Sizce maksat nee?

Birisiyle tanismistim erkegin 28 yasi vardi benim 22 kendisinin 28 yasi var simdiye kadar iyi bir Kiz terbiyeli Kiz bulmuyordu beni buldugu icin Allahına hep sukur ediyordu senin gibi terbiyeli Kiz az bulunur falan diyordu ailen sana guzel terbiye vermis Allah koluma kuvvet verene kadar bakacam sana evlenicez senle ailemi getiricem tanisalim diyordu neyse gecenlerde bu kisi is yerime geldi 4 Saatlik yolu benim icin geldi sonra eve giderken mesaj attim nasil gordun beni dediki yasindan Buyuk gozukuyorsun istedigim gibi olmadın resimde farkliydin daha Cocukcsuydun gercek hayatta yasindan Buyuk gozukuyorsun dedi ama genelde yasimdan az gosterdigini diyor lar cok guzelsinn diyorlar hic bir erkek simdiye kadar bana cirkinsin demedi buda demedi ama konusmasindan begenmedigini anladım ama sizce sacma degilmi? Buyuk konustu sonra da dis gorunusun oyle soyle dedi peki diyelim begenmedi begenmemisse neden hayla takipde neden storilerime anında bakiyor hesabi silmek istedim silme kalsin dedi storime begeni atiyor gonderilerimi begeniyor storilerime anında bakiyor ne kadar stori paylassam hepsine bakiyor maksat ne?
Güncellemeler
1 yıl
Soruyu goren her kes cevaplasin lutfen 🙏
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar lutfen
Sizce maksat nee?