Cenazede korkma bi gün iki gün aglrla devamlı aglayıp agıt yakılmıyo zaten ve şu an annenen komasaymıs yorumlarda okuduguma göre ailen buna hazırlıklı o yğzden fazla etkilenmezler bence sende böyle düşünme bazı seyler oluyor sonra unutulyor çabuk geçer
Yok ilki cenaze evi dedeme saygısızlık ikincisi kuzen beni baya arzuluyordu baya sene sonra beni avucuna alacaktı her istediğini yaptıracaktı çünkü bu kez kurtuluşum olmucaktı beni zorla sahip olacaktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cenazede korkma bi gün iki gün aglrla devamlı aglayıp agıt yakılmıyo zaten ve şu an annenen komasaymıs yorumlarda okuduguma göre ailen buna hazırlıklı o yğzden fazla etkilenmezler bence sende böyle düşünme bazı seyler oluyor sonra unutulyor çabuk geçer
Ben daha geçen sene yaşadım üstüne kötü şeyler de yaşadım Allah kurtardı iki günah birden işlenecekti
İki günah birden islenecekti nasıl yani mesela ne olacaktıki biri birinimş vurcaktı öldürcekti
Yok ilki cenaze evi dedeme saygısızlık ikincisi kuzen beni baya arzuluyordu baya sene sonra beni avucuna alacaktı her istediğini yaptıracaktı çünkü bu kez kurtuluşum olmucaktı beni zorla sahip olacaktı
İlki saygısızlıkta ikincisi daha büyğk saygısızlık ve kuzen diyorsun karalter yoksunu bi insanmıstı
Size yazdım cevap verir misiniz
nereden bılıyorsun kım olecek
Komada şu an..
Kim olacak kim vefat etti
Anannem..
Başınız sağolsun bende 12 gün önce annemi kaybettim
Tanrı razı olsun
Senin de basın sağ olsun mekanı cennet olsun
Amin
sen de öleceksin ama
Ölüden korkacak bir şey yok
cenaze kimin