Bu adama nasıl gününü gösterebilirim?

Arkadaşlar bir arkadaşımla görüşüyorum eski tanıdığım. Adamla henüz dört kez görüştük. Daha ikinci görüşmede kendi semtine çağırdı. Hadi gittim orada bir parka oturduk. Sonra evine cagirdi gitmedim. İşte kadın erkek ilişkisi bu değilmiş biz çocuk değilmişiz. Ben buz gibi biriymişim. Beni öpmek ok şa mak istiyormuş. Ben kendimi çekiyormuşum. Tamam normal bir sevgililik sürecinde dokunuşlar olur ama daha ilk günden ban fazla geliyor. Benim gibi kız çok varmış çok duymuş bunları da. işte o kızların peşinde koşacak onları prenses gibi hissettirecek biri değilmiş bunu diyor evine gitmedim diye. Daha benim daha önce sevgilim bile olmadı demedim ona ama. Ilk benim için. Diyor ki ben benim için kendini riske atacak kadın arıyorum. Red pill düşüncelerine sahip gibi. Bilmiyorum belki de ben öyle düşündüm ama. Yani o mu doğru ben mi bilmiyorum beni bir kere kafeye bile götürmedi iki kez sahil iki kez park. En son da diyor ki sevgine ihtiyacım var erkekler de sevilmek ıster. Yani gerginsin yanımda diyor. Sana dokunurken kendimi güvende hissetmiyorum vs. Dedim güvende hissetmek zamanla olur. Anlamıyor. Yani daha dört kere görüştük biraz geçse anlayacağım haklı diyeceğim ama şu anda olmaz ki. Diyor ki kendini bana bırak. Gergin hissetme. Ya bu adam için gittim onun semtine bir sürü şey aldım doğum günü için değer verdim daha sevgili değiliz olursak olur ileride ama neyin baskısı bu. O kendine bira alsın çişi gelince arkada çimlere işesin insan utanır. Çok değersiz hissettim. Gevşek gevşek konuşması çok irrite ediyor. Yani kırgınlığımı belli ediyorum ama tam kapanış yapamıyorum

Güncellemeler
1 yıl
Ben odun gibi hareketsiz biriymişim kendim gibi odun bir adam bulmalıymışım
Bu adama nasıl gününü gösterebilirim?