Sonradan bisey çıkar diye korktum da teşekkür ediyorum. Bu arada bağlı olduğun vergi dairesine mi ödemek gerekiyor? Yoksa herhangi bir maliye bakanlığı olur muydu?
Dediğin yere girdim. E devlet ile giriş yaptım. Arama kısmına idari para cezası yazdım. Harç ve idari para cezası tahakkuk bilgileri diye kısım çıktı. Sorgulattım ve borç çıkmadı herhangi bir borç yok. Kesin emin olabilirim değil mi? Olsa buradan çıkardı zaten. Ayriyeten maliye bakanlığına gitmeme gerek var mıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne, sorun olur mu? Sorun olacak şey nedir? Yazmamışsın :D
Tabi ki, nasıl uygun görürsen.
Soru yok ki cevap yazayım
Ayak fetişi isimli tel no ile açtığım tiktok hesabım kamuya atamada güvenlik soruşturmasında sorun olur mu?
Hayır sorun olmaz
Emin misiniz 🥺
Evet eminim
Teşekkür ederim bide şey Lisede kapalı alanda sigara içerek para cezası almistim onda da sorun olmaz demi
Yorumla
Yok yok bunlar hiçbiri engel değil
Ne sorun olur mu
Ayak fetişi isimli tel no ile açtığım tiktok hesabım kamuya atamada güvenlik soruşturmasında sorun olur mu?
Sanmıyorum ya sildiysen hesabı ne sorun olacak ayrıca özel hayat bi nevi
Peki idari para cezası ödenmezse ne zaman haberim olur?
ademe elma yedirmen mi flclxl
Sorunun ne olduguna bagli
Sor bakalim
Soru yok
Hesabı yok et
Çıkmaz ama biri üye olduğunda rehberini açarsa seni görür
Tel no ile hesabı geri almaya çalışınca hesabınız yok diyor ama yine de çıkar mı kapatılmış hesaplar?
Numaranı birine kaydettir ve baktır
Baktım yok işte
Sen bulamıyosan onlar da bulamaz
Sorun degil
Nedir?
Sorun olacağını zannetmiyorum
Bide Lisede kapalı alanda sigara içerek para cezası aldım bu sorun olur mu?
Kaygı bozukluğum var da içim rahatlasın diye.
Kimse onun peşine düşmez. Sıkma canını
İdari para cezası ödenmezse ne olur? Ödeyip ödemediğimi hatırlamıyorum
İdari para cezası sorgulama yaz Google. E devlette sorgulama sayfaları var
Yazıyorum ama bir türlü çıkmadı. Trafik cezasıyla ilgili çıkıyor hep
Ne zaman oldu bu?
5 sene olmuştur.
Ooo, muhtemelen kayda girmemiştir yoksa çoktan iletişime geçilirdi
Sonradan bisey çıkar diye korktum da teşekkür ediyorum. Bu arada bağlı olduğun vergi dairesine mi ödemek gerekiyor? Yoksa herhangi bir maliye bakanlığı olur muydu?
Gib. gov. tr
Dediğin yere girdim. E devlet ile giriş yaptım. Arama kısmına idari para cezası yazdım.
Harç ve idari para cezası tahakkuk bilgileri diye kısım çıktı. Sorgulattım ve borç çıkmadı herhangi bir borç yok. Kesin emin olabilirim değil mi? Olsa buradan çıkardı zaten. Ayriyeten maliye bakanlığına gitmeme gerek var mıdır?
Olsaydı orada çıkardı. Gözün aydın. Artık bu kaygıdan kurtulabilirsin
Çok teşekkür ediyorum ❤ baya uğraştınız her yazdığıma cevap verdiniz
♥️♥️
Olmaz.
Sorunun nedir
Ne ki sorun
Zannetmem
Teşekkür ederim bide şey Lisede kapalı alanda sigara içerek para cezası almistim onda da sorun olmaz demi
Yokk