Geçimsizlik yüzünden 3 yıllık evliliği bitirdim
şu an yalnızlığa alışmaya çalışıyorum ama her gece aynı işkenceyi çekiyorum bu kadınla yine yapamayacağımı bildiğim halde yalnız kalmak yalnız uyumak yalnız vakit geçirmek bayağı zorluyor sosyalleşmek falan iyi gelmiyor
Başka bir kadın demeyin ben sadık bir insanım
İkinci bir kadın olmasını istemem bir kere olur o da yaşandı bitti
şu an yalnızlığa alışmaya çalışıyorum ama her gece aynı işkenceyi çekiyorum bu kadınla yine yapamayacağımı bildiğim halde yalnız kalmak yalnız uyumak yalnız vakit geçirmek bayağı zorluyor sosyalleşmek falan iyi gelmiyor
Başka bir kadın demeyin ben sadık bir insanım
İkinci bir kadın olmasını istemem bir kere olur o da yaşandı bitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok zor hele hele senin gibi olanlar için daha da zor. Özellikle çalışan kadınlar olayı kanıksadıklarında sanki süreci daha kolay atlatıyorlar.
Zor ya valla her gece rüyamda onu görüyorum boşluğa girdim böyle olacağını da biliyodum aslında ama başka seçenek kalmamıştı
Böyle olursan sonun iyi olmaz ama. Eski eşin narsistse onun çok hoşuna gider. Güçlü durmalısın.
Haklısın güçlü olmam gerekiyor
Herkes bu psikolojiye giriyor belli sure. Geçecek.
İnşallah bakalım
İlk defa böyle bir erkekle karşılaştım
Benden mi bahsediyorsunuz
Erkeklerin hepsini duygusuz mu zamnedşyordunuz
Çocuk varsa onlar daha çok etkileniyor
Çocuk olmamıştı Allah'tan
O zaman kolay olur, kendini biri için feda mı edeceksin, hayat devam ediyor tadını çıkarmaya bak.
Belki uzun zaman sürecek ama şu an bilemiyorum
10 yıllık öyle bir evliliğim oldu inan bana kurtulmuşsun en büyük avantajın çocuk olmaması
Eyvallah atlatmaya çalışacağım kafamda bitirmedim henüz belki ondandır
Unutmak ve atlatmak zorundasın, zaten sorunlu bir evlilik yapmışsınız bu şuna benziyor, pire için yorgan yakmak gibi düşün. Eşinle problem yaşadın diye bütün kadınlarla sorun yaşayacaksın anlamına gelmez, tabii ki sen sorunlu biri değilsen.
Elimden geleni yaptım tabi ki mükemmel değiliz eksiklerimiz var ama geçiçimsizlik uyumsuz vardı denedik olmadı başaramadık ayrıldık önce şu psikolojiyi yenmem lazım sonrası artık hayat ne gösterecek bilmiyorum
Ben de fedakarlık yapan taraftım ama para etmedi, o yüzden içim rahat sen de öyle olmalısın.
Eyvallah inşallah dediğin gibi olur bakalım artık hayırlısı diyelim
Merhaba nasıl oldun
zaman en doğru ilaç zamanla alışacaksın reis.
Unrumda olmaz hayata bakarim
Hayırlısı olsun önünüze bakın
Bayağı zor oluyor
Yapacak bir şey yok
Evet maalesef
Bir fikir verseydin
İşinize bakın gezin düşünmeyin vb
Safmisin olum sen hayatını yaşa 😂
Nasıl yaşıyım
Git gez toz tatil yap turlara çık geceler e ak hayatını yaşa
Bro yalnız olunca tuzsuz yemek gibi be hikaye bunlar insan kendini kandırıyor yanında sağlam bir eş varken yapmak vardı bunları bak o zaman ne güzel olurdu tek başıma sap gibi gezilmez ki bro