sinirlerim aşırı bozuk 4 gündür burdan tanıştığım biriyle konuşuyorum ve sürekli kendi kendime diyorum ki ben bu çocuğu haketmiyorum falan (o.) çocuk 5 vakit namazlı işinde gücünde sigara alkol yok (bende var) birde burdaki profilinde ideal tipinden bahsetmiş kapalı namaz kılan hayırlı birisyle evlenmek istiyormuş:d bugün arkadaşım bunun gizli uye olarak kendi fotoğrafını koyduğunu görmüş ve buna gizli üye olarak ağzını aramış bu it de bildiğin arkadaşımla pompacilik falan oynamış ki bana 10 dakika önce seccadede fotoğraf attı ahashshs cidden Allah kurtardı beni bir de bana önemli değil Allah sanada düzgün yolu nasip eder inşallah ayakları kesiyor cidden tam buldum dedim buda fos çıktı cidden erkekler niye böylesiniz :( ?
Bence namaz kılmak nedir ne değildir namaz ne için kalınır bir araştır , burada kişinin namazına laf söylenmesi , kişiye laf söylenmesi harbiden yanlış. Yaptığı şey doğru değil evet ama bari namaz kılana laf söylemeyin, namazı kılmayandan bir farkı namaz kılıyor olması bunu unutma
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
hayır ama sadece o değil bana doğru yol ile ilgili tavsiye verio sigara alkolden ve açık olduğumdan dolayı ama kendisi böyle...
Sana da kızmıyorum benim haddime değil sadece doğru olanı söylemek istedim sende anladın çok güzel 👍 bu bir olgunluk göstergesi RABBİM inşallah sana da namazı sevdirir senide huzuruna alır
tamam öyle olsun. burada size zararı ne niye bu kadar ifşa etmek için yanıp tutuşuyorsunuz. sizi evlilik vaadiyle mi kandırdı. yaptığı hoş değil bu kadar. engeller geçersiniz. önce herkes kendi kapısının önünü süpürsün sonra başkalarına çöp atsın
Burada her tutlu ınsana denk gelırsın sen dua et adam evlı barklı deden yasında olmasın ve suda bır gercek aynı anda 10 kısıyle takılanlar gruplasmalar falan var aman dıkkat
Herkesin namazı imanı kendine ban bir faydası yok. O kadar namaz kılanlar vardı özel ders verenler vardı ne oldu, gördünüz değilmi, Devleti yıkmak istediler vs. vs.
Daha toysun yavrum belli seccade fotoğrafı atan biri gösteriş yapıyordur net. Gerçekten namaz kılan, bunu övünmek için söylemez. Sorulduğunda cevap verir sadece bu kadar. Akıllı olun, bu namazla alakalı değil direkt karakterlik durum