Hiç olmadı çirkin demeyin hhemen uzun boylu güzel bir kızım ama hiç olmadı öpüşme bilmiyorum yani ezik gibi hissediyorum ilişkilerden falanda anlamıyorum mu kötü bir durum ne yapayım
Cevabın nedir?
niye kötü olsun senin alnın açık olması gerek şu durumda, eskiden güzeldi sevgili olmak, bir pastane köşesinde çay içmek kahve içmek , gizli gizli el ele tutuşmalar, şimdi öylemi peki herkesin aklı belden aşagıya , hiç üzülme sevgilin olunca bazı hayallerini degerlerini alıp gidecek, nasıl olsa allah birini yazmıştır kaderinde, onun için ne ezik ol neden ezil dim dik dur sen yeter sana.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çekingensen ve senle iletisime gecildiği zaman pozitif enerji vermiyosan gayet normal. Zeka ve iletisim yetenegi cekici bir görünüsten cok daha etkili emin ol. Ayrica opusmeyi bilmemen bence cok güzel bisi. Seviyeli iliskilere acik ol. Sıcakkanli ve sempatik davrandıktan sonra eminim birini bulursun.
215 Yorumla
Soran+1 yılBenle iletisime geçildiğinde pozitif enerjiyi nasıl vericem?
- +1 yıl
Bu konu hakkında sayfalar dolusu seyler yazabilirim ama genel olarak özet cıkarayım. Belki yardımı dokunur diye paylaşayım seninle. Ilk olarak çekingen biriysen o çekingenliğini daha çok kişiyle konuşarak ve konuştuğunda cümlelerini daha uzun kurarak atmaya calış. Sana tavsiyem karşı cinsten sana farklı gözle bakmayacak hakiki bir dostun olsun emin ol cok fazla yararını görürsün test edildi onaylandi. Sonra asık surat büyük sıkıntı. Güleç yüzlü insanlar herzaman çevresine yasam enerjisi pompalarlar. Sende sık sık gül ama abartılı olarak değil sevimli ve masum gülümsemeler. Bir diğer konu sıcakkanlı olma. Basararabilirsin ben basardim. Cana yakın olki en cekimser karakterler bile senle utanmadan konusabilsin. Bu birinin sana acılabilmesi icin gerekli cesareti verecektir ve yeni taliplerin olacaktır. Bide gorunusu cok onemsemem ama bakımlı olmak sart. Bu gün icindeki enerjinede yansır o yüzden. Kota 1000 karakter bu kadar :)
Soran+1 yılBaşka tavsiye varsa yazarmisin. çok açık ve net anlattin teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Genel olarak iletisim ve karakter üzerine yazabileceğim ve tavsiye edebileceğim çok sey var. Ama doğru önerilerde bulunabilmem için birazda senin psikolojik yapını tanımam lazim. Ayrıca burada harf kotasi oldugu icin konuyu iyi isleyemiyorum. Çünkü çok kapsamlı bir başlık. Senin elbette aklinda olan bir kac yakındığın huyun vardır. Bunları nasıl aşabileceğin konusunda yardımım dokunur. Sen önemli noktaları belirt ben açıklama yapayım. Daha derine inip kapsamlı bilgi istersende mesaj atabilirsin. Gizlilik ve güvenlik açısından aklında soru işareti kalmasın merak etme aramızda kalır hersey. İstersen burdan sor istersen mesaj at takıl kafana göre.
Soran+1 yılBu zamana kadar olmadiysa olmaz diyorum ve bu aralar çok karamsarim sürekli ağlayasim geliyor. Konuşurken sohbeti ilerletemiyorum takintiliyim biraz
- +1 yıl
İlk olarak bu zamana kadar olmadiysa olmaz dusuncesini sil aklından. Olmamasının sebebi cevrendekilerin kriterleri değil senin cevrene karsi sergiledigin tutum ve davranıslarından kaynaklı. Verdigim tavsiyeler dogrultusunda iletisim tarzını sekillendirdiğin zaman bu yanılgının farkina varirsin. Surekli ağlamak istemende hissetigin yalnızlıktan kaynaklanır. Arkadasin cok olabilir ben aksam basini yastiga koydugun zaman hissettigin yalnızliktan bahsediyorum. İletisimi surdurememe zamanla aşabilcegin bir problem anlık cozumler bulamazsın. Yapman gereken ilk yorumda belirttigim gibi karsi cinsten "konuskan" ve zeki bir dost kazanmalısın. Aklina gelen her konuyu acik acik çekinmeden konusabilecegin bir dost. Surekli ağlama isteğinin, aksam basini yastiga koydugunda hissettigin yalnizligin ve iletisimi surdurememe gibi sıkıntılarının en büyük tedavisi budur. Bulamam deme illaki bulursun. Kendini surekli pozitif tutarsan takintilarinda zamanla gecer. Sonra kendini taniyamazsin bak gor :)
Soran+1 yılKimse beni anlamıyor anneme söylüyorum otur ders çalış sevgiliyi napicaksin olmasa ne olur bir yerin mi eksilir bak benim de olmadı ne olmuş diyor ama ben onun gibi olmak istemiyorum. aileden olabilir mi bilmiyorum her zaman karamsar ve çekingen bir yapim oldu bazen degissede küçükken babamdan hep dayak yiyen bir kızdım çok korkak yetidtkm galiba biraz güvensizlik verdi bu bana sanki çünkü sürekli döver korkuturdu hatta bir kere belimi incitmisti hiç unutmam ailem biraz baskiciydi yani annem ilk liseye başladığımda sevgilin olduğunu duyarsam babana söylerim falan diyordu bende hep erkeklere soğuk yaklastim yani mesafe koydum ama şimdi olsa karismaz. onceden psikolojik sorunlarimda oldu yani çok dolu biriyim belki bu yüzden karşı tarafa güven veremiyorum mesafe koyuyorum. ne onerirsin?
Soran+1 yılBundan sonra olabilir mi dersin çok mu geç
Soran+1 yılBirilerini sevgikikeriyle görünce içim çok tuhaf oluyor hani böyle sevgilileri Simartiyor ilgi gösteriyor ya çok hoş bişey gibi geliyor trip atmalari falan o bile çok güzel geliyor gece uyurken yanlizligimi daha fazla hissediyorum büyüyor sanki böyle bomboş eksik hissediyorum hiç bişey yerini doldurmuyor en sevdiğim şeyler bile hala ayicikla uyuyorum bu arada :D o da olmasa ne yaparım :D
- +1 yıl
Konuyu uzatmamak adina soylememistim ama soracaktim aslinda ailenle iliskilerinde problemlerin var mı diye aciklaman harika oldu. Öncelikle suanki psikolojik problemlerinin en buyuk sebeplerinden biride tartismasiz ailenin sana karsi sergiledigi tutum ve davranislarmis bunu anladik. Bu maruz bırakıldığın kısıtlamalar ve en onemlisi gordugun siddet basliktada belirttigin gibi eziklik psikolojisinin temelini olusturan seyler. şu an üzüldüm sana tüm bu yasadigin can sıkıcı durumların sebebinin kendi sorunlarının olmaması can sıkıcı ama cözülmeyecek bir sorun değil. şu an üzerindeki baskilarin azalmis olmasi cok iyi bunun kendini toparlama surecine katkisi buyuk olcak. Bak iste soylemistim suana kadar bir iliski yasamamis olman cevrendekilerin kriterleri değil senin cevrene karsi sergiledigin tutumdandir diye. Mesafeli olan sensin. Bu mesafeyi koydugun surecede birinin gelipte sana ilani ask etmesini bekleme. Kendini biraz zorla ve sıcakkanli ol yaaa :)
- +1 yıl
Zamanla buna alısacaksin ve kendini zorlamana gerek kalmadan iletisimlerin sağlıklı hale gelecek. Sen ufak bir adım atıp hoslandigin kisiye karsi canayakin bir tavir sergile hele özlemini cektiğin muhabbetlerin tam ortasinda bulacaksin kendini. Gecmiste bazı psikolojik problemlerinin olması onemli değil benimde oldu ve şu an gordugun gibi anlattim hepsini. Ayrıca konusmalarındanda belli oluyo zeki bir kızsın ve bunları kendi kendine atlattigin icin tebrik ederim seni.
- +1 yıl
Bak bide iletisimi surduremiyorum diyosun ne guzel konusuyosun iste. Gordugun gibi konuskan bir dost ise yariyo demekki sende bul bir tane :) Icinde varolan ama bastirilmis duygularini ortaya cikardigin zaman gayette pozitif bir insansin sadece bunu gercek hayatta pratik yapma sansin olmamis ki bu pratikleride nasil yapcaginida artik biliyosun. Bundan once olmadi artik olmaz diye bisey yoook. Artik yeni biri olcaksin cunku eski benligini unutcaksiiin. Yeni senle beraber hayatina yeni adaylarda girecek. O asiri ozlemini cektigin duygular, muhabbetler, fiziksel temaslar senin yasamindada bir yeri olacak artik. Gece ayicigina sarilip uyuman birilerin veya biseylerin ozlemini cektigin icin oluyo. Merak etme dediklerimi uyguladiktan sonra o ayiciga ihtiyacin kalmicak. Ama yok ben vefaliyimdir yola ciktiklarimi yolda bulduklarima satmam diyosan kalsin onada yazık :) :)
Soran+1 yılHayır onu asla atamam esyalarimj özleme gibi tuhaf bir huyumda var onu çocukluğumdan beri yanimdan hiç ayirmadim bazen günlük görevi de gördü :D bazende en sevdiğim şey o oluyor yani biri olsa bile onu atamam:) ben tekrar teşekkür ederim o kadar iyi niyetlisinki şu ana kadar sorunuma bu kadar uzun bir cozumde bulunan biri olmamıştı hepsi kısa kisaydi boşver napicaksin böyle daha iyi kendini eşine sakla gibi şeyler ama sen bambaşka yazdın resmen sorunumu görmeme yardimci oldun teşekkür ederimk yukarda öpüşmeyi bilmemen güzel bişey dedin o sakamiydi yani nedenini yazabilirmisin bunun neresi iyi
- +1 yıl
Rica ederim karsilik beklemeden insanlara yardimci olup onların yüzünde gülümsemelere sebep olduğumu bilmek beni en mutlu eden seydir. Opusmeyi bilmemen gercekten senin açından daha iyi. Fiziksel olarak temas tüm bayanlar için çok önem arz eden bir konudur. Bir bayan bunu yaşamışsa duygusal açıdan aşırı bağlılık hissine kapılır. Bu hissi daha ergenlik döneminde tecrübe eden bayanlar bu dönemdeki iliskileri uzun soluklu olmadığı icin ayrılık söz konusu olduğunda aşırı bir bunalım ve deprosyan hali icersine girerler. Hormonlarında aşırı baskısıyla kalıcı psikolojik sorunlar oluşur. Kimisinde ice kapaniklik kimi icinse sürekli sinirlilik hissi. Ayrıca yaşanılan ilk cinsel anlamda birlesme ömrünün sonuna kadar unutamıycan bisey. Bu ilklerde yaşanılan kötü anılar sende kalıcıdır. İlerde evlendigin zaman cinsel yaşamında kendine güvensizlik ve iktidarsızlık çekmene yol açar.
- +1 yıl
Erkekler icin değerlendirelim. Bunu erkekler ergenlik döneminde tecrübe ettiği zaman yaşanılan olay duygusal bir bağlanmadan cok sadece anlık alınan zevk olarak algılanır. bir ayrılık söz konusu oldugunda erkek duygusal açıdan pek dolgun olmadığı icin yeni bir iliskiyle yaşadıkları kötü şeyleri yine anlık zevklerle törpüleyebilir. O yüzden cinsel anlamda ilkler bir bayan için çok daha önemli bir husus. Bunu bir eksiklik olarak görmemen ve takıntı haline getirmemen daha doğru. Hem suanki psikolojik sağlığın için hemde evlilik hayatının sağlığı icin bu tecrübeyi doğru bir zamanda ve kesinlikle emin olduğun bir kişiyle yaşaman seni her açıdan pozitif yönde etkileyecektir. İste cinsel hazzı yaşamamış olman iyi bisey derken bunu kastetmistim. Doğru insanla yaşadığın güzel dakikalar suanki eksiklik hissini katbekat tatmin edicektir merak etme :)
+1 yılNe güzel işte hayatına biri girdiği zaman, (geleceğinse eğer bu kişi) bütün ilklerini onunla yaşayacaksın, bir erkek için önemli bir durum bu bana kalırsa. Hem düşünsene hayatına seni alıyor ve onun ilkisin daha önce öpüşmemiş, elini tutmamış kimse. Keşke bizlerde hatta hepimiz, erkek-kadın fark etmeksizin hayatımızın insanını, aşkını bulduğumuzda karşısına tertemiz çıkabilsek.
00 Yorumla
Hiç üzülme bnde lise son snfta senn durumndaydım anneme hep benim neden sevgilim olmuyo derdim olsada bir ay sonra sıkılıp ayrılırdım snra lise bitti hayatımın erkeği girdi hayatıma ve sonra dşndığumde iyiki lisede kmseyle opuşmemişim ddm çnku ilkin aşık olduğjn adam olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılO kişiyle nasıl nerden tanistin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
- Diğer konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBırak Allah aşkına benim 23 yıl 4 aydır sevgilim olmadı, dünyanın en büyük metropollerinden birinin merkezinde doğdum. En iyi 2. kampüs üniversitesinde okudum. İnanılmaz bir ortam vardı ama sevgilim olmadı. Sen de takma Allah aşkına.
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden olması peki?
Soran+1 yılNeden senin olmadı peki
- +1 yıl
Kadınların beklentisi çok yüksek ondan olmadı.
Kadınlar ;
a. Saçlarını sarıya boyattı diye sarışın,
b. Çıt çıt-postiş taktı diye uzun saçlı,
c. Rimel- kalem çekti diye büyük ve güzel gözlü,
d. Topuklu giydi diye uzun boylu,
e. Kapatıcı-fondöten sürdü diye pürüzsüz cilde sahip
sanıyorlar. Ben yakışıklı değilim ama olmak zorunda da değilim. 1,83 boyum var kaslı bir vücudum var saç baş yerinde ama sevgilim olmadı. 4. kerede yüz yüze teklif ettim. Yani suçlusu sizsiniz arkadaşım.
Aman ya boşu boşuna birisiyle buluşmak için gidicen, hazırlanıcan, hele bir de aşık olursan bitersin. Kötü alışkanlığı olan biriyle sevgili olsan sana da bulaşır. kaç kişi var öyle. değmez. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte senin o bulusmak falan dediğin sıradan şeyler bna çok güzel geliyor hiç olmamış ya o kadar merak ediyorum. içim o kadar buruk o kadar eksigim ki olsaydida canımı bin kere yaksaydi bu histen daha iyiydi
- +1 yıl
canından daha mı kıymetli? Boşversene. E tamam, ben de merak ediyorum, ama fazla merak batar. Sevgilinin olması gerekmiyor. Bu sadece bilinçaltına verilmiş mesaj. Sanki olmak zorundaymışsın gibi hissediyor olabilirsin. Bu histen kurtulman lazım. Senin yönetildiğinin mesajı bu. Sevgilin olsa ne, olmasa ne.
+1 yılÜnideyim daha sevgilim olmadı ya bende daha büyük bir sorun var ya da anormal bir durum değil ayrıca öpüşmeyi bilmek ne sevgilin olsa dakka bir öpüşüp antrenman mı yapacan sanki az sakin dur :D
00 Yorumla
+1 yılbence en güzeli şuana kadar tek bir sevgilim oldu sadece gezdik hiç o tarz şeyler yaşamadık zamanı gelince yaşanır yanlış düşünüyorsu eziklikle alakası yok en iyisi bu bence :)
00 Yorumla
+1 yılresmını koy seven cıkar merak etme opusmek cok kolay kendını bırak snra ayak uydur bu kadar basıt ezıklıkle ne alakası var sevgılının olmamasının resmını koy bence
00 Yorumla
+1 yıluzun boylu olmakla güzel olunmuyor cicisim.. kusura bakma.. önümüzdeki yaza bak derim
30 Yorumla
+1 yılBende ayni senin gibiydim ustelik cirkin degilim liseyi bitirdim universite 1. sinifin sonunda oldu acele etme hayirlisini iste
00 YorumlaUlan ben 27 yqaşımdayım ve hiç sevgilim olmadı, sen kendini ezik hissediyorsan biz nasıl hissedelim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin nede olmadi
Buralarda takılacağına git dışarda yaşıtlarınla fingirde de sevgilin olsun şapşik :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
+1 yılHic kotu bir durum degil yasin daha genc olmamasi daha iyi şu an olursa derslerine kafani yoramazsin ve evlendigin zaman o erkek ve ailesi icin vazgecilmez olursun
00 YorumlaEziklik mi?
Bir erkeğin bulabileceği en güzel kız karakteridir bence.00 Yorumla
+1 yılsen kendini köprüden at bence hem öpüşmemişsin hem sevgilin olmamış sen şimdi bakiresindir dimi bence yaşama dicem çok çok yanlış olcak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim oldu ancak bende öpüşmedim aşk sevgi cinselik değildir sabret doğru insanı bul derim senin gibi kızlar çok az stoklarda yok bulsam bir tane direk evlenme teklifi vakit kaybetmeyecem :))
00 Yorumla
+1 yılbu utanılacak degıl ovunulecek bısey bu devırdde oyle bırıyle tanısmak nasıp olmadı daha.
00 Yorumla
+1 yılKıyamam babacan. zamanla olur güzel kızsan universitede pesinden kosarlar rahat ol
00 Yorumlakeşke herkes böyle ezik olsa süpersin boşver kendını Kocana sakla
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kocası ya söyle demeyin çok sinirlenuyorump görücüye usulü gibi sanki evde kalmışım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım 2 sene sonra gel nikahı hemen kıyalım ;) öpüşme bilmiyorsun sevgilin olmamış daha ne ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan cok sevgilisi olunca cool mu oluyo ne alaka mk
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burnun havalarda bitirmişindşr liseyi?
14 Yorumla
Soran+1 yılBitmedi daha son sinifim
Soran+1 yılHayır değilim sadece moralim bozukken öyle olabiliyor ama normalde değilim
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. ben de aynı. son sınıf olduğumda
00 Yorumlagel bana ben sana anlatiyim hepsini
00 Yorumla
+1 yılgel bana bende :( hahah
00 Yorumla
+1 yılHadiya aynen bende senin gibiyim gerçekten
00 YorumlaBen olurum valla taniwalim konuwalim belki olduk
00 Yorumla
+1 yılYardım ederim gel özele sen
00 Yorumla
+1 yılne güzel ya keşke böle bir kızla denk gelsem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgılım olurmusun?
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem