16 yasında hep ozentı. Şöyleki ben gercekten begendıgımde alıyorum ama o almak icin alıyo. Bıleklık gormusdum aldım oda ıstıyordu oncedende ve aldı oda. Dun yıne aynısından baska rrnk gordum aldım oda almak ıstedı busefer ve aldırdı annemlere. Ama ben almasaydım almıcaktı. Tatıle geldık kendıme ıkı bıleklık almısım aldıgım ikinci bilekligi kıskanıp oda alıyor. Yanı pkadar canta aldı kendıne üst aldı ben ikinci bilekligimi alınca e senın varya zatrn dedı sonra ben aldım oda alayım dedı. Mesele su kı ben calısıyorum alıyorum yanı ıstesem 20 alırım ondan. Kendısı 16 ve. Sureklı aıleme aldırıyo. Sunu anladım kı ailene kıyamayıp sureklı kendım almak ıstıyorum esyalarımı ama mesela babam su istemişdi siz benim icin napıosunuz ki bende sizin icin yapayım dıyıp tak dıye vurdu lafını. Ben ise her b.. u yapıyorum onalr ıcın benim kıymetım bılınmıyo. Hesapta yoktu kı o bıleklıgı alması baktı ben aldım oda kudurdu. Bunu anlamıyorum ıste 72272 sey almıssın hal gözün aldıgım 2 bıleklıkte be 17 olucak kuvçcuk bı yas degıl kızıyo kacıyo benngıdıcem burdan dıyo cok sımarık ve aılem ıstedıgını al dıyıp duruyo iki bileklik ya ona bile patlıyor Allahın cezası
FIYAT BILE SORAMIYOR COK PISIRIK PARAYI ELINE VERIYORUZ GIT ÖDE DIYORUZ YOK OZAMAN ALMAM DIYO GIDIYO KIZIYO 17 olcak…. Hep fıyatları falan bız soruyoruz dondurma almıyor konusmuyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben olsam kendime aldığımı kardesime alirdim beğenirse çıkarır kendimkini ona verirdim
örnek aldığı kişiler olacak sen olmuşsu işte
Ozenıyo ornek degl
özenle başlar bunlar ama yaş itibari ile
Bıktım
farkındayım bıkkınlığın mesaja yansımız:d soruna
Aynen oyle
geçer düzelir bence
tamam sana ozensin boş ver, kendine bak sen
Ama yıllardır cok aımarıköduzelır dedım duzelmıyo
Boş ver olmuyorsa olmuyordur
Kardeşindir boş ver
Ya ne boş ver ya 23 yasındayım onunla aynı olmalımıyım hep sanki
Bısey alıcam ya ıkımız alalım ya hıcbırımız dıyo aga ben mecburmuyum senınle aynımseyı yapmaya gıt calıs sende l
Al
Takmamaya çalış dediğim gibi kardeşin atsan atılmaz satsan satılmaz benimki de kendi odası varken benim odamda uyuyor diye bugün tartıştım ev hakkıyla hangi şehirde yaşıyorsun ne zamandır böyle kardeşin hep mi
Evet hep boyle kendımı bıldım bılelı. Almanyada yasıyorum
Haha bu sitem iyi olmuş yaa
Sınır oluyom ya
Onun sevmediği hiç mi bişey yok
Yok yeterkı harcıyalım
Hm kötü imiş
E alsın nolacak ki
Istemıyorum
Neden ama
Bısey alıcam ya ıkımız alalım ya hıcbırımız dıyo aga ben mecburmuyum senınle aynımseyı yapmaya gıt calıs sende
Anladım neysrie sen ablasın boş ver idare et
Ya nası boyle takmıyosunuz ben cok sınır oluyorum yıllardırmıdare edıyorum
Bi şey olmaz bu kadar takılma ya. Belki de sen böyle yapıyorsun diye seni sinir etmek için yapıyor.
Guncellemeye bak
S^kiyim mi kardeşini sana sövmüş
Tanga al onu alamaZ