Sevgilimin Kardeşi Aramızda seçim yapmasını istedi?

merhabalar, sevgilimle 6 buçuk ay bir ilişki yaşadık. 3 ay beraber yaşıyorduk, yani aynı bölgedeydik. kalan 3 ayda annesinin taşınması sonucundan, batının köşesinden, doğunun bir ucuna taşındı. 3 buçuk ayda böyle uzaktan ilişki yaşadık. Bende okul nakli yapmıştım ailevi problemler yüzünden, okulda bir çocuktan etkilendim gibi bir şey oldu, akşam gelince sevgilimden çok utanıyordum, dayanamadım her şeyi söyledim ona. Karar senin dedi bana. bende ayrilmanin daha iyi oldugunu soyledim cunku onunla oldugum her vakit sucluluk duyguus yasiyordum.(bu arada etkilendigim cocukla aramda bir şey geçmedi) böyle oldu yani. sonra sevgilim 2-3 hafta sonra baska bi kizla st falan atti. şu an sorduğumda o kız arkadaşım diyor ve kızın sevgilisi var. ama o zaman belliydi ki aralarında bir şeyler vardı. her neyse, biz yaklaşık 4 buçuk ayın sonrasinda 2 haftadır konuşuyoruz. Bu arada sevgilim hesabını kapatmisti çünkü sınav senesi. ama ben yinede onun doğum gününü wp'dan 00'da kutladım. Ayrıca Instagramda bi klasorumuz vardi her gun o ig kullanicisi hesabiyla konusuyordum, hesabini açınca görmüş, öyle konuşmaya başladık. Ve biz barışma kararı aldık, ama bana dedi ki iliskimizi gizli yaşayabilir miyiz? en azından bir süreliğine. bende şok oldum yani aq neden oldum, kardeşim istemiyor dedi. bu arada kardeşiyle biz ayrilmadan once cok yakindik, biz ayrilinca nerdeyse tum sulaleme sovdu sen nasil bi insan ciktin diye. sonra ben kiza yazdim, kiz laflari yüzüme yapıştırdı şap şap diye, sen abimle sevgiliyken baskasindan hoslandin hangi yüzle geri donuyosun falan. sonra sevgilim bana cok sakin davran hircinlasma isler kotulesmesin demisti o yüzden hakaret etmedim. sonra sevgilim grup açtı. kızla güzelcr konuşmaya çalıştık, her seferinde tersledi. sonra sevgilime, ya bu kız, ya ben, ben böyle birinden hoslajna birini abim olarak kabul etmek istemiyorum dedi. sonra dmde 10-15 dakika konuştular ve sevgilim bana dusunmek istedigini soyledi. bu nasil bi durum, aglayacagim aq
Sevgilimin Kardeşi Aramızda seçim yapmasını istedi?