Güncellemeler
1 yıl
Çirkinsin mi demek isteri Yugoslav güzel olmuyor çoğu erkeksi
Güncellemeler
1 yıl
Yugolae çirkin mi? Esmer ve erkeksiler mi
Biri bana hiç Türklere benzemiyorsun Yugoslavlavlara benziyorsun dedi yani çirkinsin mi demek istedi? Bazıları yugolara çingene diyor burada doğru mu?
türk yugo gibisin nerden olduğun tam belli olmuyor demişti Türklerin bazıları da beni Arap İranlılara benzetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence takılma insanların ne dediğine
Çoğu kişi öyle diyor yugoslavlar çirkin mi
Avusturya'da yaşıyorum burada çok Sırp, Slovak, Sloven yani Yugoslav var. Hepsi birbirinden güzel, bizim Türk kızları yanlarında kezban kalıyor. Demek güzelsin ki seni benzetmiş.
Türk kekolar yabancı erkeklerin yanında mülteci gibi duruyor
Yugolar güzel olmuyor erkek gibiler
Slotlara benzemem sarışın değilim
Bana göre güzeller, her gün burada görüyorum bebek gibi hepsi.
Bebek mi? Sen kimlerden bahsediyorsun esmerler ve erkeksiler
Yugoslavlar hep sarışın renkli gözlüler ne esmeri erkeksileri ne alaka
Sen hiç Sırbistanlı gördün mü?
Sırplar sarışın renkli gözlü olmaz ben esmerim sıralara benzetiyorlar
Evet çok gördüm
Ben elektrik elektronik mühendisiyim kendime ait güvenlik ekipmanları firmam var. Firmamda 6 Sırbistan vatandaşı çalışıyor ve hepsi sarışın. Ayrıca bir çok Sırp arkadaşım var ve çoğu sarışın renkli gözlüler. Sırp çingeneleri esmer onlar dışında esmer karasını görmedim Viyana'da. Ayrıca arabayla TR geliyorum Sırbistandan geçiyorum, pek esmere denk gelmedim, genelde kadınları sarışın renkli gözlü ve erkekleri kumral beyaz tenli. Dediğim gibi Sırp çingeneleri esmer oluyor.
Yugolar sarışın mı oluyor? Sadece çingeneler değil soruların normali de koyu saçlı oluyor benim tenim koyu değil saçlarım koyu sıra çingelener esmer ve çirkin olur. Diğer çingene olmayan sıralarda esmer
Esmer çirkin mi çingene mi oluyor hepsi? Yugolar çingene mi?
Hangi ülkede yaşıyorsun?
Esmersin sanırım şanslı sın
Yugolar esmer mi oluyor ve esmer olunca şansız oluyorum erkekler sarışın sever
Esmer kadınlar herzaman bir adım öndedir
Esmer kadını kadın olarak görmüyorlar
Sacmalama bir ortamda esmer bronz tenli bir kadın varsa bütün ilgi alaka gözler onun üzerinde oluyor
Sarışın varsa esmer gözükmez esmer ve burnu gözü çirkinse kadın insan yerine koyulmaz
Ben katılmıyorum buna heryerde gözlemledim esmer hatunlar ilgi odağı oluyor.
Yasak elma dizisindeki şahika vardı alayina on basar mesela
Onu beğenen erkek yok
Sacmalama herkes hasta o hatuna Nesrin Cavadzade hatunun dibi. Esmer bomba
Erkekler ergen çocuk sever öyle olgun kadınsı kadınları sevmez
He he sensin tamam
Sen yugoları Slavlar mı karıştırıyorsun dayı
Ben kimseyi karıştırmyrm hatun dediğin çıtı pıtı zarif ve esmer olmalı gerisi tirt
Sen daha çingene nin ne olduğunu bilmiyosun sutunu iç te yat hadi
Yogoslavlar çingenelere benzemiyo ki
Erkeksi oluyorlar ama
Sırf çingeleler var
Kiz beni nerelilere nerelilere benzettiler birisi yugoslavlara benzetti diye ohoo sen de. Kimi gelip rus ukrayna çerkes dedi kimi gilip FİLİPİNLİ dedi azcik gozum çekik diye hsjahsjsh taksam oho
İranlılara yugoslavlaea benzemek çirkinlik çünkü seni Rus’a benzetmişler ve Rus işe Filipin ne alaka biri sarışın biri esmer
Bronzlaştım biraz o zaman benzetildim bi normalde beyaz tenliyim sarisinim bazilari da laf olsun diye benzetiyo yugoslav ne ya en son fransiz kitaplarinda karsilastigim irk
Yugoslaflar nasıl oluyor? Balkan değil mi