Diğer Sizin evde bundan var mı? Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Var mı he var mıFizana da gitsek anam götürüyor bunu Güncellemeler1 yıl Ya ayağımı neden leğene sokim deli misiniz arkadaşlar 🤣 Sizin evde bundan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır eskiden vardı sanırım bu ne ki 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Bunun ne işe yaradığını bilmiyom ama annem görse bana da bana da diye başımın etini yer. Bakır hastası kendisi. Evin bi bölümünde kalaycılık yapıyoz. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kız bende ayak sandım :D Yok ya ama bundan güzel çiğköfte yoğrulur 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ya offf 🤣 evet yoğruluyo sjfmks Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kòy de var, buyuk kazanlarda var bulgur kaynatmak icin de var konserve siseleri koymak icin pekmez filan yapmak icin 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çiğ köfte teşti, hamurda yapılır. var. ayaklarında güzelmiş. 0 3 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ayak değil bu ahahahaha ayağımı neden leğene sokam ua Yorumla Adanaaşk 1 yıl Aaaa gerçekten de elin miş, özür dilerim. Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 🤣 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl daha büyüğü var, arada çiğköfte yoğurmak için kullanıyorum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var tabi olmaz mı eski ev olup da bunun olmama ihtimali sıfır 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Midem kalktı aw güncellemeye jdmsbksns 1 2 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Puhahah ayağımla kaldırıyorumçiğ köfte leğenini aynen Yorumla theastro 1 yıl Dkkdj Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok hayır ahsh elini ayak sanmaları 😂😂 1 9 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Sus sus deme 🤣 başka parmak çıkarmışım topuktan baksana ahahah Yorumla HeartofFire 1 yıl 🤣🤣 maşallah baştan aşağı yetenek abidesi ismini bahşeder misin? Shdhs Yorumla Dépaysement_ 1 yıl GöbeklitepeMirketi ahahah Yorumla HeartofFire 1 yıl Götüporsukrakunu olmasın da ahshshshs Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahahahahah off rakun ayyyşşş eheheh Yorumla HeartofFire 1 yıl İnce zeka işte bak beyin kokuyor muahh💋 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Beynim canım beynim beyim benim beyim nerde dur bakim ben bi ona djdksks Yorumla HeartofFire 1 yıl Nordo çokordoyson ordodor sbdhdbd Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Puhahahahahaj Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Yok, çiğ köfte yoğurma tepsisi mi bu 1 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Evet hayatım 🫢 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Onu bizim eve getir bizim evde de olsun😉 1 5 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Abooo 🤭 Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Aboo yok Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Tamam getirim şeyden sonra ama 🫢😜 Yorumla m MarllboroRed 1 yıl He tamam 🤭 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 😄🙃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bizde "bundan" diye bisey yok ya. Bundan nasi bisey ki 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne ayagi yaw el o Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ayak sanmış herkes ondan söylim dedim andkd Yorumla
DrakeRamoray Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Yine de ayağını sokman hoş değil 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Başka serisi var😂 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahahdhjs çok iyi Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Eee bu ne ve senin topuğun niye değişik 0 24 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ayak mı sandın bunu puhhahahahhaajsjjssjsj Yorumla egerkan 1 yıl La ayağın sandım elinmiş dnsmsmsmsks Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahahahah öldüm gülmekten ahahahahahha Yorumla egerkan 1 yıl Bu nasıl ayak diyordun fotoğrafı döndürüyordum ağğğğ dnsksksl Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahahah çok iyi Yorumla egerkan 1 yıl Tırnaklarına bakınca anladım neyse dnkdms Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ya anlamasaydın ahaha Yorumla egerkan 1 yıl Topuklu giyince sorun oluyor mu dicektim Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Topuklu giyemiyom zaten sjdkaksk Yorumla egerkan 1 yıl Bende giyemiyorum boş ver ndsksk Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahhaha giyeme bi zahmet 🤣 Yorumla egerkan 1 yıl Yok ayaklarıma göre üretilmedi mddmsm Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 🤣 sana özel üretelim bi tane hemen Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Bunarada hakketen ayak gibi duruyor puhahhaja Yorumla egerkan 1 yıl Bak demiştim ayak gibi duruyor üstün foto becerilerinle neler yaşattın bana dndms Yorumla Cennetcicegi9 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Sjfkakrkcöödks kusura bakmayın Yorumla egerkan 1 yıl Yok bee hiç bakar mıyım Yorumla Cennetcicegi9 1 yıl Bende ayağın sandım Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahdjakrkfmflkdmtmm Yorumla egerkan 1 yıl Bu davada beni yalnız bırakmadığınız için canı gönülden sevgilerimi gönderiyorum size alayımız körmüşüz mdsllss Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahahha mayyak Yorumla egerkan 1 yıl Vardır öyle güzel huylarım Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 🤣 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Var hamur köfte yoğurmak için kullanıyoruz 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Uuuuuuu Çiğköfte leğeni. Elbette var hahaha 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. Annemlerde var 😂 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 510 cevap paylaştı. Kalaylanma zamanı gelmiş 0 0 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Kesin karadenizli bu 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Allah korusun sjdksk Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yok ne arasın burada 0 5 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Sen yaşıyon mu yaaa aylardır nerelerdesin orada öldün sandım mk Yorumla Kâl-Ell 1 yıl Japonlarla takilmaktan burayı unuttum Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Tahmin etmeliydim 🤣 insan bi haber verir kangurular yedi sandık seni sjfksk Yorumla Kâl-Ell 1 yıl Kangurular etçil değil de sen kimsin ben taniyamadim Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Yazim sana bekle Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu ney ki 0 7 Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Ayak da değilmiş peh Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahahah Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Poz vermek için baya mücadele olmuş ama 😂 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Bi tık oldu evet sjfksk Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Sonuç başarılı Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Evet herkes ayak sandı aksjsjsj çok başarılı Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Tavadan çok ayak dikkat çekmiş zaten 😂 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Var 😂 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Yemin et ahahhaah Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Vardı eskiden 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. nekine 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 684 cevap paylaştı. Bundan yok 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Komurlukte kaldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Hayır eskiden vardı sanırım bu ne ki
Bunun ne işe yaradığını bilmiyom ama annem görse bana da bana da diye başımın etini yer. Bakır hastası kendisi. Evin bi bölümünde kalaycılık yapıyoz. 🤣🤣🤣
Kız bende ayak sandım :D Yok ya ama bundan güzel çiğköfte yoğrulur
Ya offf 🤣 evet yoğruluyo sjfmks
Kòy de var, buyuk kazanlarda var bulgur kaynatmak icin de var konserve siseleri koymak icin pekmez filan yapmak icin
Çiğ köfte teşti, hamurda yapılır. var. ayaklarında güzelmiş.
Ayak değil bu ahahahaha ayağımı neden leğene sokam ua
Aaaa gerçekten de elin miş, özür dilerim.
🤣
daha büyüğü var, arada çiğköfte yoğurmak için kullanıyorum
Var tabi olmaz mı eski ev olup da bunun olmama ihtimali sıfır
Midem kalktı aw güncellemeye jdmsbksns
Puhahah ayağımla kaldırıyorumçiğ köfte leğenini aynen
Dkkdj
Yok hayır ahsh elini ayak sanmaları 😂😂
Sus sus deme 🤣 başka parmak çıkarmışım topuktan baksana ahahah
🤣🤣 maşallah baştan aşağı yetenek abidesi ismini bahşeder misin? Shdhs
GöbeklitepeMirketi ahahah
Götüporsukrakunu olmasın da ahshshshs
Ahahahahahah off rakun ayyyşşş eheheh
İnce zeka işte bak beyin kokuyor muahh💋
Beynim canım beynim beyim benim beyim nerde dur bakim ben bi ona djdksks
Nordo çokordoyson ordodor sbdhdbd
Puhahahahahaj
Yok, çiğ köfte yoğurma tepsisi mi bu
Evet hayatım 🫢
Onu bizim eve getir bizim evde de olsun😉
Abooo 🤭
Aboo yok
Tamam getirim şeyden sonra ama 🫢😜
He tamam 🤭
😄🙃
Bizde "bundan" diye bisey yok ya. Bundan nasi bisey ki
Ne ayagi yaw el o
Ayak sanmış herkes ondan söylim dedim andkd
bundan yok. yeni nesil olanlarından var. bu değerli
Yine de ayağını sokman hoş değil
😂😂😂😂😂
Başka serisi var😂
Ahahahdhjs çok iyi
Eee bu ne ve senin topuğun niye değişik
Ayak mı sandın bunu puhhahahahhaajsjjssjsj
La ayağın sandım elinmiş dnsmsmsmsks
Ahahahahah öldüm gülmekten ahahahahahha
Bu nasıl ayak diyordun fotoğrafı döndürüyordum ağğğğ dnsksksl
Ahahahah çok iyi
Tırnaklarına bakınca anladım neyse dnkdms
Ya anlamasaydın ahaha
Topuklu giyince sorun oluyor mu dicektim
Topuklu giyemiyom zaten sjdkaksk
Bende giyemiyorum boş ver ndsksk
Ahahhaha giyeme bi zahmet 🤣
Yok ayaklarıma göre üretilmedi mddmsm
🤣 sana özel üretelim bi tane hemen
Bunarada hakketen ayak gibi duruyor puhahhaja
Bak demiştim ayak gibi duruyor üstün foto becerilerinle neler yaşattın bana dndms
😂😂😂😂
Sjfkakrkcöödks kusura bakmayın
Yok bee hiç bakar mıyım
Bende ayağın sandım
Ahdjakrkfmflkdmtmm
Bu davada beni yalnız bırakmadığınız için canı gönülden sevgilerimi gönderiyorum size alayımız körmüşüz mdsllss
Ahahahha mayyak
Vardır öyle güzel huylarım
🤣
Var hamur köfte yoğurmak için kullanıyoruz
Bune la ilk kez görüyom
Uuuuuuu Çiğköfte leğeni. Elbette var hahaha
Her evde vardır bundan
Annemlerde var 😂
Plastik olanından var
Çiğköfte şeyysi ben almıştım
Kalaylanma zamanı gelmiş
Kesin vardır haberim yok ✍🏻