Ne alıyorsam kardeşimde alıyo?

16 yasında hep ozentı. Şöyleki ben gercekten begendıgımde alıyorum ama o almak icin alıyo. Bıleklık gormusdum aldım oda ıstıyordu oncedende ve aldı oda. Dun yıne aynısından baska rrnk gordum aldım oda almak ıstedı busefer ve aldırdı annemlere. Ama ben almasaydım almıcaktı. Tatıle geldık kendıme ıkı bıleklık almısım aldıgım ikinci bilekligi kıskanıp oda alıyor. Yanı pkadar canta aldı kendıne üst aldı ben ikinci bilekligimi alınca e senın varya zatrn dedı sonra ben aldım oda alayım dedı. Mesele su kı ben calısıyorum alıyorum yanı ıstesem 20 alırım ondan. Kendısı 16 ve. Sureklı aıleme aldırıyo. Sunu anladım kı ailene kıyamayıp sureklı kendım almak ıstıyorum esyalarımı ama mesela babam su istemişdi siz benim icin napıosunuz ki bende sizin icin yapayım dıyıp tak dıye vurdu lafını. Ben ise her b.. u yapıyorum onalr ıcın benim kıymetım bılınmıyo. Hesapta yoktu kı o bıleklıgı alması baktı ben aldım oda kudurdu. Bunu anlamıyorum ıste 72272 sey almıssın hal gözün aldıgım 2 bıleklıkte be 17 olucak kuvçcuk bı yas degıl kızıyo kacıyo benngıdıcem burdan dıyo cok sımarık ve aılem ıstedıgını al dıyıp duruyo iki bileklik ya ona bile patlıyor Allahın cezası

FIYAT BILE SORAMIYOR COK PISIRIK PARAYI ELINE VERIYORUZ GIT ÖDE DIYORUZ YOK OZAMAN ALMAM DIYO GIDIYO KIZIYO 17 olcak…. Hep fıyatları falan bız soruyoruz dondurma almıyor konusmuyor

Güncellemeler
1 yıl
Yahu saygıda yok anlamıyor kımse bana dıyokı 10 yas buyugum o bakısları al g***une sok diyor napayım sımdı ben? Aende haketme bende soylemıyım dıyor
Ne alıyorsam kardeşimde alıyo?