Eximin düğününe gittikten sonra hiç iyi değilim napmalıyım?

2 yıllık ciddi ilişkim olan eximin 2 gün önce düğünü oldu ve ben onun düğününe gittim o sinirle kız tarafı beni tanımıyor ama erkek tarafı tanıyordu hepsi şaşırdı tabi sonra ilk dansa çıktılar eximle o kız gülüyordu eximle göz göze geldik panik yaptı gülmeyi kesti sonra ilk dans şarkısı sezen aksu hoş geldin çaldı ben bu sarkıyı hep onun gözünün içine baka baka söylerdim ve kız da dans ederken onun gözünün içine gülerek bakıp seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun kısmını söylüyodu o kadar kötü oldum ki resmen kalbimin ağrısını sırtımda hissettim gözlerim doldu bende bana bakarken gel koynuma gel akşam gözlü esmer yerini söyledim önceden de hep o kısmı gözünün içine bakarak söylerdim hep düğünde ilk dansımızı bununla yapalım derdim neyse sonra daha fazla dayanamadım ağlayarak oradan uzaklaştım hayallerimi başkasıyla gerçekleştirmiş olması ve onun artık başkasının koynunda yatıcak olması o kadar canımı yaktı ki birsürü mesaj attı düğün gecesi annesi bile yazdı napıyosun sen evli birini sevmek nasıl bi arsızlık uzak dur diye ben evli birini sevmedim sevdiğim evlendi kimse anlamıyor beni iki gündür çok kötüyüm hiç düşünmeyeceğim şeyler geçiyor aklımdan ben bu olanları nasıl aklımdan çıkarabilirim onu nasıl unutabilirim lütfen söyleyin

Eximin düğününe gittikten sonra hiç iyi değilim napmalıyım?