Bu donemde insanlar bunu nasıl yapıyor aklım almıyor?

Çocuk kıza diyor ki aşkım evdeyim hastayim diyor sonra gidiyor eski sevgilisiyle buluşuyor ya da evli bir kadın iş arkadaşıyla eşini aldatiyor ya da sevgilisi kızı dovuyor ölümle tehdit ediyor bunu aklım almıyor hayatımda hiç aşık olmadım eskiden çok şişman ve sivilceliydim kızlar asla benle konuşmazdı şimdi ise 186 cm 87 kgyim önceden 135 kgydim yüzümde sivilce yok çok kitap okudum yalnız kaldigimda sohbetim sarar ama insanlar güvenilir değil herkes menfaat için mesela güzel bir kız olsun çocuk onunla arkadaş çocuğun arkadaşı kızı elde etmek için çocuğa çok iyi davranıyor diyor ki aaa bunda bu kız var bende bu çocukla iyi davranırsam bu kizlara sahip olabilirim kafasında çok insan var 23 yaşındayım hayatımda hiç bu düşünce yapısında olmadım ahlaki olarak insanlar gitgide çok kötü yönlere yöneliyor hiç arkadaşım yok hiç sevgilim olmiycak ömrünün sonuna kadar yalnız kalicam spor yaptım kas yaptım kaliteli insanımdır karşımdaki insan konuşurken sözünü kesmem heyecan yapmam panik panik konuşmam sık boğaz etmem ama gel gör ki para kimde abi herkes onunla işte bende çok zengin degilim hayat adaletsiz gerçekten ve bu kötü olaylar olunca da insanlar birbirlerine güvenmez oldular ve iyi insnalarda duman gibi yok oluyor bu gorunmezligin içinde yoklar benim gibi neyse gaybi Allah bilir ama durumun şartlarına göre önlem almak lazım hayatımda hiç sevgilim olmadı ve olmiycakta umudum kalmadı:(
Bu donemde insanlar bunu nasıl yapıyor aklım almıyor?