Gerçek sevgi nedir? Gerçek aşk nedir gerçek aşkı bulmamız gerekiyorsa ne yapabiliriz ki bulamıyorsak?

• Doktorum bana gerçek sevgiye ihtiyacın var dedi. İlk başta kabullenemedim, sustum reddettim geçtim ama gerçekten gerçek sevgiye ihtiyacım var onu anladım. Ama doktor bu gerçek sevginin bir erkek tarafından olması gerektiğini söyledi. Karşı cins meselesi yani. Ama ben yıllarca hiç sevilmeden büyüdüm. Sevgiyi algılayamıyorum, bana gösterilen sevgi bazen bana ağır geliyor kaçıyorum ya da korkuyorum canım yanar diye. Hep yanıyor çünkü. Gerçekten sevgi gösteren yakmayan insanlarda beni hep çok duygulandırdı. Ve tuhaf hissediyorum. Onca zaman sevgi görmedikten sonra şimdi sevgi görünce kendimi garip hissediyorum. Sevilmeyecek bir çocuk değildim ama çok toksik kaos dolu bir ailede büyüdüm. Hâlâ da bedelini ödüyorum bunu. Sizce bunları aşabilir miyim? Ne yapabilirim? Gerçekten bir erkek beni sevebilir mi. Buna inanabilir miyim. Aranızda bunu yaşayan oldu mu hiç?
Gerçek sevgi nedir? Gerçek aşk nedir gerçek aşkı bulmamız gerekiyorsa ne yapabiliriz ki bulamıyorsak?