sohbet etmek isteyen var mı? sadece kızlarla konuşmak istiyorum. hiç kız arkadaşım yok
hayat son bir aydır çok yorucu geçiyor. şimdi de uyuyamıyorum ağladım. bazı şeyler beni ağlatıyor. öyle çok anlatmak da istemiyorum zaten kötü şeyler denecek, biliyorum hepsini
desteğe ihtiyacım var sanırım
hayat son bir aydır çok yorucu geçiyor. şimdi de uyuyamıyorum ağladım. bazı şeyler beni ağlatıyor. öyle çok anlatmak da istemiyorum zaten kötü şeyler denecek, biliyorum hepsini
desteğe ihtiyacım var sanırım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aynı durumdayız :)) senin derdin ne peki anlat biraz kaç yaşındasın? okuyor musun? ayrıca insanların kötü yorum yapmasını neden umursuyorsun ki kimse seni tanımıyor bilmiyor yaz geç
birçok derdim var, içten içe üzüyorlar sanırım ancak en yüzeyde ve beni bariz mutsuz eden erkek arkadaşım.
20 yaşındayım, üniversite tercihi yaptım sonuç bekliyorum şu an.
bazen kötü yorum yapıldığı oluyor özellikle erkekler. yine biri yazmış o zaman niye sadece kızlara sormadın diye mesela
sen anlat biraz sen nasılsın
bende erkek arkadaş mağduruyum az önce bu konuyla ilgili yazdım hatta bu saat oldu bak uyumak yerine buraya yazdırtıyorlar insana ama bırakamıyorsunda o çıkmaz yüzünden bu hislerimiz zaten
biz mayıstan beri böyleyiz biraz. aslında hep tartışan bi çifttik ama o bu kadar uzak olmamıştı. bu benim kaygılı kişiliğimi iyice tetikledi zaten acı çekiyorum resmen.
bilmiyorum bu zamanların astrolojiyle ilgisi var mıdır nedir. inanır mısın astrolojiye?
sizde ne zamandır böyle
bilmem ne inanıyorum ne inanmıyorum
biz 3 yıldır sevgiliyiz hiç bir zaman mükemmel olmadık ama son 1 yıldır ne haldeyiz ne sen sor ne ben söyliyim
off of cidden ne dese boş insan. sihirli bi değnek lazım sanki
neler denedim
dua ettim namaz kıldım ritüel yaptım her zaman olumlu düşünmeye çalıştım çoğu zaman ilk adımı attım vs. bilmiyorum keşke bi defter verseler de bak sen bunları yanlış yapıyorsun, o da bunları deseler. şıp diye çözülse
o kolaylıkta bile çözesi gelir mi bilmiyorum işte
ne zamandır sevgilisiniz
7 sene olacak
13 yaşında mı sevgili oldunuz? nasıl 7 yıl
13 14 filan oluyor evet. ortaokuldaydık ya birden sevgili oluverdik. her ikimizin de iki arkadaşı birbirleriyle sevgiliydi bi süredir ama bizim muhabbetimiz yoktu. birden oldu shahajsh çok saçma bakınca
çok küçük yaşta ilişki yaşamaya başlamışsınız sanırım doğal olarakda büyüdükçe karakterleriniz oturdukça fikir ayrılıkları oluyordur diye tahmin ediyorum
bizimkisi tamamen göre göre yapılan bi yanlıştı kimin ne olduğu belliydi yani sonrada bağlandık şimdide ayrılamıyoruz
evet. artı olarak yetişkinlik hayatının getirdikleri zorluyor. biraz daha geç yazmalar, daha az iletişim, onun iş-para stresleri, yoğunluğu vs.
aramız da soğuk olunca uzaklığı tadından yenmiyor.
tabii iki küçük çocuk ilişkiyi ne kadar yaşayabilir. geriye bakınca haliyle “çok yorduk birbirimizi” diyoruz ancak çok normaldi. her şeyi beraber deneyimliyorduk sonuçta
siz kaç yaşkndasınjz? çalışıyor musunuz ilişkiniz iletişiminiz buluşmalarınız nasıl
ben 21 yaşındayım üni okuyorum erkek arkadaşımda çok yoğun çalışıyor haftada bir gün görüşebiliyoruz bu sebepten bizde sanırım sıkıntı içerisindeyiz ben daha fazla zaman ayırmasını bekliyorum galiba bizde beraber büyüyoruz denebilir 17 yaşında tanıştık ama işler sarpa sardı işte ayrılma düşüncemiz bence hep var ama yapamıyoruz sizde ayrılıkla alakalı her hangi bir durum var mı
ben de senelerce hep “sevgisinden emin olmak” adına buluşma adımlarını ondan bekledim. ancak hiç tatmin olmadım ve bunu terapide öğrendim
özlemişse söyler buluşuruz diye hep bekledim ama fark ettim ki ona, buluşmak istenmesinin hissettirdiği güzel duyguyu yaşatmamışım hiç. sonra ben teklif etmeye başladım arada.
acaba sen de böyle misin bir kontrol et lütfen, diğer türlüsü insanı çok yoruyormuş onu öğrendim.
bizde ayrılık yok şu an. çok kez ara verdik gibi oldu. bir hafta, iki hafta, üç hafta bile konuşmadığımız oldu ama ayrılmadık. cesur biri, ben o kadar değilim. ancak buna rağmen hiç tamamen gitmedi
uzun süredir babamla tanıştırmamı bekliyordu ancak ben hep mükemmel anı bekledim
şimdi onun bu yoğun tanışma isteğiyle geçen son 6 aya bakıyorum da ben bekledikçe çocuk uzaklaşmış. o uzaklaştıkça ben strese girmiş ve mükemmeli beklemeye devam etmişim. şimdi de benden iyice uzaklaştı. sohbet edemiyoruz.
eskiden okuldan arkadaşlarımız “siz nasıl hala sıkılmadınız konuşacak ne buluyorsunuz” derdi de bize çok garip gelirdi. sonra nazar mı değdi anlamadım, sohbetlerimiz azaldı cidden. işler kötüye gitti. şimdi de en kötü halinde. ufacık bir davranışı yapmadığı için bile kızar olmuşum, oysa kaç katını yapardı. şimdi haber vermeleri unutmalar mı dersin, arada mesajlara bilerek bakmadığını anlamam mı dersin, arkadaşlarıyla sohbeti benimkinden çok sevmesi mi dersin bilemiyorum
ben buluşma teklif ediyorum yani hafta içi gel buluşalım gibisinden ama ona zor geliyor dediğin gibi bizde artık konuşacak bir şey bulamıyoruz sadece kavga edince sesler çıkıyor telefonda aynı şekilde bende bazen mesajlara bilerek bakmadığını bilerek duşa giriyorum deyip telefonu kapattığını hissediyor gibiyim ama her hangi bir ayrılık durumunda da gelip ağlayan kendisi objektif baktığımda da evet daha çok seven taraf o görebiliyorum duygularımı karıştırıyor yani bazen diyorum bu bana çok aşık bazen de ben ağlarken sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor tanıştırma işlerini o da çok istiyordu hatta söz istiyordu ama bizim aile bu durumlar için fazla modern iler ki erteledik tabi ki yaştan dolayı
bana senin de araban var sen gel diyor bizde uzak mesafe oturuyoruz 1 saat kadar
o işten çıktıktan sonra 1 saat için oraya gelmek mantıklı gelmiyor ama o geldiği zaman ben sitede istediğim saate kadar oturabiliyorum
aslında baya tatlı davranıyor gibi duruyor seninki. söz istemesi bi kere çok hoş geldi. ağlayabilmesi de. ancak erkeklerin bazen bu mışıl mışıl uyuyuşunu ben de çözemedim.
tavsiye verecek olursam sanırım 1 hafta kadar sana nasıl davransın istiyorsan öyle davranmanı tavsiye etmek olur.
terapistim önermişti
ben “hiç aşkım canım demiyor. soğuk hissediyorum” dediğimde “bu hafta sen demeyi dene bakalım nasıl geçecek” demişti. inanır mısın çok güzel alışmıştı (biz hiçççç mıç mıç olmadık, balım canım falan asla olmazdı. yüz yüze söylemeyi saymıyorum bu saydıklarım mesajda)
biz bile hızla değişmiştik. bana biraz seninki bekliyor (hatta biraz da hak ediyor) gibi geldi.
belki sevgi sözcükleri olmaz ama başka bir yakınlık olur onu sen seç, daha da samimi olacağınızı düşünüyorum
önceki bol sohbetli senelerimize baktığımızda “ya bu da garip mi kaçar, bu da konuşulsa nolur” demeden herr şeyi konuştuğumuzu hatırlıyorum. ne olsa mesaj atardım, ne olsa anlatırdım buluşunca.
bazen böyle dümmmdüz şeyler iyi gelir
terapistim bunun için de “ona aldırmadan, sadece kendi isteklerini göz önüne alarak mesaj at” demişti
yani bir fotoğraf mı atmak istiyorsun, at
mesaj alamadın merak ettin tak ara, “merak ettim napıyorsun” de
demişti
bunları da deneyebilirsin diye düşündüm.
çoğu zaman cringe, avam ve olgun gözükmeyen şeyler ilişkiye iyi geliyor 🤷🏻♀️
ona zor geldiği gibi sana da zor geliyor. senin, o gelmediği zaman düşündüklerini o da senin için düşünüyor olabilir mi
senin için yazmaya geldim ama sen bana yardımcı oluyorsun :))) söylediklerin gerçekten aydınlatıcı evet belki de o bunları hakkediyordur ama kırıldığım yerden düzelip ona iyi gelemiyorum maalesef evet söz istemesi vs hoş gözükebilir ama bir gün sonrada bambaşka davranıp beni şoka uğratıyor terapist konusunda da çok şanslısın bi kaç farklı terapist denedim ama yüzüme bakıp not almaktan ileri gideniyle karşılaşamadım seninki baya yardımcı olmuş belli ki sen çok anlayışlı ve bazı şeyleri çözmüş birine benziyorsun açıkçası çok merak ettim erkek arkadaşın seninle ne gibi sorun yaşıyor olabilir
hiç önemli değil faydalı oluyorsa ne mutlu. terapistim online görüşme de yapıyor adını verebilirim. iyi biri gerçekten, ufacık ama insanın aklına gelivermeyen ipuçları söyler mutlu yollar insanı. hep daha umutlu çıkarım reçetemle birlikte 🙂
maalesef benim de bencil davrandığım zamanlar oldu. bundan neredeyse bir sene kadar erkek arkadaşım ailesiyle çıkacağı kahvaltıya beni de çağırdı, hem de net bir cevap vermeyip havada bırakmama rağmen çok kez teklif etti ama ben tırstım. kabul edemedim. onlar da gitmedi zaten.
babamla tanışmak istedi ama anlattığım gibi onda da mükemmel davranmasını bekledim.
işine ilk girdiği dönemlerde, yani bu kış bana “sen de denesen iyi olur aslında maaşı iyi hem ben yardım ederim sana” diyordu da işini sıkıcı buluyordum konuyu kapattırıyordum. sonra pişman oldum tabii
geçen sorunlarımızı oturup konuştuğumuzda bunları anlattı
“senle gönül eğlendiriyorum anlamına gelmiyor ama ciddi miyiz bilmiyorum çünkü ailemle tanışmaya yanaşmadın, babanla tanıştırmadın (babamın artık haberi var kendisi açtı birden konuyu mlsf) ama benim hevesim yok tanışmaya, evlilik konularını da açmıyorum çünkü iş önersem de beğenmedin ve evlilik için para lazım. açıkçası seni bu konularda hiç istekli görmedim”demişti.
ailesini de görmeye evlerine gittim yakın zamanda götürdü beni. ancak var mı heves gerçekten de yok. bunlar benim hatalarım
dediğim gibi geriye bakınca görüyorum hevesinin nasıl söndüğünü
bunlara ek olarak babasının kendisinden sürekli para istemesi ve iş stresi vs. var
üstüne bizim ilişki sorunları da gelince “gerçekten çok yorgunum , herkesi memnun edemem bu hayatta” cümlelerine dönüştü sözleri.
ben hatalarımın farkındayım çoğunu telafi ettim, açık iletişim sağladım hep.
bunun dışında küçük şeylere takılıyor olmam da rahatsız etmiş. bazen haber vermeyi unutması gibi gibi bu da onu sıkıyor ve beni de çok düşkün, muhtaç gösterir oldu.
tırsma bence çok uzun zamandır birliktesiniz ben onun ailesiyle çok gez birlikte oturdum süreklide konuşuruz hiç korktuğun gibi bi durum olmuyor tabi ailesi çok ütopik kötü değilse ama normal insanlarsa gayet keyifli geçecektir ve bu tanışmalardan sonra birbirinize daha farklı bakacağınızı düşünüyorum söz isteği ben aileye girdikten sonra gelmeye başladı ailesi tarafından da :)) ilişkiyi bir boyut atlatacaktır ayrıca terapistin ismini yazarsan sevinirim
bi süre ilişki sorunlarına odaklanmayıp iyi vakit geçirmeye çalışmak bize iyi gelecek gibi görünüyor ancak öyle ufak bir canım oluyor ki takılmadan edemiyorum. ne buluşma teklif etmek ne sohbet etmek istiyorum. buluşmaya gidip somurtuyorum resmen. o da bundan etkilenip bana daha az yazıyor, beni çekilmez buluyor sanırım.
terapistim bunu da fark etmiş olacak ki bana “anda kalma” ödevi vermişti. geçmişe takılmadan o an karşındaki insana odaklan ve tadını çıkar demişti.
mesela bugün mesai bitiminde amiriyle (hakime hanım) konuşmuşlar. anlattığına göre kadın iyi biri, yatırım tavsiyeleri veriyor, egosu olmayan bir hakimmiş.
neyse onunla konuşmuşlar. artık 1 saat 40 dakika olunca ben aradım. “oturuyoruz adliyede hakime hanımla konuşuyoruz” dedi
“iyi “ dedim suratına kapattım.
hemen yirmi dakika sonra işten çıktı ses attı. “biraz moralim bozuktu. o altın almamı tavsiye etmişti ama onu şimdi bozacağım sanırım” gibi şeyler söylemişti.
açıkçası hem “ben adliyedeyim çıkmadım, hakime hanımla sohbet ediyoruz biraz moralim bozuk anlatırım sana” dememesine hem de son zamanlarda her şeyden, dertlerinden planlarından sonradan haberim olmasına geriliyorum.
mesajlaşmayı ve araşmayı kesince bu oluyor işte. gel de buluşmak iste.
insan istese yazıp haber vermez mi, “sen naptın neredesin eve geçtin mi “diye sormasını bile geçtim ya haber etmesi diyorum, bir mesaj yahu. neymiş ani gelişmiş. sanki ayak üstü on dakika konuştunuz be 2 saat geç çıktın. ağladım işte sonra ben de uyuyamadım.
deneyeceğim. şu an tek düşüncem babamla tanışmasına hevesim kalmadı demesi. illa mutlu olur hani ama hala aklımda “hevesi yok ki ne tanıştıracaksın işte boş ver, sorarsa hevesin yoktu hani dersin” demek geçiyor hahaha çok toksik sanırım.
aslında daha 1 2 hafta önce, bu sefer eve yemek yemeye çağırdı. hem yengemle tanışırsın merak ediyor seni demişti. tövbe haşa biz haksız mıyız acaba kız🫠🫠
ben de reglim yaklaştı orada geliverir filan diye başka zaman dedim.
geçen de yine “sen bizimkilerle çıkacağımız kahvaltıya gelecek misin” dedi de bu ne biçim teklif be deyip tersledim “teklif etmedin ki” dedim
çocuk teklif etmekten korkuyor olabilir mi sadece soruyorum kendime…. şimdi gidip nude falan atıcam kendimi yere yere o boyuta geldim şu an.
yine de son konuda haklıyım ve direniyorum
psikoloğumun adı zehra akhan demirel
ben seni çok iyi anladım bence o evlilik konularına senden daha istekli bende senin gibi korkuyorum evlilikten sadece evlilik için sende çalış para lazım demesi garibime gitti (evet eşitlik taraftarıyım ama bu konularda biraz farklı düşünüyorum sanırım) yani bi noktada sen işe girmiyosun olmaz bu iş gibisinden demiş ise pek doğru bulmadım açıkcası ama bana sanki seni yoklamak için sormuş gibi geldi sitem etmek istemiş sanırım ciddi olup olmadığını anlamaya çalışıyor
sen bir daha bu şekilde geç cevap vermesiyle veya hiç vermemesiyle ilgili onu uyarmalısın ciddi bir şekilde bence sevgilin biraz karmaşık duygular içinde sanırım çünkü önemseyen insan kesinlikle haber almak ister veya gerçekten morali bozuk olduğu için bu durumu yaşamışsınızdır açık açık konuşmak iyi gelecektir bence morali neye bozuktu vs vs gibi
evet çok istekli haklısın. annemi hep görmek ister mesela, biz buluşuruz “annen evde tek mi, çağıralım beraber tatlı yiyelim” falan der, derdi. bu aralar o da yok. neşesi de yok zaten kendisinin.
bence de merak eden insan arar sorar yani. gerçekten ne vardı bilmiyorum. henüz geçen gün almıştı altını, birikim yapacağım yeniden, babama vermeyeceğim demişti. moralini bozduğunu az çok anlayabildim şimdi. yine de değersizlik hissinden sıyıramıyorum kendimi.
moralinin neye bozulduğunu sormak iyi olabilir evet. sormayı düşünmedim, sormam diyordum çok sinir ettiği için ama bu bizim az buçuk olan samimiyetimizi de köreltir düşününce.
daha geçen konuştuk mesaj mevzusunu. genel olarak unuttuğunu söylüyor ancak bazı mesajlara (evet, tamam, güzel gibi) bilerek bakmadığını fark ediyorum mesela ;(
aramız iyi olduğunda haber etme konusunda baya iyi diyebilirim. kaliteli zaman ve sohbet seviyor kendisi. ancak bu döngüden nasıl çıkarız ben bilmiyorum. sanırım yine psikoloğuma uğrayacağım 💆🏻♀️
ama sende biraz abartmışsın :)) çocuk daha ne desin davetiye mi göndersin bak kaç kere davet etmiş belli ki seni ciddi görüyor bence sen ona bir daha ki kahvaltıya gelmek istediğini hazır hissettiğini söylemelisin bi buzları eritin beee ( tabi seni kırdığını fark edip uzlaştığınız zaman söyle bunu şimdi seni kırmışken ödüllendirme :)) ) babayla tanıştırma konusunda sana hak veriyorum bende onun ailesiyle çok yakın olmama rağmen babamı bu işe karıştırmayı doğru bulmuyorum sanki son günlere kadar ama tabi senin baban konuyu açmış belli ki o da bilgi almak istiyor tanımak istiyor olabilir erkek arkadaşını ama bence o durumlara daha zaman var tabi herkesin ilişkisi farklıdır da
evet biraz abartmışım :D
beni kırdığını anlayacağına inancım yok maalesef. hep ufak ufak oluyor ve uyarıyorum, havada kalıyor gibi oluyor.
işte insan her şeye takılır laf ederse bi zaman sonra namesi okunmaz kızdığının. bu da öyle bi şey.
napcam bunla bilmiyorum :( çok kaygılıyım, onun bu davranışlarıyla güvensizliğim de ortaya çıkıyor.
babam çat pat biliyordu ancak benden adım bekliyordu, beni kırmamak için. bir tanıdığımız söyledi bunu da. en son kendi kendine açtı.
ahahah halamlar da çok tembihlemişler iyi davran öğrenince diye. ciddiysen getir tanışalım dedi. bunu zaman gösterecek sanırım şimdilik davetlere katılsam yeterli gibi 😂
terapiye gitmek eminim iyi gelecektir ama kendini değersiz hissedeceğin herhangi bir durum yok bence ona derdini dinleyelebileceğini ona yardımcı olabileceğinden bahset biraz belki ilişkiniz için daha iyi olacaktır evet bu yaptığın hareketten kırıldım bunu anlamanı bekliyorum ve sıkıntılı olduğun durumlarda benimle paylaşmanı isterdim benden uzaklaşmanı değil diyerek duygularını ifade edebilirsin bence
evet işe yarar. teşekkür ederim 🥹
çok keyifli bi konuşmaydı. bu siteye girerken çeyreğini bulmayı bile umut etmiyordum açıkçası. boşluktan girmiştim gözlerim yaşlı bi şekilde. çok iyi geldi konuşmak, seni kendime çok benzettim ne yalan söyleyim. özenli olman beni çok mutlu hissettirdi. istersen arkadaş olabiliriz? 🫶🏻
rica ederim ne demek bu gibi uygulamaları kullanmıyorum normalde yıllar sonra ilk defa girdim bende derdimi yazmak için seninle karşılaştık :)) tanıştığıma memnun oldum ben teşekkür ederim
ben de pek kullanmıyorum yazdığımı görmesin diye uygulamayı siliyorum sürekli 🙂
O zaman sadece kızlara özel olarak sorsaydın soruyu
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen.
buradaki erkeklere güven olmuyor çok kez önyargısız şans verdim ancak sonu hep engel
Güvenebilirsin sorun yok benim için
istek attım
Önyargısız olma konuşuruz istersen
Benide
Gel bakim
öyle gene geldi sıcaklar