Diğer Geceniz hiç aydınlandı mı? Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor bu sefer detayım fakir KSsen nesin böyle Güncellemeler1 yıl sesini uzaktan özleyeceğim…🎶💔🖤 Geceniz hiç aydınlandı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır gecem aydınlanmadı. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Gecemi aydınlatacak şeyler buluyorum ben illa ki. Filmler ve şarkılar sağ olsun gecemi aydınlatıyorlar. 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Huzurla doluyum bugün gecem erken sona erdi 2 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sabah oldu sayılır gecenin aydınlanmasına ne kaldı.. 😅 2 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Birgün yakınıma yıldırım düşmüştü her yer bembeyaz oldu biraz sürdü bu öldüm sanmıştım 0 3 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Yaşıyon mı Yorumla Sky_Walker 1 yıl Henüz öldüğümün farkında değilim Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Tamam Yorumla
kxnan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 38% 1 yıl Gecelerin yangın çikartiklarini biliyorum fakat aydılıkmi karanlık mı bilmiyorum 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güneş görecek o işi az kaldı zaten doğmasına😀 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Doğru o da var Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Karanlığı severim. Fakat evet aydınlandı. 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İllahaki hepimizin aydınlanmıştır ammaa ne zamann 1 0 Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Henüz aydinlanmadi 0 4 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Az kaldı gibi Yorumla Rakıgibiberrak 1 yıl 😂 mezarda aydınlanır ya dert değil Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Bence de skfksk Yorumla Rakıgibiberrak 1 yıl Shdjdjdh Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Gün aydın oldu artık😂😂😂😂 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet aydınlandı 1 0 Yorumla
GARIPDURUS Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl burada geceler aydinlik 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Hımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır gecem aydınlanmadı.
Gecemi aydınlatacak şeyler buluyorum ben illa ki. Filmler ve şarkılar sağ olsun gecemi aydınlatıyorlar.
Huzurla doluyum bugün gecem erken sona erdi
Sabah oldu sayılır gecenin aydınlanmasına ne kaldı.. 😅
Birgün yakınıma yıldırım düşmüştü her yer bembeyaz oldu biraz sürdü bu öldüm sanmıştım
Yaşıyon mı
Henüz öldüğümün farkında değilim
Tamam
Gecelerin yangın çikartiklarini biliyorum fakat aydılıkmi karanlık mı bilmiyorum
Güneş görecek o işi az kaldı zaten doğmasına😀
Doğru o da var
Karanlığı severim. Fakat evet aydınlandı.
İllahaki hepimizin aydınlanmıştır ammaa ne zamann
Henüz aydinlanmadi
Az kaldı gibi
😂 mezarda aydınlanır ya dert değil
Bence de skfksk
Shdjdjdh
Gün aydın oldu artık😂😂😂😂
Evet aydınlandı
burada geceler aydinlik
Hımm
Bir iki kere evet
Yoo horluyordum