Diğer Felaket sıkıldımm, napıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İnstadan mesajıma bakmayan kişinin buradan gizli sorumu likelaması peki:D Felaket sıkıldımm, napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Mehmt0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl TV odasında uzanmış TV izliyorum boş boş miskin miskin yatıyorum))) 1 0 Yorumla
Adinisenkoy43 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl oturuyorum boyumu düşünüyorum benim niye normal fiziğim yok diye 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nefes alıyorum ve veriyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Harikasın devam et o kadar takdir edilesi ki... Yorumla kafkass31 1 yıl Evet teşekkürler Yorumla
Martinn-ist Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Yeni eve girdim ne yapayim sence? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Duş al Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl @TooKYo ile sohbetin dibine vuruyoruz sen 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum dizi falan izliyim bari Yorumla oktaytetik 1 yıl Yerli mi yabancı mı kanka Yorumla Soran 1 yıl Dexter Yorumla oktaytetik 1 yıl Hiç yabancı izlemiyorum ya sormak istedim iyi seyirler Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim ve tavsiye ederim bi bak bakalım belki senin için başlangıç olmuş olur beğenecek misin merak ettim Yorumla oktaytetik 1 yıl Gece izlemeye başlarım hangi platform Yorumla Soran 1 yıl Kaçak izliyorum:D Yorumla TooKYo 1 yıl Sohbet sariyorrrr😄 Yorumla oktaytetik 1 yıl Ahahhahhaa yakalandın ben polisim eller yukarı Yorumla oktaytetik 1 yıl @TooKYo sen olunca sarmamasi imkansız Yorumla TooKYo 1 yıl Şımartıyosun beyfendi beni😄 Yorumla oktaytetik 1 yıl Sen şımar mmucks Yorumla
cemreliza Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yaşıyoruzzzz sıcak hava kıbrısta senn 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dizi izliycem sanırım :/ Yorumla cemreliza 1 yıl Gece dizi izlemek güzeldir karanlıkta birde kahve oh Yorumla
stillcan Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl günaydın. Sana en cok iyi gelecek ve zamanı hızlandıracak şeylere vakit ayırmalısın 1 0 Yorumla
Alpelius Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl genellikle sıkıldığımda Felsefi videolar, izlerim ve kitaplar okurum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sıkıntı büyük kim acaba o kişi 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Bir daha yazmasın bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kim olduğunu soyle ki bir daha yazmamasi gerektigini soyleyelim sen bana Özel söyle olmadı Yorumla Soran 1 yıl O anlamıştır bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yokk bee bi şey anlamaz Yorumla Soran 1 yıl Anlamamış:D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dedim ben sana Yorumla Soran 1 yıl Sevgilisi varmış🤦🏻♀️😂 yalan söyledi bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Agaaa beee gell çabuk geell yakalım 🤗🤗 Yorumla Soran 1 yıl Problem sevgilisi değil yalan söylemesi benim amacım sadece cnsellikti ilişki yapmıyorum🤷🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli ki uykun yok gelsene bi Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Oha o nasil guncell 😀😀 1 1 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Bnsfa versene bnde seni talkiyim Yorumla
Doublenightt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Konuşacak insan ararken buraya gelmişim 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maçı aldık uzanıyorum 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Al benden de o kadar. Evden çıkmadım 🤦🏽♂️ 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sigara migara işleri. 1 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Felaket oturuyorum 1 1 Yorumla agorasevdası 1 yıl Obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olaya gel knk Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pazar pazar çalışıyoruz birde bizi düşün 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Yatıyorum sen 1 0 Yorumla
Naazlııcaan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl ayy bendeeee 1 1 Yorumla putin3737 1 yıl Nası 20sin sen Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. Uzandım sen 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Maç izledik bitti 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Disarda takiliyorum 1 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 552 cevap paylaştı. Hicbir sey 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. Boş boş oturuyorumm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Denizdeyim sen 1 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalnızım ve canım sıkılıyor Yorumla Soran 1 yıl Keyif yap işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek başına keyfi çıkmıyor ki Yorumla Soran 1 yıl Yalnızlık en güzeli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama bi kız olsa beraber denize girsek sohbet etmek çok daha güzel olur du Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
TV odasında uzanmış TV izliyorum boş boş miskin miskin yatıyorum)))
oturuyorum boyumu düşünüyorum benim niye normal fiziğim yok diye
Nefes alıyorum ve veriyorum
Harikasın devam et o kadar takdir edilesi ki...
Evet teşekkürler
Yeni eve girdim ne yapayim sence?
Duş al
@TooKYo ile sohbetin dibine vuruyoruz sen
Bilmiyorum dizi falan izliyim bari
Yerli mi yabancı mı kanka
Dexter
Hiç yabancı izlemiyorum ya sormak istedim iyi seyirler
Teşekkür ederim ve tavsiye ederim bi bak bakalım belki senin için başlangıç olmuş olur beğenecek misin merak ettim
Gece izlemeye başlarım hangi platform
Kaçak izliyorum:D
Sohbet sariyorrrr😄
Ahahhahhaa yakalandın ben polisim eller yukarı
@TooKYo sen olunca sarmamasi imkansız
Şımartıyosun beyfendi beni😄
Sen şımar mmucks
Yaşıyoruzzzz sıcak hava kıbrısta senn
Dizi izliycem sanırım :/
Gece dizi izlemek güzeldir karanlıkta birde kahve oh
günaydın. Sana en cok iyi gelecek ve zamanı hızlandıracak şeylere vakit ayırmalısın
genellikle sıkıldığımda Felsefi videolar, izlerim ve kitaplar okurum.
Sıkıntı büyük kim acaba o kişi
Bir daha yazmasın bana
Kim olduğunu soyle ki bir daha yazmamasi gerektigini soyleyelim sen bana Özel söyle olmadı
O anlamıştır bence
Yokk bee bi şey anlamaz
Anlamamış:D
Dedim ben sana
Sevgilisi varmış🤦🏻♀️😂 yalan söyledi bana
Agaaa beee gell çabuk geell yakalım 🤗🤗
Problem sevgilisi değil yalan söylemesi benim amacım sadece cnsellikti ilişki yapmıyorum🤷🏻♀️
Belli ki uykun yok gelsene bi
Oha o nasil guncell 😀😀
Bnsfa versene bnde seni talkiyim
Bende sıkılıyorum soh edelim mi
Konuşacak insan ararken buraya gelmişim
Maçı aldık uzanıyorum
Gelin olsun diye bekliyorum
Al benden de o kadar. Evden çıkmadım 🤦🏽♂️
Sigara migara işleri.
Aynı ben de, patlayacam şimdi
Kadınla saatlerce sevişmek istiyorum ama kadın yok
Felaket oturuyorum