Sırf koklamak için kasaba gidiyorum offf 😒 et yemeyi çok sevmem kurban da da kokudan midem bulanır ama kasap ayrı 😑
1 ay
Sırf koklamak için kasaba gidiyorum offf 😒 et yemeyi çok sevmem kurban da da kokudan midem bulanır ama kasap ayrı 😑
Garipmiş. Benim bir arkadaş da çamaşır makinesi sesine aşık ama cidden bayılıyor. Hatta uyuyamadığı zaman YouTube dan çamaşır makinesi sesi videosu açıp dinleyerek uyuyor.
Cevap
27Cevap
Ben baçır diye okuyordum yıllardır. Teşekkürler KS teşekkürler telafuzu zor Fransız isimli kızce
Vatan sağolsun
Dostlar sağ olsun.. bu arada kasaplar tazeliğini kaybetmemiş ve pıhtı olmamış kan kokar. Et ile karışık farklı bir aromatik koku meydana gelir. Severiz
Hayır normal değil hatta gayet anormal, pişmiş et kokusu olsa hadi neyse de, benzin daha güzel kokar bunun yanında 😅😅
normal.. bende biraz seviyorum bir de o kasaplar soğuk oluyor güzel bir his oluyo
Asla nefes almıyorum ya kendi ya da yanımda kim varsa onu kokluyorum jsnsjsns midemi bulandırıyor
Baharatlı olanlar güzel kokar, sucuk, pastırma gibi
Evet ben de bayılırım ama et sevdiğimden diye düşünüyorum.
Hannibal Lecter olma yolundasın desene hahahhssbdd
Serindir kasaplar bu sıcaklarda gidip az oturuyim şurada diyesim geliyor benim de.
Normal çünkü hoşuna gidiyor neden olmasın bende kebap sevmem ama kokusuna bayılırım
Hannibal mısın nesin 😃
kötü insanlara kötü şeyler yapmak bize iyi hissettirir
Ben çok değişiğim ya niye böyleyim sur soru açim
Midem bulanır önünden geçince Allah yardım etsin kasaplara. Bilgi: Osmanlı zamanında kasaplık yapan kişiler belli zamanlarda bahçe işleriyle uğraşması zorunluymus içlerindeki merhamet duygusunu kaybebetmemek adına yapılıyormuş.
Ben et yemeyi seviyorum ama kasaba girince ağzımdan nefes alıyorum koku gelmesin diye 🤭
Ben tiner ve benzin kokusu tercih ediyorum shshs
Ben burnumu tutuyorum yoksa kusarım ya iyh
Bende kasap ve fırın kokusuna hayranım gayet normal
Bir kasap, iki benzinlik
Net
dayı tarafı kurt adam olabilir mi
Var bi kurtluk da hangi tarafta bilmiyom
😓
Normal demek ki yemek seviosn
Dinlenmiş eti seviyorsun sen
Et seviyorsan normaldir..
psikopatlık gibi.. Adam mı kesecen ne