Diğer Kızlar cilveli olduğunuzu nasıl belli edersiniz? GececiMete24 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş yerinde bir kız var bazen kolumu ısırıyor bazen enseme dokunuyor. Tam çözemedim. Güncellemeler1 yıl Günaydınlar Güncellemeler1 yıl Güncel Kızlar cilveli olduğunuzu nasıl belli edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. genelde yürürler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kolunu mı ısırıyor? Dikkat et kuduz olmasın 1 11 Yorumla GececiMete24 1 yıl Ya şaka amaçlı bazen durup dururken enseme vurup kaçıyor. Nasıl davranacağımi tam bilemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaş sadece, seninle eğleniyor. Cilve böyle bir şey değil. Sana baya asker arkadaşı muamelesi yapmış. Dişil enerji falan göremiyorum ben Yorumla GececiMete24 1 yıl Ama ben etkileniyorum belli etmiyorum. Bi kere onun yüzünden iş yerinde şey oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman sen ona inceden yürü, sevmiyosa kaçar zaten :d Yorumla GececiMete24 1 yıl Ya sanki istekli gibi. zaten bizim iş yerinde arşiv odası var oraya giderse pesinde gidip bende ona şaplatcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Enseye şaplak baya asker arkadaşı modu ya, bi kadın arzuladığı erkeğe bunu yapmaz. Eğer tek sinyal buysa, bu bir sinyal değil. Arşivde yalnızken peşinden gidip bi şey yapmaya kalkarsan sana tacizci tecavüzcü damgası yapıştırır, işinden olursun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha normal bi ortamda ona karşı hislerini belirtecek hareketler yap, daha makul Yorumla GececiMete24 1 yıl Ya tabiki taciz gibi yapmicam. O çizgiyi biliyorum. Ama bazen bildiğin beni kudurtucu hareketler şakalar yapıyor. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmasan bile sana o damgayı yapıştırırsa kimse seni dinlemez, kadını haklı bulurlar, kovulabilirsin Yorumla GececiMete24 1 yıl Haklısın evet. Önce konuşup niyetini anliyim sonra... Yorumla GececiMete24 1 yıl Ama sonra yine o şaplağı atcam 😉😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
genelde yürürler
Kolunu mı ısırıyor? Dikkat et kuduz olmasın
Ya şaka amaçlı bazen durup dururken enseme vurup kaçıyor. Nasıl davranacağımi tam bilemiyorum
Arkadaş sadece, seninle eğleniyor. Cilve böyle bir şey değil. Sana baya asker arkadaşı muamelesi yapmış. Dişil enerji falan göremiyorum ben
Ama ben etkileniyorum belli etmiyorum. Bi kere onun yüzünden iş yerinde şey oldu
O zaman sen ona inceden yürü, sevmiyosa kaçar zaten :d
Ya sanki istekli gibi. zaten bizim iş yerinde arşiv odası var oraya giderse pesinde gidip bende ona şaplatcam
Enseye şaplak baya asker arkadaşı modu ya, bi kadın arzuladığı erkeğe bunu yapmaz. Eğer tek sinyal buysa, bu bir sinyal değil. Arşivde yalnızken peşinden gidip bi şey yapmaya kalkarsan sana tacizci tecavüzcü damgası yapıştırır, işinden olursun
Daha normal bi ortamda ona karşı hislerini belirtecek hareketler yap, daha makul
Ya tabiki taciz gibi yapmicam. O çizgiyi biliyorum. Ama bazen bildiğin beni kudurtucu hareketler şakalar yapıyor.
Yapmasan bile sana o damgayı yapıştırırsa kimse seni dinlemez, kadını haklı bulurlar, kovulabilirsin
Haklısın evet. Önce konuşup niyetini anliyim sonra...
Ama sonra yine o şaplağı atcam 😉😁
kuduruk o
Meteeee😱
Efendim canım
Islanıyor