Diğer Sizce bu nedir? Ben yaptım nasıl olmuş? tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Bilene benimle konuşma şansı😅 Güncellemeler1 yıl İpucu veriyorum içinde pekmez var Güncellemeler1 yıl Kahveyle alakalı bisi değil 😂 Sizce bu nedir? Ben yaptım nasıl olmuş? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Bence kola gibi 1 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bilmem, bir değişik gözüküyor. Neden öyle dedin şimdi yarım saat bunun ne olduğunu düşünecek erkekler olacak yazık günah değil mi jdhhs 1 1 Yorumla tubahanimmi 1 yıl Hahahahha Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. sırf seninle konuşma şansı diye kafa mı yorucam :D neyse ne iç işte 2 0 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Pekmezle karsambaç yaparız biz ama bu biraz daha değişik görünüyor 1 0 Yorumla
künefeayran Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Niye seninle konuşma şansı? Altı üstü normal sıradan bir kızsın. 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Bence sütlü kahveli buzlu içecek icinde ekstra bal veya pekmez vardir belki 🤔 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. tüm tuşlara basıp herşeyi karıştırmış orta bişi çıkarmış gibi bişey olmuş:) 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Seninle konuşma şansımı 😂😂 içinde ayran var 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Bilemedim Tuğba hanım portakal var ama içinde sanki🤭🤭 1 0 Yorumla
Yatanadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 474 cevap paylaştı. İçinde pekmez ne alaka be? Buzlu americano olsaydı iyiydi. 1 0 Yorumla
esmerkekiniz_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl yaw sen bildiğin pekmezi sulandırmışsın. burdan bakınca marmelat, reçel vb. sulandırmış buz atmış doğal içecek yapmış gibi görünüyo 😄 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bilmek istemiyorum konuşmamak için 1 9 Yorumla tubahanimmi 1 yıl Dayı sen ne diyon hahahaha Yorumla kafkass31 1 yıl Anlamıyor musun teyze ne diyorum Yorumla kafkass31 1 yıl Gören diyecek hint kumaşı hahahahhaha Yorumla tubahanimmi 1 yıl Sen benm dayım yasindasn yakisiyo mu kel Yorumla kafkass31 1 yıl 55 yaşındaki dul görünümlu kuduruğa bak aq Yorumla kafkass31 1 yıl Kendini övüyor 70 lik moruklara Yorumla kafkass31 1 yıl Kapak fotosundaki özürlülük belli Yorumla tubahanimmi 1 yıl Ya laf soylicem diye şekilde şekile girdin Tamm en büyük sensin 😂 Yorumla kafkass31 1 yıl Yedin otur şimdi ahhahaha Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl çok büyük bir vaat var erkekler ona göre 😂 1 2 Yorumla tubahanimmi 1 yıl Tabi ne sandn😅 merakettimmişte 1 yıl 😃😃
Berkderler11 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Annem bunun çileklisini yapıyor ordan biliyorum 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Pekmez falan değil dimi şekerli bi şey gibi 1 4 Yorumla tubahanimmi 1 yıl Pekmezli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Direkt aklıma o geldi bilmiş oldum Yorumla tubahanimmi 1 yıl Güncellemeye yazmışım zaten😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapma ya geç kalmışım o zaman hiç bakmadım güncellemeye 😂😂 Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Pekmezli soğuk soda 😆 1 1 Yorumla Serhat0000 1 yıl Doğru değil mi 😆 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 634 cevap paylaştı. Padişah şerbeti 1 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Dalgona kahve diyorlar 1 2 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Doğrumu 🫢🤩 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Kahvede değil ne bu şerbet mi 😁 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Buzlu cay ya da soguk kahve 1 1 Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Soguk serbet pekmezli Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 793 cevap paylaştı. Nane limon 1 1 Yorumla tubahanimmi 1 yıl Sen einstein misin? 😂😂😂😂😂 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Lohusa şerbeti 1 1 Yorumla TheMedeni 1 yıl Konuşma şansı 🤣🤣 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 630 cevap paylaştı. Şerbet mi 🤔 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% 1 yıl Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Paça çorbası 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. kahve işte jdsh 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Soğuk kahve 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bence kola gibi
Bilmem, bir değişik gözüküyor. Neden öyle dedin şimdi yarım saat bunun ne olduğunu düşünecek erkekler olacak yazık günah değil mi jdhhs
Hahahahha
sırf seninle konuşma şansı diye kafa mı yorucam :D neyse ne iç işte
Pekmezle karsambaç yaparız biz ama bu biraz daha değişik görünüyor
Niye seninle konuşma şansı? Altı üstü normal sıradan bir kızsın.
Bence sütlü kahveli buzlu içecek icinde ekstra bal veya pekmez vardir belki 🤔
tüm tuşlara basıp herşeyi karıştırmış orta bişi çıkarmış gibi bişey olmuş:)
Seninle konuşma şansımı 😂😂 içinde ayran var
Bilemedim Tuğba hanım portakal var ama içinde sanki🤭🤭
İçinde pekmez ne alaka be? Buzlu americano olsaydı iyiydi.
yaw sen bildiğin pekmezi sulandırmışsın. burdan bakınca marmelat, reçel vb. sulandırmış buz atmış doğal içecek yapmış gibi görünüyo 😄
Bilmek istemiyorum konuşmamak için
Dayı sen ne diyon hahahaha
Anlamıyor musun teyze ne diyorum
Gören diyecek hint kumaşı hahahahhaha
Sen benm dayım yasindasn yakisiyo mu kel
55 yaşındaki dul görünümlu kuduruğa bak aq
Kendini övüyor 70 lik moruklara
Kapak fotosundaki özürlülük belli
Ya laf soylicem diye şekilde şekile girdin Tamm en büyük sensin 😂
Yedin otur şimdi ahhahaha
çok büyük bir vaat var erkekler ona göre 😂
Tabi ne sandn😅