Arkadaşlar bir arkadaşımla görüşüyorum eski tanıdığım. Adamla henüz dört kez görüştük. Daha ikinci görüşmede kendi semtine çağırdı. Hadi gittim orada bir parka oturduk. Sonra evine cagirdi gitmedim. İşte kadın erkek ilişkisi bu değilmiş biz çocuk değilmişiz. Ben buz gibi biriymişim. Beni öpmek ok şa mak istiyormuş. Ben kendimi çekiyormuşum. Tamam normal bir sevgililik sürecinde dokunuşlar olur ama daha ilk günden ban fazla geliyor. Benim gibi kız çok varmış çok duymuş bunları da. işte o kızların peşinde koşacak onları prenses gibi hissettirecek biri değilmiş bunu diyor evine gitmedim diye. Daha benim daha önce sevgilim bile olmadı demedim ona ama. Ilk benim için. Diyor ki ben benim için kendini riske atacak kadın arıyorum. Red pill düşüncelerine sahip gibi. Bilmiyorum belki de ben öyle düşündüm ama. Yani o mu doğru ben mi bilmiyorum beni bir kere kafeye bile götürmedi iki kez sahil iki kez park. En son da diyor ki sevgine ihtiyacım var erkekler de sevilmek ıster. Yani gerginsin yanımda diyor. Sana dokunurken kendimi güvende hissetmiyorum vs. Dedim güvende hissetmek zamanla olur. Anlamıyor. Yani daha dört kere görüştük biraz geçse anlayacağım haklı diyeceğim ama şu anda olmaz ki. Diyor ki kendini bana bırak. Gergin hissetme. Ya bu adam için gittim onun semtine bir sürü şey aldım doğum günü için değer verdim daha sevgili değiliz olursak olur ileride ama neyin baskısı bu. O kendine bira alsın çişi gelince arkada çimlere işesin insan utanır. Çok değersiz hissettim. Gevşek gevşek konuşması çok irrite ediyor. Yani kırgınlığımı belli ediyorum ama tam kapanış yapamıyorum
Bu adama nasıl gününü gösterebilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Ben odun gibi hareketsiz biriymişim kendim gibi odun bir adam bulmalıymışım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden halen o kişi, intikam almak istiyorsun ama intikamın sonrasında onunda bileleneceğini düşün, bence vaz geç ama sen bilirsin
Evet biraz sıkıntılı birisi. Size bir erkek olarak şunu sormak istiyorum. Bu adamın fikrini yani niyetini değiştirmenin en ufakta olsa bir yolu var mı
Farz et ki değiştirdin ne değişecek
Çok güzel bir soru oldu. Bulamadim diyecek bir şey. Herhalde ne biliyim benim istediğim şekilde olması beni daha mutlu ederdi. Bu adam beni hiç mutlu etmiyor ama garip bir şekilde iletişimin tamamen kopması hakkında içimde bir korkuya sahibim
Anasının babasının eğitemediğini eğitmek için zaman harcamak, insanlar çöp kamyonu gibidir, çöpünü atmak için hep bir çöp bidonu arar, kendini çöp bidonu olarak kullandırtma gitsin başkasına
Sen bşr sevgi aramışsın belli, ama o insan sevgi aramıyor, kendini boşaltacak bir çöp bidonu arıyor
Haklısınız. Peki size son bir şey daha sormak istiyorum. Kendisine de dedim zamanla olmalı bu işler yani zamanla insan kendini güvende hisseder ve yaşar dedim. Zamanla olmaz bu işler o zaman ben kendimi özel hissetmem. Benim herhangi birinden ne farkım kalır. Zaten ilişkide önemli olan karşı tarafın risk almasıdır dedi. Bu ne demek?
Çok beklersin gibi oldu 😂😂
Jsldkdk o bahsettiği kızlar dönüp tükürmüyordur amacı belli zaten ha sen ha başkası umutlanmış işini görmeye çalışıyor dkdlfk
Normal şartlarda bu kadar hızlı davranması normal değil dimi? Yani doğal olarak gelişir o başka bir şey. Ama sürekli buna yol yapması aslında sevgili olmayacak demek dimi
Adam sevginin değil bi tarafının peşinde. Bunu sende biliyorsun hala bana ne soruyorsun ablacım.
Birisi pozitif bir şey söylese de kendimi kandırsam diye yer arıyorum
Kandır kendini nereye kadar kandırıcaksan. Sonra nolucak dkkff neyse