Güncellemeler
1 yıl
Önce utancımdan ben snapchat ve tanıştığımız sayfayı kapattım baktım sonra o da silmiş hesaplarını çok mu kırdım onu acaba o da belki artık bana ulaşamayacağını sanıyor hesaplarımı kapalı biliyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olur bazen insan birilerine tutulabiliyor. Karar senin orada ister sen bir adım barış ister başkasına geç daha kolay unutursun.
Barışamam bari özür dileseydim diyorum yinede bulamıyorum hesabını
Yenisiyle tanıştığın an aklından çıkıcak zaten kendini rezil etme olmuş bitmiş bi şey
Artık kimseyle tanışmamaya tövbe ettim
Saçma saçma konuşma git gönlünce konuş az yalan söyle yakalanma en iyisini buluncada elini ayağını çekersin
Ya bu çocuk bana aşıkmış gibi davranıyordu yalanımı yakalayınca bile utanmayayım diye 1 gün sonra söylemiş sence doğru muydu hisleri yoksa beni mi kandırıyordu
Belki vardı ama hisleri güçlü olsa yalanını yakalasa bile bi şans daha verirdi kalp bu iki üç kere kırılmadan akıllanmıyo
Sevdiğinden değil
Değil dimi
Kesinlikle değil
Nerden anladım canım lütfen yardım
Tecrübe
Unutacan artık.
Mecbur
Sağlam ilgi basmıştır
Öyle yaptı
Nerden bildin bir erkek hiç 1 hafta konuştuğu kıza aşık olur mu bana aşıkmış gibi davranıyordu yalanımı yakaladığında bile utanmayayım diye sonraki gün söylemiş
Ne aşığı ya anormal bir olay yok. Sende ilgi açığı fazladır bir anda böylesini görünce nevrin dönmüştür
Tamam doğrudur çok teşekkür ederim çok sağolun
gecer ay sonu
İnşallah ya
Arzuluyor musun onu
Ya hayır tabikide