Benim. Bir tanidigim yillardir yalnislikla yemek borusuna yiyecek kacirip oksururdu en son bizde yemek. Yerken yalnislikla yiyecek nefes borusuna kacti oksurmeye basladi. Bende sirtinin ustune yavasca vurdum yiyecek ciksin diye ama cikmadi acil hastaneye goturdum ameliyata alindi. Doctor bana " arkadasinin. Yemek borusuna yillardir yemek parcalari kacmis en son kacmasiyla nefes borusu tikanmis acilen bogazinda delik acip vakumla yemek parcalarini nefes borusundan cikardik" dedi. Hic Boyle nefes borusuna yillardir yemek kacirmis arkadas var mi? Ve never yasadi anlatabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
Bu. Sorunla karsilasan Var mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim birnara kardeşiminkine kaçtı jfndnnfjddn annem çığlık atıp duruyordu neyseki o gün amcam bizdeydi şak diye bir tane vurdu yemek çıktı jdjdjdjdj gülüyorum ama harbi kötü bir şeydi. Allah korusun herkesi
Birdie bunu devamli yapanlar var bogazlarinda yiyecek birikiyor o zaman delik acip vakumla cikartiyorlar ama o delik izi omur boyu kaliyor tek care Estetik ameliyata ama cok pahali
O iz ile evde kalirsin. Aninda koca bir delik bogazinda her bakan tarafindan. Goruluyor. O iz evlenmemekten. Kotu mu?
Arkadaşın aldığı nefese sukretsin. Kimler var ne durumda olmalarına rağmen evleniyor bence arkadaşın da umarım hayırlı bir evlilik yapar. Ama aldığı nefese sukretsin. Allah ona ikinci bir şans vermis
Ama bogazdaki bir delik iziyle koca bulmak zor. Evliligi unutup. Yasadigina sukret durumu bu. ( mesela bogazinda delik izi olan Sokakta. yuruyor onu goren tum cocuklar. Elleriyle onu gosterip ". Anne bak bogazindaki deligi Gordun mu? ". Diyeceklerdir)
Yaşıyorsun böyle şikayet edeceğine kalk çalış ve ameliyat ol. Evet kötü bir durum farkındayım ama ölmenin çaresi yokken bu durumun çaresi var
Aslinda ben bu konuyu bu devamli herkesin tarafindan yapilan bir yalnislikla kucuk kacanlari hissetmiyorsunuz ama soluk borusu zamanla doluyor.. Onemli. Ve dikkat edilmesi gereken bir konu. Ama kimse ciddiye almiyor. Mesela. Nefes darligi cekenlerin solunum borusu zamanla kacmis. Yiyecekle doludur. Ama o saniyordurki. Cheerleader bir sorun. Var. Dikkat ettim bu Onemli sorun hicbir uye ciddiye almiyor.. kendileri bilir. Hayat. onlarin
Ben. Bu. Konuyu. Millet dikkat etsin diye actin. Yasiyorsa. Sikayet. Etme. Ameliyat. Olursun, a. Dondu. Bosuna. Kimseyi uyarmamak lazim dikkat etmesinler. Problem cikinca yasiyorum sukurler olsun desin. Dersimi aldim kimseyi aydinlatma. Ve. Boyle bir. Sitede. Vakit. Kaybetme. Nasilsa. isim gucum var. Bana ne.!
Ben yemek yerken dikkatliyim teşekkür ederim uyarın için
Sagol kimseyi. Uyarmama. Karari aldim. Bana ne! Benim temel. Cumlem simdi ustte yazan. Kaba gorgusuz. Yazarin yazilarini sildim bana ne. Artik benim hayati ilkem. Bana ne ne yaparsa yapsinlar. Kobra kuralidir Bu.!
En iyisi boş ver
@roredica. Saka. Bir Yana. Eger bogazda tikanma varsa. Delik acip solanum borusunu temizliyorlar ama o bogazdaki delik. Cukur gorunumunde konusurken cok. Goze carpiyor konustugunuz. Kisi bogaziniza istemeden bakiyor.. Hadi erkekler ok. Ama. Bayanlarda cok kotu bir goruntu olur. Bayan arkadaslar cok dikkatli olmalilar. Nefes borusuna yemek kacirip sorun yasamasinlar.. cok itici goruntusu var bogazdaki deligin iyilesse bile cukur olarak bogazda duruyor benim yakinim erkek oldugu halde buna cok uzuluyor moralman sifir simdi
Nefes borusuna yemek kaçmış olur
Olurda bunu devamli aliskanlik yapanlarda orada birikiyor. Ameliyata gerekiyor
kimse. Ciddiye almiyor nefes borusuna yemek kacmis olurda ben neden nefes darligi. Cekiyorum demesin. Yalnis kararla. Akcigerlerde sorun var diye dusunsun rahatlar belki yalnis teshisle!
@Aristokratımsı. Ameliyat. olunmazsa. Yara gecsede. Cukur gorunumu duruyor. Cok Cirkin bir. Goruntu. Bogazda delik izi olmasi ufakta degil. Hemen goruluyor