Eşimin yaptıkları doğru mu sinirlençekte haklı mıyım?

Eşimle 6 aydır evliyiz 3 senedirde bir ilişki içerisindeyiz. Eşimin bir kuzeni var ama kendisinden yaşça büyük olduğundan ona amca der ama normalde kuzeni her neyse. Bu kuzeninin de bir kızı var eşimle yaşıt, geçmişte kızı sorduğumda "kuzenimin kızı ama o kadar alakamız yokki konuşmuşluğumuz yokki adını bile bazen unutuyorum" demişti neyse buraya kadar her şey normaldi. Biz bunlara misafirliğe gittik ve bu kız evde yarı çıplak dolaşıyordu bizi karşıladı ve bizim hemen arkamızda ayakta annesi ile konuşuyordu bizim onu görebilmemiz için çok net bir şekilde arkamızı tamamen ona doğru dönerek onu görebilirdik. Eşim 5-6 kez dönüp bakınca rahatsız oldum çünkü kız zaten bizimle konuşmuyor zaten yarı çıplak ayakta (arkamızda bir tek o vardı bu arada ben başka birine bakıyordum diyemez) ordan çıktıktan sonra bu rahatsızlığımı dile getirdim oda buna karşılık olarak bakmadığını idda etti. bir başka olayda: bizim bir aile grubumuz var eşimin kuzenı kızının serumlu halde fotoğrafını attı anlık, akşam 8 gibi kız resimde gülümseyerek poz vermiş diğer eliylede telefon tutuyor zaten kuzenide altında bir şey yok güneş çarpmış yazmış bende bunu eşime gösterdim. Daha sonra gece 11 gibi kuzenıne :hastaneye gitmişsiniz yeni gördüm nasıl iyi mi bir sıkıntı var mı? Geçmiş olsun yazmış. Anlam veremedim ben gösterdiğimde gruba yazabiliridi grupta oda var özelden kuzenine kızı için yazması gerekmezdi, ben gösterdiğimde saat 8 di gece 11 de ne olduda yazmış. Madem en başta belirttiği gibi adını hatırlamıyorsa neden olduğu grupta belirtilmesine rağmen ve fotoğrafta gülümsemesine rağmen yazma gereği duydu bu kadar uzak akrabası zaten. kendimi kötü hissediyorum.. Sizce kim haklı?
Eşimin yaptıkları doğru mu sinirlençekte haklı mıyım?