AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir yargıç tokmağı var ikili iliskinde yargı asamasindasiniz. Seni yargılıyor kendi içinde sürekli. Ve bir dere var sanırım şu sıralar birinize uzaksınız veya ayrı. Onun kafasında bitiremediği problemler var bu problemleri yenmeli yenemediği müddetçe seni sevdiğini anlamıyor.
Harbiden bildin ayrıyız xjdjdhd eee başka peki
Sürekli kafası bulanık görünüyor. Seninle bazı alamadığı durumlar var ve bunları zihninde çok büyütmüş bunlar kapkara bir enerjiye dönüşmüş.
*asamadigi
Aynen öyle bu yüzden ayrıldık zaten bir türlü anlayamadık birbirimzi
Evet ayrılmayı sende düşünmüşsun çünkü senin onu asamamasina sabrın kalmamış. Kesin kararlı görünüyor çünkü negatif enerji onu kararlılığa itiyor ara ara pisman olup yazsada geri gidecektir
Ay evet harbi biliyosun başka bir şey görmedin mi peki
Onun harici kupa görünüyor para gelicek fakat yakınından biri bu yolu kapatiyor
Görüyorum benim isim bu şanslı kişi sensin sana baktım:)
Teşekkür ederim gördğn her şeyi söyler misin xjsjs
Sinirli baykus var sen ona kızgınsın bu ilişkiyi bu şekle soktuğu için ve pisman olup döndüğünde senin artık eski sen olmadığını ona karşı soğuduğunu bilmesini istiyorsub
Evett
Ya bu çocuktan başka bir şey yok mu falımda onu pek önemsemiyorm artık
Bilinç altin bunla dolu aslında fakat döneceğinden eminsin. gun icinde kısmetin açılacak eğer dediğim çıkarsa tekrar yaz buraya 3 gün içinde
Kısmetim açılmaz evden çıktığım yok ki xjdjdje
3 gün bekleyin sonra yazın bana buradan
İnşallah hayırlı bir kısmettir olursa hemen haber edicem
Kupa görünüyor demişsin faladdine attım o da kupayı söyledi xjsjsj
Evet kupa gözüküyor falaaddin onu uzun zamandır görüşülmeye dost olarak yorumlaşmıştır fakat altinda as sembolu var yani burada bir dostun size gelecek parayı engellemesi var
Beyfendi bana da bakar misiniz lutfen dogum gunum 🙏
Doğum günüm falima bakar misiniz? ↗
www.instagram.com/rituelmumlar
Burasi benim sayfamdir. 12 yıllık astroloji ve medyumluk deneyimim vardır.
Beyfendi instagram kapandi ki lutfen hayrina bakin yatay gecis yapsam mi yapmasam mi bakis aciniz onemli benim icin
Lutfen rica ediyorum kirmayin beni cok onemli benim icin hayat memat meselesi
Kahve fallarinda soru açılımı olmaz. Bunun içim tarot çekmeliyiz sizi instagrama yonlendireyim ücretsiz yapalim
Ama beyfendi instagram kapandi ki nasil giriyorsunuz oyle dua ederim ki size inanin bana
Vpn ile
O ne ki buradan bakamaz misiniz yemin ederim sizi bir daha rahatsiz etmem o kadar onemli ki
Google playa supervpn yazın indirin baglanin
Ama o uygulama insanlarin bilgisini caliyormus yorumlari okudum lutfen beni riskli seylere yonlendirmeyin sadece 1 iyilik istedim belki duam size hayatta bir yerde cidden ise yarayacak
Instagram acilirsa soz ailem dahil herkeze sizi takip ettiricem yeter ki buna bakin isterseniz hayvanlari besleyebilirim sizin icin
Sirf sizin icin anneme indiriyorum bu kadar yalvarttiniz yani
Ya bana da yorum gelir mi gizli kullanıcı rica etsem
Beyfendi rica etsem lütfen bana da ulaşır mısınız
Cevap versene bana sirf senin icin indirdim
@Mor_meneksemia Keşke bana da baksa
Ordamısınız
Ama ben sizden istemistim sizin arkadasiniz yapti of ama ya
Arkadasim tarot konusunda uzmandir ben rituelde emin olun benden çok daha iyi bakmistir
Hayir kendisi sadece karti anlatti ben de zaten kart anlamlarini biliyorum ki sirf sizin icin vpn indirdim sizin 6. hissiniz cok baska soz vermistiniz ama
Savas arabasi cikti diye sirf onun anlamini anlatti tarotta his calisir kartlarin anlami yetmez yoksa ben de kendime tarot bakiyorum
Merhaba rica etsem bana da kahve dalı bakar mısınız
Gizli kullanıcı lütfen
@Minikturta1 kardes israr etme boş ver bak bana yalvartti o kadar gidip vpn indirtti sonra basindan atti burada sinirden elim ayagim titriyor sitede ucretsiz iyiligine yapan lar vardir
@Mor_meneksemia burada güzel yorumlamışlar bana yazar MIsın canım Dm bi
Mor menekşe haddinizi bilin Şu an arkadaşıma sordum tek soru değil tam açılım istemişsin saat başına 5 bin lira para kazanıyor o arkadasim size neden enerji harcasin tek soru için rica ettim aldığımız karsiliga bam
Beni neden okumuyorsunuz rica etsem bana bakar mısınız lütfen takip edip rica etsem
Ben onu demiyorum ben kendi sorumu soyluyorum tabiki genel acilim yapmayabilir ama sordugum soruya verdigi yaniti Allah aski icin izleyin ve okuyun bana sadece savas arabasini yorumladi bu kadar yani siz de haddinizi bilip millete soz vermeyin o zaman bana ben bakicam dediniz diye yazdim o zaman bakmayacagim deseydiniz silah mi dayadim
Ben zaten sizden istedim ondan istemedim rica etmeseydiniz o zaman soz de vermeseydiniz memnun kalsaydim butun yakinlarima yayacaktim ama sunu farkettim hissim olmasa bile ben de tarotcu olabilirmisim zaten tarot kartlarinin anlamini ezbere biliyorum bu yetiyormus
@Minikturta1 kardes gel ben sana tarot dogum haritasi bakayim asteorit sabit yildiza kadar hepsini biliyorum kartlarin anlamini da biliyorum bakabilirim istersen hem de ucretsiz iyiligine ben senin umuduna da kirmam mertim sozumu tutarim
Arkadasim bu iş öyle bir iski gelip insanlar size en önemli kararlarını soruyorlar ve siz onun hayatına etki ediyorsunuz. Bu isi sallayarak yaparsanız başınız belaya girer arkadasim sizi sadece o yol konusunda yorumlamak istemiş diğerlerini saymayın zaten kartları gösterip bırakmis girin ise ilk gelen soru bosanmaliyimiyim 4 çocuğum var daha biri kundakta desin cevaplayın sallayarak alin vebali
Ve ben şu an hislerime dayanarak cevap vermek istemiyorum niye bilmediim şeyi sallayarak hayatınıza etki edip vebal alayim
Bana siz soz verdiniz hala konuyu degistiriyorsunuz niye umut verdin ki bir de 12 sene tecrubem var diyip ovdun hak degil mi bu asil? Kusura bakma ama kart anlamini ogrenmek istesem kartlarimdan cekip kendim yorumlarim tarot bakarken anlatirsin gordugun sekilleri dersin su sorunlari yasayacaksin misal arkadaslarindan sorunlar bir kiz seni kandiracak derslerinde soyle seyler olacak gibi ben eski arkadaslarima baktirdim kelimesi kelimesine anlatti cunku bakanlar kartta goruntuler goruyor o goruntuleri yorumluyor ayrica sen soz verdin kadin bakmak zorunda degil ki zaten soz verip cekildin yani
Vebalden lutfen bahsetme su an huznumu ve ofkemi anlatamam kahvesini soran kiza cok guzel yorum yapinca cok mutlu oldum bana da soz verdin diye ama buyuk hakkima girdin bu daha buyuk vebal
Sevgilim geri döndü fjsjdnd
Bak senin gibi bakan yok iste hep umutlarim kiriliyor su hayatta ya yine goz yasi
Neyse arkadasina tesekkur et kadin yine zahmet etti o soz vermedi yine de vaktini ayirdi Inşallah hep mutlu bir hayati olur ama sana hakkimi helal etmiyorum
@soran kiz sen ne sanslisin ben 3 saat soyledim soyledim bakmadi sana denk geldi herhalde ustelik sinirimle kaldim
@mor_meneksemia isteğimi kabul etsen keşke canım
Sallamadan yorum istiyorum nasıl oluyor fal dedigin sallama ile oluyor zaten
İlk defa bir falda bu kadar detay gördüm. Çok iyi çıkmış falın. Yorumlayacağım.
Bekliyorum çok heyecanlandm
Selam,
Falın öncelikle 3 tane zürafa gördüm. Küs olduğun birkaç kişiyle barışacaksın, dinazor var otçul olanından sırtını kaşıyor hatta. Bu da unutamadığın birisi/birileri var demek. Bu çıkmış falında. Eski ilişkilerin aklına geliyor sık sık olmalı. Birde uzun boylu 2 tane at var. Bu da bekarsan evleneceğine veya yakında sevgili yapacağına işaret.
Daha çok şey var falında çok detay var bununla yarım saat ilgilenmek lazim
Uğraşmaz mısın
Spordayım şu an set arasında yazdım jsikdkdkd doğru mu dediklerim peki?
Doğru 😂
Hahah teşekkür ederim, zürafalari görebilirsin 3. attığın fotoğrafta 2 tanesi ortada birisi sağda birisi solda onlar ortadaki 2 kişiden ayrılmış bak
Seni çekemeyem birisi var mı? O zürafalardan bir tanesi sizden tamamen kopmuş diğeri ise biriyle tanışmış kısa boylu biriyle. Ama seni çekemeyen birisi girecek onlarla arasina
Beni ćekemeyen o kadar çok kişi var ki 😂
Hahah tamam işte senle sevgilin ortada buluşmussunuz sizden 2 kişi kopmuş birisi tek diğeri ise birini bulmuş ama seni çekemeyen birisi onlara buluşacak😂
Ne hali varsa görsün 😂
Hahhahaha Ne güzel bildim mutlu oldum
Başka bir şey göremedin mi
Yok 😂
Fallara baktım çıkmıyorsun yollara
baktım gelmiyorsun bende yattım uyudum.
Anlamam ki ama ya :'(
için çömelmiş. üç vakte kadar 3
Sallamadan olmaz ki
Anlamıyorum knk
3 kazik var
Alışığım ona başka şeyler söyle