Basta agrı hic gecmıypdu dısımı kestıler kaplama gelcektı uzerıne sımdı ıse kaplama geldı ve gunde 2 jez falan agrıyo baya sonra gecıyor 1 saate ama agrıyıncada agrıyo yanı. Sınırler mı sorun sızce? Sinirle alakası olsa sureklı mı agrır boluk boluk mu? Agrıyınca cıdden yasamaktan soguyorum cok agrıyo doktorlar romtgene bakıp aslında kanallık bosey yok dedıket ama agrıyor ıste napacagımı sasırdım turkıyede yaptırdım ve pazartesı almanyaya donuyorum yani tedavi icin zamanımda kalmadı cok korkuyorum gecmez diye. Bunu yaşiyan oldu mu? Sinirlerde sorun varsa sureklı agrımazmıydı ama? Gecmezmı bu 9 gün oldu dişim kesileli. Kaplama geleli uzerıne 4 gun oldu
Güncellemeler
1 yıl
Yardım edın ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kanal tedavisini özel klinikte bir gün içinde yaptırdım 15 yıldan fazladir kullanıyorum çok şükür. Kanal tedavisi z acımaya dewam edecektir bence. Tedaviden önce benimkide çok aciyordu ağlıyordum acısından kardeşim sapanla taş attı kırdı. Bence kanal tedavisi şart
Bende dişimi ozel klinikte yaptırdım fakat nıye agrıdını onlarda bılmıyor rontgende sorun yok cunku
Senin agrın sureklı mı vardı yoksa bölük bölük mü
Geceleri uyutmuyordu geceleri agliyirdum
Sadece gece mı
Gündüzleri bazen
Bende Şu an aglıyorum
Kanal tedavisi şart bence.
Gittim kanallik bisey yok diyoryine
Sacmalamasinlar ya. Cidden benim diş kırığım kesilme gibiydi yarısı uçup gitmişti açık kalan alan sürekli acı verir çünkü korunaksız her uyaran madde de ya da geceleri olunca sinirler hassasiyetten acı veriyordu vallahi ağlıyordum sabaha kadar. Pek durumumuzda yoktu ağladım gecelerce annem babam en son dayanamayıp götürdüler dişçiye klinik uğraştırdı dediler aylarca gel git babam aldı götürdü özele yaptırdı. Ağrım sızım kalmadi
Kanal tedavisinde orjinal dişinin iç kısmını çıkartıp sinirlerini öldürüp yani yakıpta dolgu yapıyorlar. Ölmüş sinirler acı vermiyor sonra
Sen en iyisi sıcak soğuk tüketme
Canım sıcak soguk tuketmıyorum dıkkat edıyorum doktora gıttım bugun 5 kez yıne bısey yok dedı nezaman aksam oluyor ilte yıne agrım baslıyor kafayı yocem dokturm cozemedıgını bem nasıl cozucem nasıl yasıcam ya
Bir röntgen çektirip incelenmesi lazım.
Evet işte baktı sorun yok dedı
Küçük iltihat ise öyle diyebilir başka yere git istersen
Ama almanyaya donucem vusefer ya nerde yaptiysan orada yaptir derse
Demezler para olunca demezler bacım nasıl bir kaplama yaptırdınız
Zirkonyum
Ogrencıyım para notmal var okadar cok degıl
Orada yaptırsaydın keşke
Keske
Yani seramik takılmış sorun varsa onu kaldırmaları gerekecek. Sonra ağrı 1 hafta buluyor diyorlar
Valla gittim yine bisey yok dediler