Guncel
Arkadaşlar çok yakışıklıyım, ama sokağa çıkamaz oldum, nedeni kızlar tabiki, ne olacak bu kızlarımızın hali?
Guncel
Birazdan sigara almaya çıkacağım.
Kızlar benim üzerime atlamıyor ama belki bugün şansım yaver gider. Hafif kar atıştırdı gece, malum yollar kaygan. En azından belki biri yanlışlıklada olsa düşer üzerime, bende mutlu olurum.
Duyunca inan çok özendim sana. Keşke bende senin gibi olsam. Niye kimse sevmiyor beni?
Dur dur, buzlu yollarda biraz gezeyimde, belki ayağı kayan birkaç kişi daha düşer üzerime... Bende üzerime atladılar diye mutlu olurum.
İşte bunlar hep yokluktan.
İngiltere kraliçeside olmasa, toptan yalnızız...
Haa, bu arada. Hepimizin hakkını sen yiyormuşsun, çok kırıldım bak.
Hohooyy. :D
https://i.hizliresim.com/6l9kJN.jpg
Yok abi sadece ben yakişıkli degilim tabikide benim gibi olan cok insan var ;)
Ben sana kız bulabilirim abi sorun değil.
Sanırım bu hastalıktan ölüp gideceğim.
Bana bir çare doktor.
www.google.com.tr/imgres
Neyse, işin esprisin yaptık yapacağımız kadar bu kadarı yeterli.
Yakışıklıysanda kıymetini bil, edebiyle adabıyla yaşa hayatını. Bu günler bir daha gelmiyor.
keşke bende öyle olsam ama Allah'ım beni öyle yaratmadı işte sizin gibi şanslı doğmadım Allah belamı doğarken vermiş
Uzulme kardes kizlar senden beter.
Bunla kendini kıyaslıyo musun? Ben buna yakışıklı derim.
36.media.tumblr.com/.../...6zgStg1qk9t29o1_500.jpg
Bunu bin kere cebimden çıkarırım.
Mağara adamı sevmiyorum ben. Bebek gibi erkek seviyorum.
Bebek gibiler sizdeki dağlara tırmanamaz:-) sonra da siz memnun olamaz eşinizi aldatırsınız. Bence ölün siz :-)
Peki senin bu adami hak edecek kadar tipinmi varda mı bos bos konusuyorsun?
Ayrica neden barbara palvin i profil resmi yaptin.
aynaya baktımda geldim :D işiniz zor yakışıklı arkadaşlar :D
Bencede cok zor bacım.
Cevap
17Cevap
Yaa siz ne tuhaf insanlarsnz arkadsm. Insanda ozguven önemli tabii. Ama bu kdar ukalakta fazla. İnsanları dış gorusunusyle yargilmktn vazgeçin artkkk ! İcini de tanımaya çalışın isterseniz? 'KIZLAR' değil bu arada. Herkesi aynı yargilamayin.
Guzel kızlarda var ama yuzde 90 unu cirkin.
Gerçekler acıdır ablacığım.
Güzel bir Atasözü vardır
Eşşeğe gaz vermişler kendini yarış atı sanmış.
Gizliden sor bu soruyu sonra " beni bilen bilir " la yürü git millet müneccim ya :)) hem cahil hem artis keko seni. koyarsın resim alta oylama açarsın sonra arkana baka baka gidersin. Kendini endüstri meslekte ki kız zannettin herhalde.
Resmimi koyma zorunlulugum yok. Merak etme butun kizlar bana sarkiyo yolda universitede. Ama sorunda kizlarda zaten..
Bu soruyu soran arkadaş muhtemelen benim profil resmimden daha içler acısı vaziyette gençler, üstüne gitmeyin azıcık moral bulsun buralardan :)
Malesef oyle değil kahretsinki yakışıklıyim.
Bu ne kibirlilik yahu sana tavsiyem korumalarla gez şöle çirkinlerin yaklaşmaması için seni dört bir yandan korusunlar tövbe tövbe
Güzel fikir denicem bunu.
Tabi sende haklisin ic guzelligi de ne degil mi ruhlar aleminde yasamiyoruz :D
l*n orlando, brad, murat boz aldatılıyor, justin bieber miranda kerr ile birlikte oluyor.. adriananın ne hallerde olduğuna girmiyorum bile.. Dünyada neler oluyor, kimlere hemde.. Sen hala tipim şöyle böyle, kahrolsun çirkinler modunda geziyorsun.. Kimler kimler var dünyada, ayrıca yakışıklılık görecelidir, kıvanca tipsiz diyen de var imirzalıoğluna "yakışıklı mı?" diyen de var.. Ama herşeyi bir kenara bırakırsak,
kafanı sevdim çıkar onu bebeğim..
Kardeş herkesin kafası senin gibi değilki tak çıkar yapılsın:-) seyyar kafa seni kayboll:-)
Niye rahat işte, acıkınca da dominosa gidiyor.. Neyse anladık, kalacı sende bu kafa.. Büyük geçmiş olsun canısı :D
Seyyar kafa ne diyon oğlum sen sizin alfabe ne:-) tak çıkkkar kondom kafa:-)
Onlar ünlü ben unlu degilim. Kendini cok mu akilli sannediyon len sen.
baydepresif keşke babanda kondomu senin kadar iyi bilseymiş :D
ünlü olunca yakışıklılık göreceli olmuyo mu ki? :D
Unlulerin hayati ile benim hayatim bir mi keko.
ya sus tamam ya mantığına sokayım, hayatla ne alaka, ne yakışıklılar var diyorum, kıvanç tatlıtuğ kimleri götürüyo demiyorum farkındaysan kıvanç tatlıtuğa çirkin diyen de çıkıyor, yani sen çok yakışıklısın aferin. :D :D
Kaybol velet sana kim ogretti boyle konusmayi. Tipsiz seni
ilyas salman tek rakibim
Vay arkadaş madem okadar yakışıklisin göster kendinide görelim bakalım 😂
Sonra kizlar yavsiyo abi olmaz.
ahahah canım sen önce bir ergenlikten çık sonra tartışalım bu konuyu olur mu :D :D
Ergenler tartışamaz diye düşünen bacım tipine bir bakarmısın:-)
Itiraf etmeliyim gulmek sana hic yakışmiyor. Dahada cirkin oluyorsun.
Ahahah dostum sana dokunan ne ki üzerine alındın şaşkınım şu an :D ve teşekkür ederim, düşünceli tavrınıza minnettarım fakat ben devamlı kendime bakıyorum, bakmalara da doyamıyorum sağolun :))
ah ayrıca tipin bahsettiğin gibiyse tebrikler fakat bu tavırla değil yüzüne bakmak, beş metre yakınından geçip aynı havayı solumak dahi çekilmez çile :) aklında bulunsun uzaktan güzel/yakışıklı olup ağzını açtığı anda o büyüyü yerle bir eden sayısız insan var Türkiye de. Birinin şuana kadar bulunmaz hint kumaşı olmadığını söylemesi gerekirdi, bilemiyorum hangi alemde yaşıyorsun sen? :))
Edebiyat yapma tipine bak ve kaybol:-) olgun ablaaaa:-)
ah pardon anladım, sende haklısın ki verebilecek bir cevabın yok :)) elbette daha fazla muhattap olup seviyemi düşürmek özel ilgi alanıma girmiyor ayrıca buna düşünce kabiliyeti dolayısıyla zeka diyorlar, ve pekala daha fazla aklınızı karıştırmayacağım iyi akşamlar
Gitmen iyi oldu cirkinlerle muhattap olunmaz zaten. Umarim bir daha gelmezsin.
elbette elbette bir gün sende büyüyeceksin :D
Estetik açıdan çok kötüsün olgun hanımefendi göz var nizam var, ee karşımızdaki boş konuşunca :-) bizde lafı uzatmıyoruz olgun :-) şekline şemaline bak sonrada seviyeni bilceksin ama nerdeeee zaten ihtiyarlamışsın gelmişsin burada kelime yapıyorsun, senin gibiler bozuk radyo gibi birde böyeeeeel saçmalayınca, ses cızırtısı kulamı tırmalıyor. Görüntü zaten yok, varda göz bozuyor, hem suçlu hem güçlü kaybol seviyesiz seviye:-) olgunluğun böylesiii:-)
Bu kadarda olmaz ya nekadar anlayışsız ergenleri özenen olgun ya:-):-)
Henüz 18 yaşıma girdim ve fotoğraf bana ait değil. Bilmem bu sana daha mı çok yardımcı olur. Fakat anlayamadığım şu ki sende kim oluyorsun? Benim muhattabım soruyu soran! ayrıca illa savunma gerçekleştirmek istiyorsan bilmelisin ki bu soru o değeri ve mantığı taşıyan bir yer değil. Taş çatlasın 1-2 ay sonrasında bu soruya dönüp tekrar bir değerlendirme içerisine girersen ne kadar çocukça bir tavır sergilediğini farkedeceksin. Allah ıslah etsin, daha fazla ne denilebilir ki.
Sen hala burada misin kızım seni istemiyoruz. Bize cirkinlik bulaştıracaksın mazallah.
Kizim sen git derslerine calis buyuklerine saygili olmayi ogren ergen seni..
Bu arkadaş bizim hislerimize tercuman olmuş bende çok yakışıklıyım sizin gibi tipler yüzünden ünivi açıktan okumak zorunda kaldım, sorunun dolaylıda olsa muhattabıyım, kesinlikle haksısın! Ben de isterdim herkes gibi ünive gitmek siz beenim hayallerime engel olamazsınız artık çıkmayın piyasaya:-)
#baydepresif. Sagol kardes yakışıklinin halinden yakısıkli anlar..
Her zaman kardeşim şunlardan kurtulmak için yaptımız az bilee:-)
Artilayan erkekler ne yawşaksiniz.
Aslinda iyi siz bu cirkinlerle sevgili olun. Bizde biraz rahatlarız tipsizler sizi.
Ben çok rahat çıkıyorum dışarı- hayret sen nasıl çıkamıyorsun
Sen yakışıklı misin
Senin yanında est
Hahahaha :D ben de çıkamıyorum kızlar bile laf atıyor
O kadar guzelsin yani?
Kendimi güzel buluyorum.
Ikiniz sevgili olun bence yakışırsiniz ;))
Kim
@Rahatman bu kız benden uzsk dursun yeter o tipiyle goz zevkimi bozuyor. Ayrıca senin icin iyi senin benim gibi derdin yok.
Soran sen aptal mısın? Sen kendibi ne zannediyorsun? Tamam herkes kendini beğenebilir ama bu resmen ego ve kibir. İğrençsin. Hiç bir kız sana bakmaz ne kadar yakışıklı olsan da (ki bence değilsin) senin bu pis kibrin ve egon senin hayatını mahvedecek. Kızlar böyle erkekleri sevmezler bunu anlasan iyi olur yoksa hayatını yapayalnız sürdüreceksin. Gerçekten iğrençsin benden uzak dur.
Benim hakkımda ne biliyorsun ki konusuyorsun.
Burada yazdıklarını görüyoruz. Yok göz zevkini bozmayın, yok kızlar çirkin sen kimsin ki ya? Sen nesin?
Tanışırız sorun değil atarlı genç.
Kendini mumyalattırsana narsist örneği olur senden okullarda gelecek nesillere faydan olsun , ya da en iyisi dondurt kendini güzel kızların nesli çoğalınca geri dön. Kıyamam sana yazık valla tüh tüh. Bak Rusya da bir alternatif ;)
Cok haklısın
Bu nasıl bir sacmaliktir ya sen neyine guveniyosunda insanları küçümsüyosun? Hadi yakışıklısın diyelim hep yakışıklı kalacağının garantisi var mi da çirkin diye millete laf atiyosun!
İşte senin gibiler yuzunden ben sokağa cikamaz oldum. Benim gibi yakışıklıya yavsiyorsunuz ama once gidip aynaya bakin kiz milleti..
Devam et sen böyle birgün o yakışıklılığın elden gidince senin için de böyle dicekler o zaman herşey için geç olacak işte.
Keske gitse ya bıktım yakışıklı olmaktan. Benim suçum ne :(
Sen böyle devam edersen yakında gider zaten merak etme.
O zaman da gel buraya hakliymissin diye yaz tamam mi
Tamam abla cok haklisin ben etttim sen etme lutfen :(
Sana laf ta yetişmezki herşey senin için dış görünüş olmuş yanlış bir tutum bence değiştir biraz kendini
İc görüşünüzdede guzellik yokki hepinizde tripler egolar vs
Valli bıktım bende bu kızlardan ya bir ülkenin kızı bukadar mı şekilsiz olur.:-)
Aynen birader.
Ya kardeşim bu ayna ne için var bir bakkendine ondn sonra erkeklere yavşa:-)
O yuzden sokaga bile cikamaz olduk.
Napacaz biz yakışıklıların halinden d anlamaz bu tipsizler.:-)
Kız bulamicaz kendimize ya :(
Soğudum ya kızlar falan yerinde kalsın tipsiz tipler yüzünden kendimi ascam:-)
Goz zevkimizi bozuyorlar.
Estetik diye bişey var gidin tedvi olun, gerçi parada yok bunlarda ya:-)
Dogru ;)
Ayy inanır misin valla bu yüzden asosyal oldum markete dahi gidemiyorum bu yüzden çok haklisin
O zaman birbirimizi anliyoruz.
Kesinlikle
Birde ciddiye alıp eksilemisler Hahahaha allahım ne guldum
Ekilemek seni cidiye aldıklarını mı gösteriyor. Sevin kız tipin yok ama özgüven tavan:-)
@baydepresif komik olan da bu ya ciddiye aldıkları özgüven
Ama dışarı cikmamakla cok iyi ediyorsun bunu bilmis ol.
Çok yakışıklı olsan foton olurdu bak biz ne güzel geziyoruz dışarlarda
Tipe bak orman bekçisi seni:-) herkes seni tipsiz olsa fotoğraf koyar kendini tatmin etmek için:-) yalaka erkeklik yapma kaybol :-) biz sokmuşuz demekki bu kadar havlıyorsun köpeklik yapma :-)
Ben sana iyi koydum ama kaşlara bak yüzün ikiçift martı tablosu, gibi baktıça içim açılyor:-) migrosun m si iki tane var :-) bu kekoda:-)
Kaşları kess kankaaaaa:-) bir aramakas halleder mi acaba günün sorusu:-) biz klavye delikanlısıyız aynı aynen realde olduğu gibi, senin gibilerde klavye delik kanlısı oluyor dimi:-) hade martıcım migrosada indirim var mı? çok konuşma ara makas geliyor ha:-)
Boş yok bir martıya bir martı doyosun yane, şu şekle bak, kaş göz ciz güzelliği garanti. :-) Haydi milet migrosda indirm var koş vatandaş koş...:-)
Ara makas geliyorrrrr:-) kaşlar bayram ediyor,:-):-)
Oğlum bu orman sana emanet, bekle burada :-) kaşlık seeeni:-)
Sen dısarda tabi gezersin yakışıkli degilsin. Evladim olsan baba deme diye eve gelmem.
İzmir bucaya bekleriz canim reel hayatta gorusmek isterim artisligini yesinler koçum senin.
Kaşlık nerdesin sen bea:-)
Nasil bir gerizekalisin sen ya? Ergen. insanlara neler yazmis bos kafali.
Çirkinim ama yüreğim güzel :D
Yürek olsa ne olur sakatat mezbaya git sen , bir işe yaramaz tipin yoksa yol al:-)
Umrumda mısın? Gelip ne diye cevabima yorum yapıyorsun? Hayret birsey.
Boş konuşma saaaan yüreğini soran var mı?
Yorum yapma sende o zaman.
Ben mi?
Yok, kendime dedim.
anayasa mahkemesine bireysel başvuru yap
Eee?
herkes senmi oğlum sokakta gezebilsin tipsizlikten ben çıkamıyom sokağa bireysel başvuru yapamam hayrına senden istesem.
Ahahahaaha o kadar yakışıklısın ki, kimse görmesin diye soruyu bile gizliden soruyorsun (!)
Beni taniyan tanir canim. Anlamadığım sen neden gizlisin dötünmü yemedi.
:) takma ya ınsanı dostum sen sen ol
Tamam
Abi sen kesin o sakızlardan ağzına atmışsın belli :D ok özgüven iyi değildir :D :D
Iyi misin kardes?
Anladim da , neyse.
Buna öyle bir random gülüş atılırki 2000 karaktere sığmaz 😄
Birader kendini kivanc tatlituğ mu saniyorsun o tip ne ln artist.
Bana soracaksin diye bir sey demedim zaten.
Işin gerçekten çok zor
Über yakışıklı fakat gizli arkadaşımız kafan güzelmiş
Evet kafam guzel her yerim guzel ama malesef siz guzel degilsiniz sorunda burada kezo kardes.
Hahahhaha iyi güldüm
Gulmek iyidir ama sana yakışmaz.
Ulan djdjdjdj sjsjs egonu s*keyim
Neyle yapacan o isi kiz? ;))
Bende tipimle s*kiyorum bir sen değilsin :D
Bıyıklı tipinlemi?
Ya kodugumun salagi nasil bir sey olduğumu nerden biliyorsun :D geri kafalı, onyargili kekonun tekisin sende o zaman
Resmini koyda nasil biri oldugunu gorelim keko.
Ben öf çok guzelim herkes bana hasta sokaga cikamiyorum herkes ustume atliyo diye etrafta gezmiyorum allahın mali seni. Fotoğrafını atması gereken sensin bu durumda ben değil
İyikide fotoğraf koymamışsın kardeşim yoksa sana saldırcak tak etmiş artık tipsizlik:-)
@baydepresif hahahhaha ulan ya
Sen hala burada mısın?
Kaybol gülme şekline bak şekilsiz:-):-):-):-)
Sana mı sorucam nerde olacağımı?
@baydepresif sen sus gereksiz
Ben yakışıklıyım esas gereksiz tipsizler:-)
Tamam bida sokağa çıkmicaz :-)
Kaybolsana *evaşe.
@baydepresifamına kodumun şerefsizleri sizene l*n milletin tipinden size kaldı kızları değerlendirmek şu laf soktuğunuz kızlar varya sizin gibi delikanlılarda 1000 tanesini cebinden çıkarır en az bizim olduğumuz ortamda sizin gibileri bulsak keşke lafları tek tek sokarız size
Keko kaybol oğlum:-) kızlara yazıyn dimi şerefini var ya:-) yokluktan sanalda artistlik yapıyosun kızlara:-)
Daha ne konuştuğunu bilmez reelde olsa dilini yutarsın bizi görünce tipsiz:-)
Rahatman sklmiş şerefinle gelme buraya sonra herkesin senin gibi olmasını istiyorsun. Anlıyorum seni boş beyin:-):-):-):-)
Guzelim diyor bide o tipe güneş doğmaz l*n . Sakallarini hangi traş bicagiyla kesiyosun? Benden cok kılı vardir bunun kesin.
Rahatman senin varlığını skrim. Kodumun cocugu. Seni o tipinle yalniz birakiyorum.
o nasıl bir ego ya :D
Ben değilim arkadaşlar ;))
Bir adet bu kafadan alabilir miyim?
Senin kafan yoktu değilmi? Neyse yol al.
Seni alsinlar o zaman. Merak etme 18den büyüğüm.
Kardes sabah sabah ne ictin. Rakı ictiysen eger sabahlari kafa yapar. Bu arada gulmek sana hic yakismiyor cocuk.
Taktın erğenliğe sende. Neden guluyorsun sana hic yakismiyor.
Komik degilsin bb.
Al bir snickers ye
Kendimdeyim ben canim.
O minicik aklini bunlarla yorma. Değmez mazallah yanar ne oldugunu bile anlamazsin.
Olgun tipin yoksa başkasını suçlama hembkel heeeeem bodursun:-)
@BESTE9. 21 yasindayim ergenligi bitirdim merak etme. Ayrica toz ol cabuk beyin devrelerin yanacak simdi. Keske kullanacak aklin kadar tipinde olsaydi ne iyi olurdu degilmi?
Aklınca bana laf soktuğunu saniyorsun degilmi adriana lima?
Senin gibi bozukları kumbarada biriktirir, geleceğe yatırım yaparım. Haa çok mu sıkıştım; hiç düşünmem hemen harcarım.
Abisi hala toz olmadinmi git oyuncaklarinla oyna buyuklerin isine karisma.
Sorun sende değil, ebeveynlerinde. By
Artık yazma lutfen uğrasmak istemiyorum sorunlu.
Sizi bana sıraylamı yolluyorlar?
benimle çıkarmısın!!!
Tipine bakmam lazim once ;)
Kendine guveniyorsan ozele gel.
Peki :(
Birde biz görseydik o gül yüzünü :(
Gosteririm canim merak etme sen.
Kardeşim bu arkadaşın fotoya bakma :-) yoksa hiç çıkamazsın sokağa:-)
Aynen.
O tipe artı vermemizi bekleme.
Üzüldün mü kız
Öz güvene bak abartmaa
Hep senin gibiler yüzünden işte. Bizim suçumuz ne?
Ne alaka sacma sapn konusyosun hem yakskllk görecelidir bu kadar güvnme kendine. Belki biz beğenmiycez
Sen zaten begenme. Cevremdeki kizlar bana hasta burdakilerde mesaj atiyir hep tanisalim falan diye. Ayrica sacma konusnuyorum sen anlamazsin daha yasin kucuk.
İki üç coluk çock ergen beğendi diye egon tavan yapms komiksin :)
İstersen reelde bulusabiliriz. Ama asik olma.
TAbi
Ben ciddiyim.
Bnde gerek yok böyle sylere aşık olmk icn karsı tarafta beyne ait birsyler görmk isterim o yüzden bu sen olmzdn
Bende karsi tarafta tip isterim ama malesef sende yok.
Her gördgün kız tarafndan begenileceğin düsncesinde oldgn için ağr geldi sanrm elestirilere ack olsaydn gizliden sormazdn salladğn cok belli biz soruyu keske böyle olsaydm diye değstrelim bnce ;)
Tipine laf soyleyince zorunami gitti canim sen zaten begenme beni. Guzelliğin g harfi yok sende. Kız demeye sahit lazım insallah nesliniz tukenirde ben de kurtulurum sizden. Sana tavsiyem asosyal olman eger disari cikarsan milletin goz zevkini bozarsin feminist.
:) tabi tabi kesinlikle haklsn. herşy ortada
Bɑzı kızlɑr gerçekten mɑnken gibi. Hɑni şu vitrinde durɑn beyni olmayan, iste o sensin.
Bnden de sana tavsiye böyle kaldramadğn şeylere kan kusmak yerine susmalsn konustkça batyosun :)
Allah seni ıslah etsin..
Egondan seni göremedik.
Malesef sizin yüzünüzden egomuz tavan yapıyor, sende çok şekilsizsin ondan öyle geliyo sannnna vur kafana:-)
En azından kendime güvenim var ki fotoğraf koydum, sen kimsin peki? Yüzsüz mü :)
Zavallının tekisin.
@baydepresif
Safinas seni herkes sen demi hem çirkin olcak hemde yüzsüzlük yapcak kaybol:-) ben çok yakışıklıyım seeeeeeenin gibi tipsiz tipler yazmasın diye koymuyorum. Ama istersen koyabilirim:-) zavallın teki belli oluyor burada reklam yapmak için fotonu ön plana çıkarıyosun:-) ah nafile sen tip tipsizin:-)
Hahahha yaşın 7 :D:D
@baydepresif
Ben yediysem sen portakalda vitaminsin :-)
En azından bir faydam var boş insan :D
Faydan burada boş konuşmk sende olmasan kim saçmalar.:-)
Hahaha hiç gülceğim yoktu gece gece teşekkürler :D
Gülmek yakışsa gül safinaz:-) ama yakışmıyor:-)
Sen beynin kullan yeter:-)
@Türkkahvesiiii keşke resmini koymasaydın be iyice soğuttun kendini.
Bende çok güzelim yaa sokağa çıkamıyorum işte :/
Aynı durumdayiz yani beni anliyorsundur umarım.
Tabii ya tipsizlikten örümcek gibi duvar kenarlarından gittinide söyle:-)
sorunun meali.
avuçlarım nasır oldu.
He ha:D
Gulme ciddi ol.
Gay ol
Baska alternatif yok mu
Yok
Vardır illaki.
Vardır diyorsun biliyorsun işte yap artistlık yapma
Bana kelime oyunu yapma abisinin toz ol.
Ya karakter?
Selcuk sen hiç sokaktan gelme evladım.:-)
Karakterimiz yerinde cok şükür.
TunçEmir sana diyo oğlum selçuk karakter soruyor sizingibi karaktersizlere:-)
Ego tavan yapmış
Gerçekler.
Iyi bak keyfine
Yol al abisi buralar sana gore değil.
Kestir kurtul bro
Baska alternatif lazım.
Özgüven iyidir. 😊
O tip ne l*n öyle hırsız gibi.
Hani make takarlar ya sadece gozleri gorunur sende aynı oylesin.
Maske*
Neden karşı gelmiyorsun? :d
ego tavan :D
Kız sen ne güzelmişsin öyle.
Bu ne özgüven
Özguvenim yerinde çok şükür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar