İşe başlayalı 2. haftam yeni yani. Araba ile iş yerine 30 35 dk uzaklıkta ki bir yere 3 erkek 2 kız gittik. Trafik çok vardı normal çıkış saatinden erken gelirim diyordum. Babam çalıştığım yerin önüne gelmiş. Telefonum bozuktu arkadaşımı aradı annem mesaj atmış polisi arayacağız kızıma ver diye babam da 8 9 defa aradı. Orada ki en yetkili kişi de biz böyle bir yere gidersek sen daha bizle gelme dedi. Ailem kıza polisi arayacağım dediği içinde kızın başını belaya sokacaksın dedi kızda merak etme daha muhatap olmam dedi. Ufak durduğum içinde bacak kadar boyun var yalan söylüyorsun dedi. Yarın istifa dilekçemi vereceğim. Aşırı mı rezil olmuşum :( Haklılar bir şey de diyemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
ÇOK ÖENMLİ BAKIN
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ailen komple panik atak heralde bir psikolojik destek alsınlar
ya evette sen der misin aşırı mı rezil oldum? Çok utandım
işten çıkmak istiyorum istifa vericem annem çıkamazsın diyor. Adam gelme dedi diyorum olsun git diyor istifa edeceğim böyle rezillik görmedim. Bunu diyen yaşça en büyüğümüzdü diğer erkekler gençti bir şey demediler de bir daha gelme deyince adam güldüler
Kanka Senin suçun yok annenin suçu devam etsen bile saygı duymazlar küçümser ler işleri sana yıkarlar falan ayrılman daha iyi brnce yeni bir işe girmeden ailenle konuş böyle bir durumun yaşanmaması için garanti al.
Ailem ile konuşsam değişmezler.
Suçum şu konuda var:Orada ki kişiler ile 2 haftadır tanışıyoruz beni çağırdıklarında ilk hayır dedim bir iki kere teklif edince olur dedim. Ailem arkadaşıma mesaj atınca apar topar kalktık araba da da annem tehdit mesajları atıp babam abartmıyorum 9 defa annem 6 defa arayınca detayda yazdıklarımı dedi arabayı süern kişi. Aşırı utandım yakın arkadaşlaım uzun yıllar süren falan olsa neyse öyle de değildi
yani benim suçum buluştuğum insanlara karşı yaptığımdı.1 sat durur geliriz sandım trafikten 30dk lık yolu 1.5 saatte gittik aşırı mı rezil olmuşum bence evet.
evet etsem bile saygı duymazlar gülerler çok rezil oldum. Bir de dedikodu hızlı yayılıyor orada. İşe başlaadığım ilk günlerde vardiyam akşam geç bitmişti saat ilerliyordu emcbur dedim ailem sıkıntı yapıyor azıcık erken çıksam diye.2 3 gün sonra benim egce vardiyasına kalmamı istediklerinde alakam olmayan bir kişi onun ailesi izin vermez dedi. Her şey yayılıyor istifa etmeyi düşünüyordum aynı yerlerde aynı firmadan birisi istifa mı edeceksin dedi. Tüm firma çalışanalrı duyar burada ki fena rezil oldum
Bak kardeşim senin gram suçun yok ebeveynin merak edebilir ama arkadaşlarına rezil edecek kadar saçma bir davranış yapamaz bu senin özgüveninide etkiler tehdit falan çalıştığına göre yetişkin birisin senin bir suçun varsa yetişkin olarak ailene kabul ettirememiş olman olabilir brnimde kız kardeşim var 19 yaşında bende merak ederim onu ama insanların karşısında küçük düşürecek şeyler asla yapmam özgüvenli olsun diye onu teşvik ederim ebeveyinlik budur.
onlara da hak vermeye çalıştım konuştum. Afedersin tec... vüz düşünmüşler ilk işim birde. Çalıştığım yer kapalıydı aşağıda çalışıyoruz halletmemiz gereken şeyler var dedi kız. Neden kapı kitli diye babam aynı böglede ki aynı firmalara sormuş rezil oldum öyle böyle değil
En doğrusunu yaptıklarını düşünüyorlar. Ben kabul ettiremedim değil onlar izin vermedi kabul ettirmeme. İş saat 9.30 da bitiyor eve gelişim 10 diye kavga ettik günlerce
Anladım allah yardımcın olsun ne diyim
aşırı rezil olmuş muyum sence bence evet
Biraz
kapıya vgelmek ve polisi arayacağız demeler.. biraz değil çok. İşten çıkmama izin vermiyorlar yine de çıkayım mı sence
Kardeşim kendin ne istiyorsan onu yap ailende olsa bu senin kendi hayatın.
sende bi kasarlik var ki pesindeler
Dün ilk defa eve geleceğim dediğim saatten geç geldim yarın olunca yani bugün babam geldi. İlk defa geldi başıma. Normalde akşam 7 den geç bile evde olmam. Ne yapayım sence istifa en mantıklısı. Çok rezil olmuş muyum bence oldum? Diğerleri gençti de o dediklerimi diyen kişi büyüktü o böyle konuştu
boş ver olur boyle