5 aylik bir iliskim bardi ilk 1 ay bana hep cok degersiz hissettirdi hep ben cabaladim bigun artik patladim kendimi ezdirmedigimi gosterip bitirdim izin vermedi eskiye göre düzeldi ama birseyleri o yapinca sorun olmuyor ben yapinca oluyordu onu kizlarla goren tanidiklarim oluyordu yeminler içinde inkar ediyor resmen agliyor beni sevdigini soyluyordu telefonunda bi kiza kufur ettigi mesajlari yakaladim arkadasimin diyip inkar etti kanitlayamayinca kacip gitti en son aramizda boyle bi konusma gecti ve onu aradim seni engelledim insan gibi davranmayacaksan konusmayalim dedim tamam gorusuruz dedi ondan sonra bi video attim goruldu bile atmadi snap atmistim beni snapten cikarmis bende ortak kullandigimiz bi instagram vardi onun sifresini degistim oda sifresi bende olan kisisel hesabini acip sifreyi degistirmis cok pisman olsun istiyorum onu kimsenin benim gibi sevemeyecegini kimsenin ona benim gibi deger veremeyecegini biliyor ancak yapisi pisman olupta yazmaya musait degil gibime geliyor bu nasil pisman olur sizce

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belli ki aldatıyormuş ben yerinde olsam soğurdum böyle birinden, sevemezdim. Kendine saygı önemli bir şey.
kafanı yorduğuna değmez beyni olmadığı için böylelerin pişmanlık sezeceklerini de düşünmüyorum
Bana yaptigi haksizligin bedelini odemesini istiyorum
büyü yaptır
Onun icin boyle bi gunaha degmez
Büyünün ne kadar büyük sonuçlara mâl olduğunu biliyor musun da öneriyorsun
sonuca falan mal olmuyo knk
Gayet de oluyor hiçbir fikrin yok. İnternete yazsan bile çıkar bu.
internette falan yazmıyo öyle bişey kendi bildiğinle bilmişlik taslama
Her büyü teper ayrıca çünkü negatif boyut varlıkları olan cinleri kullanmış/kullandırmış oluyorsun. Büyüye göre de başına gelen tehlikenin büyüklüğü de değişir ve hemen de olmaz.
öyle bişey yok bacı hala bildiğinle bilmişlik taslama her yaptıran öyle olsaydı millet çarpılırdı
Ulan o kadar hoca konuştu onlarıda mı izlemedin bilmişlik diyorsun bir de asıl bilmişliği sen yapıyorsun. Benim babaannem sürekli büyücülerle hocalarla muhattap olan berbat bir kadındı üstelik ben de bir şeyler yaşadım ve çevremde de yaşayan insanlara şahit oldum boş yapma. Kızın teki arkadaşıma takıntılıydı aklınca ona aşk büyüsü yaptırdı ama beter şeyler geldi arkadaşımın başına. Aşk büyüsü bir süre tutar (tutarsa o da ) sonra kötü şekilde bozulur. Bir insanın iradesine hakim olmaya çalışırsan yersin naneyi. Hatta bundan ailen bile etkilenebilir.
hocalar lafından sonra okumadım senin inancınla milletin inancı bir değil bir ikincisi hep yaptırdım hiç bişey de olmuyo ultra müslim aklınla konuşma bidaha ikile burdan
Çarpılma çünkü daha ciddi ve tehlikeli işler de olur (mesela muhattap olduğun büyücünün gücüne, tehlikesine ve cinlerin türüne bağlı olarak) ama bu bunların da yani aşk büyüsünün vs tehlikeli olmadığı anlamına gelmiyor. Arkadaşımın babasına eşinden ayrılması için kadının biri büyü yaptırdı ama sonra adamdan şiddet görmeye başladı adam hiç olmadığı birisi gibi artık , kadın dayanamadığı için kendi itiraf etti bunları kurtulmak için. Özür diledi arkadaşım ve ailesinden. Böyle gördüğüm tek örnek de bu değil. Bak insanların kendi enerjisi vardır mesela telepati yaparsın ve bu doğal düzene aykırı bir şey değildir çünkü iradesine müdahil olmuyorsun, kötü bir şey amaçlamıyorsan zaten karması da yok. Ama gidip de negatif varlıkların enerjileri ile iş yapmaya ya da yaptırmaya çalışırsan eninde sonunda o işten nasibini (belanı) alırsın. Ha yok ben araştırmam etmem hala sana laf atarım diyorsan o senin bileceğin iş ben sadece burada uyarıyorum ve bilgilendiriyorum.
Müslüman olduğumu sana söyleyen kim ve bahsettiğim hocalar sadece Müslüman değil ben sadece anlayabilmen için sana hocalar diyorum. Bunları bizzat anlatan ve büyücü olduğunu söyleyenler de var.
Müslüman olsaydım gelip de sana telepati falan demezdim kxkskxkskxkks
Benim bu bahsettiğim şeyleri söyleyenler sadece Müslümanlar ya da hacı hocalar değil
Ben araştırdıklarımdan ziyade kendi yaşadıklarım ve gördüklerim üzerinden daha çok anlatıyorum. Araştırmamın sebebi de kendimin bir şeyler yaşamış olmasıydı zaten.
Cope at gitsin next
Olmayan olmuyor işte
Özeti yok mu
Özet bu aslinda cok sey oldu bu sadece ozeti