Eşim 2 işde birde calişiyor evden gergin olduğu oluyor ben bapirmadan misal laf sokuyoeum trip atiyorum bağirdipi oluyor ve kendisine vuruyoe bana cik diyor ben devam konuşuyorum kendisine vuruyor? Ayrıca bana söz verdi genede hep ayni.. normalde de bana iyi davraniyoe elinden geleni yapiyor evde bile yardım eder….. 1,5 yaşinda cocuk var çocuklarda ilgili ama bazen işte orada da gergin oluyor bilemedim boşanmayi düşünüyorum sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hem laf sokuyom diyo hem boşanmayı düşünüyorum diyo adm napsın seni döveceğine kendini dövüyo
Oda doğru ama ben bağirmadan kirmadna sokuyom lafi adamda cildiriyor direk
:) artık adama napıyosan:)
Yaw iki işde birden calişiyor Sinav vardi geçemedi sonra işte yumurtaya tuz dökecekti fazla gitti ben kapatmamişim neyse sonra bana söylendi bende küstüm trip attim yanıma geldi küstğnmü dedi neyse sonra girdi gönlümü almadan bende sinirlendim sonra sinav için bir abiyle konuşuyordu bilemediği sorulari bilmek için neyse ondan sonra gülüyordu bende içeriye girdim dedimki benim moralimi boz sen gel burada sohbet et dedim sonra cildirdi bağirid bana cik dedi gerginim ztn diyip kendine vurdu
pskolojik deli ya :) bunun içinm yaptı
Evet bunun için
Hiç bağrilcak konu bile değil
ozaman kocan sıkıntılı:)
İşte diyorum birde ben kötü bir şey yapmadim neden tavir yapip laf sokuyorsun diyip manipüle ediyor beni
Hiç bağrilacak konu bile değil
tamam şimdi sana hak verdim seninki problemli cidden :)
Evet her küçük birşeyde bağriyor sonra özür diliyor birdaha olmicak söz diyor aynisi oluyor bağrilmixak konuda
yok yok o devam eder gider gece koynudna gönlünü alır ertesi günü devam eder:)
Hep öyle oluyor ztn? Şimdi psikoloğa gitsek devlet çözüm olur mu sence?
Çünkü diğer türlü bana çok iyi caliştiği halde bana yardım da eder elinden geleni yapar
bence gönder öfke kontrol problemi var yatakta tatlıya bağlayıp ertesi gün aynı dengesizlik çok saçma
Aynen öyle birde sucu bana gösteriyor beni asla konuşturttmuyor daha çok bağriyor
çileli başın varmış be seninde:)
Saat 1 den beri calişmiyor uyuyor
:)) harbi cileli basin varmis
Adamı delirtmissin artık. Sana vurmamak için kendine zarar veriyor
Asla dokunmuyor bana… Banada öyle geldi ya peki bu bağrimasina ne yapcaz?
Yapacak bişey yok can çıkar huy çıkmaz bazen. Huyuna git
Bak konu ne biliyormuşum
Yaw iki işde birden calişiyor Sinav vardi geçemedi sonra işte yumurtaya tuz dökecekti fazla gitti ben kapatmamişim neyse sonra bana söylendi bende küstüm trip attim yanıma geldi küstğnmü dedi neyse sonra girdi gönlümü almadan bende sinirlendim sonra sinav için bir abiyle konuşuyordu bilemediği sorulari bilmek için neyse ondan sonra gülüyordu bende içeriye girdim dedimki benim moralimi boz sen gel burada sohbet et dedim sonra cildirdi bağirid bana cik dedi gerginim ztn diyip kendine vurduuu
Psikolojik sorunları var arkadaşın
Evet başrilcak böyle tepki verilecek konu değil değilmi
Nala biliriz sence devlette piskopos gitse olur mu
Piskolağa?
Olur tabiki devlet hastanelerinde var
İhmal etmeyin bence sana zarar vermeye kalkarsa kötü olur
İşte kendine vuruyor ve aniden bağriyor bağirmixam yerlerse … sence çözüm bulunurum
Bulunur bulunur. Uzmana gidin
Okadar para veremeyiz devlet de yeterli olur mu
Olur yeterli
Tamam randevu almamiz lazim ondan sonra analtsin işte inşallah çok duaciyim sana bir çözüm olursa
Bazen pislolağa gitsem bunda o bile etki etmez diye düşünüyorum
Eder eder rahat ol o meslek boşuna yok.
Misal iki iş yapiyor adam yatmiş 2 saattir uyuyor elektrik kesildi demiş diyorum kalk rahat birak beni diyor
İki iş onu bunaltmis belli ki. Çalışmak zor
Olabilir evet
Birde işi bitince banada yardım editör makineyi boşaltiyor falan
Geçen iki işi bitti akşam 8 de geldi mutfağa benimle temizledi yani bulaiik yikadi boşaktti dln kaç gündür böyle yardık ediyor
Bende çocukla yoruluyorum çünkü
İyi adam bu ama hayat yormuş. birbirinize anlayışlı olmaya çalışın.
psikolojik sorunu vardır belki. boşayayım istersen :D?
Olabilir normalde ztn çok iyi bana ama bi bu kusuru var
Burdan yaz ne o öyle özel den yaz demeler
bi şey demedim ya çok gerginsin :D
Konu ne biliyormuşum
Yaw iki işde birden calişiyor Sinav vardi geçemedi sonra işte yumurtaya tuz dökecekti fazla gitti ben kapatmamişim neyse sonra bana söylendi bende küstüm trip attim yanıma geldi küstğnmü dedi neyse sonra girdi gönlümü almadan bende sinirlendim sonra sinav için bir abiyle konuşuyordu bilemediği sorulari bilmek için neyse ondan sonra gülüyordu bende içeriye girdim dedimki benim moralimi boz sen gel burada sohbet et dedim sonra cildirdi bağirid bana cik dedi gerginim ztn diyip kendine vurduuuuu..
Abla hiç bir şey anlamadim çok karmasik yazmış sin
Bacim benim koca kendine vuruyor sinirlenince ve bağriyor bana hep gerildiğinde tek kusuru bu
Abla ne güzel iste sana kiyamiyor kendisini parçalıyor
Hahahahah oda doğru ama işte bağiriyor çok o an söz verdi tutamiyor
Nasil çözüm bulmaz bilemedim yoksa kusuru yok
Birak kendini vursun yoksa seni vuracak
Vursunda kendine ama işte bapirmasij bana soğuyorum tek kusuru… ve bu acaba çözülecek konu değilmi doktor dln ne bilim
nerede yasiyorsunuz, terapi uygukayabiliriz
Sakarya da ve ne terapisi
uzakmisiz olmaz maalesef, pskolojik terapi
Devlet olur mu ücretsiz
İşe yararmi
yarar tabi
devlet hastanesine gifip anlatabilirsin
Psikoloğa mi
evet
Tedavi olsun
Ne tedavisi…? Yani düzelirim sence.. normalde çok iyi biri herşeyi yapmak ister benim için ama kendisine vurup bağirmasi cocuk bile etkilenir diye korkuyorum
Bunları göster ve boşan o zaman ne öyle davranışlar vs
Önce tedavi dedin sonra boşan diyorsun ne şimdi?