Ben gece manzarasını daha çok seviyorum sessizlik bana iyi geliyor
Sizce?
Sizce?
Mutlu olduğum zaman her türlü güzel geliyor manzara insan mutsuz olunca güneşin doğuşu da batışı da farketmiyor
Sende çok dertli çıktın ama 😹😹🫣
İçimden geleni yazıyorum vallahi djjdjjd
İçin çürümüş annemm senin dmdnjsndm
Valla dışımız çıtır ama içimiz nanay dkdjdjjd
Seni bi tanıma istediğim geldi biliyor musun 😹
Aslında hayata karşı iyimser ama sevgisinin boşa gitmesinden dolayı herşeyden bıkmış iki insansız
Doğrudur kdjdj
Ben yarı yolda bırakılmaktan yoruldum iyi olmaktan yoruldum aksi bir insan da olamıyorum işte…
Ne geldiyse başımıza buda böyle değildir ya deyip yine masum davranmamızdan geldik ve aşırı yorulduk
Söyle deli dolu manyak birisi gelip evlensek bütün piyasadan çekilsek tek umudumuz sanki dksndnms
Beni benim gibi sevecek hem olgun hem deli dolu adamı bulursam inşallah bir gün sence umut var mı 🥹
Benim diğer korkum da eskiyi aramak çünkü kendimi en iyi hissettiğim ilişkiydi son ilişkim yalan da olsa…
Dün bitti artık geri gelmez sakın ama sakın geçmişi kurculama önemli olan yarın ve gelecek
Elbette öyle kişi bazında değil zaten ondan önce her şeyi hep ben sırtladım ilişkilerde ben verdim ama sonuncuda öyle değildi gerçekten kadın olduğumu hissettim dişilliğimi yaşadım bundan sonra da aynı şeyi isteyeceğim sanırım bekleyeceğim yani çünkü istediğim şey buymuş dedim böyle olmayan iyi bir adam da denk gelir de yapamam diye korkuyorum bazı adamlar iyidir pasif olur bilirsin ben de asla yapamam çünkü ben zaten baskınım 🥲
Senin işin baya zor ben biraz daha basit biriyim mantığa bakarım ve kolay uyum sağlayan biriyim
Ben asla kolay sevemiyorum birini kolay etkilenmiyorum sevmem arzulamam lazım sevdiklerimden de bi cacık çıkmadı zaten peşimden koşup ideal erkeği oynadılar sonra puff kdjdjddj
Valla ne diyim ki yaa 😂 hayırlısı olsuunn
Amiiin djdjjddj
🌹🥰✨
Gece 🌚
Bencede öyle kapak fotoğrafımdaki manzara nasıl
Gece manzarası ve loş ışık çok güzel
şu an ki manzaram tam olarak öyle küçük bir ilçe ama sessiz sakin güzel cırcır böceği sesleri inceden müzik kafa dinlemeli miss
Ah en sevdiğim ortam
şanslısın
Doğayı da seviyorsundur o zaman kamp çadır iki sandalye masa falan 🥹🤩
Hemde nasıl biraz abartı olacak ama olsun bayılırım
Bende bayılıyorum 🥹🙃
Yazmaz mısın bana konuşalım
Cevap
3Cevap
Gece manzarası
Bencede
gecee yarasa bile daha az seviyodur geceyi aq gece için ölürüm kurşun atar kurşun yerim
Hahhhahah güzel cevap 😂😂
degişir
Neye göre
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar