Diğer Kızlar, günaydın hafta sonu planınızda neler var? ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dökülün bakalım😂 Güncellemeler1 yıl 😃😃😃 evet cevaplar gelsin Kızlar, günaydın hafta sonu planınızda neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Örgü ve cyberpunk 1 7 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Güzelll🙂 kolay gelsinnn Yorumla İrrae 1 yıl Yo güzel değil vakit kaybı Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Seni mutsuz etmemek için söyledim ne diyim🙃😀 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Yapmak istemiyosan yapma Yorumla İrrae 1 yıl Kimseye göre şekil alma omurgan olsun Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl 😀😀😀 bumu omurgasızlık insanları küçük görneyip yaptıklarıyla alay etmediğim için omurgasız oldum🙃 bence sen yapmak istemediğin bişey yapma hayatta bir duruşun olsun😉 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Su sanaldan atıp tutan karşıma gelince dili tutulan kızlara bitiyorum, teşekkürler prenses hadi sen devam et örmeye boş ver Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 814 cevap paylaştı. Şu anlık yok 1 15 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl olur mu ya hemen plan yapmalısın🙂 Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Çamaşır mı assam yoksa kendimi mi? Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Neden öyle dedinki şimdi Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Bilmiyorum ya hayat çok sıkıcı Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Bence hayatını güzelleştirmek senin elinde, mutlu olacağın şeyleri yap ve kimsenin canını sıkmasına izin verme Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Kimse yokki canımı sıksın Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Kimsenin olmamasımı sorun😀 Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl O da değil böyle kafa rahat oluyor 🙁 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Kafanın rahat olmasını istemen için daha çok gençsin sana tavsiyem çık şu düşüncelerden eğlenmeyi dene Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Aynen ya yaşadığımda öyle diyordu zaten Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Doğru demiş çık şu arabesk tavırdan eğlen eğlendir hayat paylaşınca güzel😉 Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Arabesk tavır ne alaka ya öyle ergen kafasında ki dertler olsaydı geçerdi. Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Derdini anlatmayan çare bulamaz Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Çaresi olmayan bir dert. Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl 3 ay ömrün kalmadıysa çaresiz değildir emin ol belki düşündüğün kadar dert bile değildir Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Örgü ve cyberpunk
Güzelll🙂 kolay gelsinnn
Yo güzel değil vakit kaybı
Seni mutsuz etmemek için söyledim ne diyim🙃😀
Yapmak istemiyosan yapma
Kimseye göre şekil alma omurgan olsun
😀😀😀 bumu omurgasızlık insanları küçük görneyip yaptıklarıyla alay etmediğim için omurgasız oldum🙃 bence sen yapmak istemediğin bişey yapma hayatta bir duruşun olsun😉
Su sanaldan atıp tutan karşıma gelince dili tutulan kızlara bitiyorum, teşekkürler prenses hadi sen devam et örmeye boş ver
Şu anlık yok
olur mu ya hemen plan yapmalısın🙂
Çamaşır mı assam yoksa kendimi mi?
Neden öyle dedinki şimdi
Bilmiyorum ya hayat çok sıkıcı
Bence hayatını güzelleştirmek senin elinde, mutlu olacağın şeyleri yap ve kimsenin canını sıkmasına izin verme
Kimse yokki canımı sıksın
Kimsenin olmamasımı sorun😀
O da değil böyle kafa rahat oluyor 🙁
Kafanın rahat olmasını istemen için daha çok gençsin sana tavsiyem çık şu düşüncelerden eğlenmeyi dene
Aynen ya yaşadığımda öyle diyordu zaten
Doğru demiş çık şu arabesk tavırdan eğlen eğlendir hayat paylaşınca güzel😉
Arabesk tavır ne alaka ya öyle ergen kafasında ki dertler olsaydı geçerdi.
Derdini anlatmayan çare bulamaz
Çaresi olmayan bir dert.
3 ay ömrün kalmadıysa çaresiz değildir emin ol belki düşündüğün kadar dert bile değildir