Diğer Enerjim hemen bitiyor neden olabilir? Skylex54 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yürürken hemen yoruluyorum Sigara icince hemen tansiyonum dusuyorHemen pilim bitiyor enerjik olamiyorum Enerjim hemen bitiyor neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. bence vitaminler 0 0 Yorumla
Seytar12 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Vitamin eksikliği olabilir en düşük ihtimal ama başka bir hastalığın da olabilir doktora gitmelisin 0 1 Yorumla Skylex54 1 yıl Gidicem Yorumla
KendineSağlıkçı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl b12 eksikliği olabilir. Tansiyon hastasıysan ondan da olabilir 0 2 Yorumla Skylex54 1 yıl Off nasıl alırım b12 Yorumla KendineSağlıkçı 1 yıl aile hekimine git benexol 12 ve veya apikobal yazdır, günde bir tane kullan. veya iğne yazdır 5 gün iğne yaptır bir şeyin kalmaz. her gün hap içemem diyenlere 5 günlük iğne daha ideal Yorumla
synthe Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl sosyal hayatın nasıl veya kitap okuyabilir misin? ders çalışabilir misin mesela? 0 7 Yorumla Skylex54 1 yıl Sosyal hayatim cok yok sabah sekiz aksam 6 calisiyom sonra zaten halim kalmıyor Yorumla synthe 1 yıl ne iş yapıyorsun? Yorumla synthe 1 yıl iş arkadaşların var mı? Yorumla Skylex54 1 yıl Sanayide babamla calisiyom Yorumla Skylex54 1 yıl Yok ne arkadasi yedim yalnizliktan kafayi Yorumla synthe 1 yıl çocukluğunda durum nasıldı? Yorumla Skylex54 1 yıl Çocukluğum da cok güzel di Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Vitamin eksikliği var bende aynı durumdayım doktora gidince kan değerlerin yerlerde dedi 0 1 Yorumla Skylex54 1 yıl Biseyim dogru olsun sascam zaten Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güçsüzsün güçlü bir erkek olmalısın 0 1 Yorumla Skylex54 1 yıl kuvvet olarak güçlüyüm ama bunyem zayıf Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Dehidrasyon, yetersiz beslenme en başında gelir 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Vitamin eksikliği. 0 4 Yorumla Skylex54 1 yıl İyide besleniyorum aslinda Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Beslenme ile olmaz ki hər zaman. Bazən bağırsak emilim yapamaz. Takviye almalısın. Yorumla Skylex54 1 yıl Anladım teşekkürler ediyorum Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Rica edərim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence vitaminler
Vitamin eksikliği olabilir en düşük ihtimal ama başka bir hastalığın da olabilir doktora gitmelisin
Gidicem
b12 eksikliği olabilir. Tansiyon hastasıysan ondan da olabilir
Off nasıl alırım b12
aile hekimine git benexol 12 ve veya apikobal yazdır, günde bir tane kullan. veya iğne yazdır 5 gün iğne yaptır bir şeyin kalmaz. her gün hap içemem diyenlere 5 günlük iğne daha ideal
sosyal hayatın nasıl veya kitap okuyabilir misin? ders çalışabilir misin mesela?
Sosyal hayatim cok yok sabah sekiz aksam 6 calisiyom sonra zaten halim kalmıyor
ne iş yapıyorsun?
iş arkadaşların var mı?
Sanayide babamla calisiyom
Yok ne arkadasi yedim yalnizliktan kafayi
çocukluğunda durum nasıldı?
Çocukluğum da cok güzel di
Vitamin eksikliği var bende aynı durumdayım doktora gidince kan değerlerin yerlerde dedi
Biseyim dogru olsun sascam zaten
Güçsüzsün güçlü bir erkek olmalısın
kuvvet olarak güçlüyüm ama bunyem zayıf
Dehidrasyon, yetersiz beslenme en başında gelir
Vitamin eksikliği.
İyide besleniyorum aslinda
Beslenme ile olmaz ki hər zaman. Bazən bağırsak emilim yapamaz. Takviye almalısın.
Anladım teşekkürler ediyorum
Rica edərim.