Şantiyede gece güvenliyim öldürmezsem acaba kulubeye ve yanındaki depoya gelir mi devriye de atıyorum haberim olmadan ayağıma gelir mi bir çok malzeme ve demirci kalıpçıların olduğu alanda oralarda bir yere girip sabah Onalrı ısırma ihtimali olabilir mi?
Napsam dokunamam ve yaklaşamam korkarım zaten ama taş atsam büyük ölürde napacağım ben 🥺 öldürmekre istemiyorum oysa
Güncellemeler
1 yıl
Konu kilit arkadaşlar taşla öldür/dürmeyi düşündüm ama vicdan yaptım kıyamadım kürekle kovaya alıp uzaktaki çöpe attım.
Sizce öldür/sem mi az önce devriye attığım yere ve kulubeme yakın yerde akreple karşılaştım öldür/sem mi kararsiz kaldım?
sonradan neden vicdan yaptım diye kafanı taşlara vurdurabilecek cinsten tehlike barındıran bir hayvan, akrepten bahsediyoruz basit bir hamamböceğinden değil. vicdan yapmana gerek yok. ihtimalleri göz önünde bulundur taşı kap ve olabilecek her ihtimale karşı kendini koru.
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Karmaya da inanıyorum ya deprem konutları yapılıyor buralara normalde dağlık alanlardı bunalrın doğal mekanlarıydı.
Gündüz zaten çıkmaz iş makineleri var insanlar var
Gece yiyecek aramak için çıkmıştır ama bana denk geldi yarım saattir kımıldamıyor minik mıcırların oraya pystu üstüne azcık toprak attım gitmemi bekliyor galiba.
Ama burada çalışıyorum öldürürsem ya daha fazla gelirse evde ya da bir şeklide ailesi varsa beni bulursa.
Kendi haline bıraksam gitmez mi diyeceğim de off ya 🥺
vicdanım rahat etsin, öbür tarafta yakama “niye beni ezdin vicdansız çocuklarım açtı evde yemek bekliyorlardı” diye yapışmasın diyorsan kardeşim al bir kova koy üstüne kalsın orada, sabah halledilir ne kastın ya
iyi dök bari totoyu kurtardık desene ahhahaha e ama sen de fazla vicdanlısın be abim :( ne demiş atalarımız acıma yetime döner koyar g***ne…. neyse iyi nöbetler diliyorum sana dikkatli kal iyi bak kendine
Ayrıca öldürmeyip kovaya koyup attım atana kadar öldürsem mi diye bekleyip durdum içim daha rahat en azından şu an ama onu başka bir kadere sürükledim çöpe birileri çöp atmazsa çıkamaz metal çöpte pişerek ölür daha vicdansızca bir ölüm olacak onun için ama en azından kurtulma şansı var benden bulmamış oluyor.
Kurtarma şansın varken kurtarmazsan yine canisin yine cehennemliksin. Bunu biliyor musun. Peygamber efendimiz "Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin." Gördüğün gibi yaşatmak üzerine varız yok etmek değil
Tamam ama ya kaderinde ölmek vardıysa sadece sonuç değişmeyecek şekil değişecek. Ama ya kurtulma şansı varsa tehlikeyi de uzaklaştırmış olduk öldürmek yerine. Belkl bıraksam çalışanları ısıracak veya devriye atarken ayakkabıma girecek
Uzaklaştırmakta iyi değil mi direkt öldürmek yerine
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Sizce öldür/sem mi az önce devriye attığım yere ve kulubeme yakın yerde akreple karşılaştım öldür/sem mi kararsiz kaldım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sonradan neden vicdan yaptım diye kafanı taşlara vurdurabilecek cinsten tehlike barındıran bir hayvan, akrepten bahsediyoruz basit bir hamamböceğinden değil. vicdan yapmana gerek yok. ihtimalleri göz önünde bulundur taşı kap ve olabilecek her ihtimale karşı kendini koru.
Karmaya da inanıyorum ya deprem konutları yapılıyor buralara normalde dağlık alanlardı bunalrın doğal mekanlarıydı.
Gündüz zaten çıkmaz iş makineleri var insanlar var
Gece yiyecek aramak için çıkmıştır ama bana denk geldi yarım saattir kımıldamıyor minik mıcırların oraya pystu üstüne azcık toprak attım gitmemi bekliyor galiba.
Ama burada çalışıyorum öldürürsem ya daha fazla gelirse evde ya da bir şeklide ailesi varsa beni bulursa.
Kendi haline bıraksam gitmez mi diyeceğim de off ya 🥺
popon sokunca da yiyecek arıyordu dersin
Haklısın galiba doğru olan öldürmek bir kova bulup uzaktan kürekle içine atayım diyorum da aramama riskim olduğu gibi hızlı hareket ediyor
Bide atsam nereye götürüp dökeceğim bilememedim yaşasın diye
vicdanım rahat etsin, öbür tarafta yakama “niye beni ezdin vicdansız çocuklarım açtı evde yemek bekliyorlardı” diye yapışmasın diyorsan kardeşim al bir kova koy üstüne kalsın orada, sabah halledilir ne kastın ya
Ya özür dilerim napacağımı bilemedim ama kovaya koydum kumla birlşkte götürüp 200 metre ileride çöp var ona dökeyim bari
iyi dök bari totoyu kurtardık desene ahhahaha e ama sen de fazla vicdanlısın be abim :( ne demiş atalarımız acıma yetime döner koyar g***ne…. neyse iyi nöbetler diliyorum sana dikkatli kal iyi bak kendine
Teşekkür ederim desteğin için
rica ederim her zaman, sağlıkla kalın
Ne ödlekmişsin la bi tane kürekle al başka yere at gitsin
Vicdan kanka ya
Vicdanın varsa taş atmayı düşünmezdin
Ayrıca öldürmeyip kovaya koyup attım atana kadar öldürsem mi diye bekleyip durdum içim daha rahat en azından şu an ama onu başka bir kadere sürükledim çöpe birileri çöp atmazsa çıkamaz metal çöpte pişerek ölür daha vicdansızca bir ölüm olacak onun için ama en azından kurtulma şansı var benden bulmamış oluyor.
Düşündüm ama kendimi korumak içindi öldürmek için seçenekti o yapamadım işte
Kurtarma şansın varken kurtarmazsan yine canisin yine cehennemliksin. Bunu biliyor musun. Peygamber efendimiz "Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin." Gördüğün gibi yaşatmak üzerine varız yok etmek değil
Bile bile ölüme terk etmekle de sen öldürmüş olursun
Tamam ama ya kaderinde ölmek vardıysa sadece sonuç değişmeyecek şekil değişecek.
Ama ya kurtulma şansı varsa tehlikeyi de uzaklaştırmış olduk öldürmek yerine. Belkl bıraksam çalışanları ısıracak veya devriye atarken ayakkabıma girecek
Uzaklaştırmakta iyi değil mi direkt öldürmek yerine
Devriye atarken ayakkabına giremez zaten ayakkabının içinde ayağın var çünkü. Sen güvenlik işi yapma bırak
İş ayakkabısı ne yazık ki vermediler normal ayakkabıyla dolaşıyorum taşeronları bilirsin işte
Ona da giremez
Hocam plaza güvenlikleriyle bu aynı değil ki bırak diyorsun da oralarda böyle risklerim yoktu hangimiz mükemmeliz ki
Kaç güvenlik tiktokta görev yerinde dans edip duruyor, felan filan.
Ya bırak yaaa boş laf. Demek ki ben şu an oradan geçsem belki öldürürüm diye benden de korkacaksın ödleksin yapma bu işi
Yahu insanı niye öldüreyim görev yetkimiz belli artı polisin bile yetkileri sınırlıyken vur emri direk yokken ben neden yapayım bunu ki
Korkmakla cesaret ayrı şeyler bazen korkudan cesaret doğar insan sıkışmaya görsün.
Ya ne halt ediyosan et yaa banane
Tm iyi günler
Vardiyan bitince yerine gelene veya inşaata gelen bi ustaya söyle de hayvanı çıkarsın çöp kovasından
Akrep tehlikeli gerçekten ya