BBöylee bir insanin pisman olmasi icin ne olmasi gerekiyor ve böyleleride günün birinde pismanlik yasarmi bunun icin napabilirim?

5 aylik bir iliskim bardi ilk 1 ay bana hep cok degersiz hissettirdi hep ben cabaladim bigun artik patladim kendimi ezdirmedigimi gosterip bitirdim izin vermedi eskiye göre düzeldi ama birseyleri o yapinca sorun olmuyor ben yapinca oluyordu onu kizlarla goren tanidiklarim oluyordu yeminler içinde inkar ediyor resmen agliyor beni sevdigini soyluyordu telefonunda bi kiza kufur ettigi mesajlari yakaladim arkadasimin diyip inkar etti kanitlayamayinca kacip gitti en son aramizda boyle bi konusma gecti ve onu aradim seni engelledim insan gibi davranmayacaksan konusmayalim dedim tamam gorusuruz dedi ondan sonra bi video attim goruldu bile atmadi snap atmistim beni snapten cikarmis bende ortak kullandigimiz bi instagram vardi onun sifresini degistim oda sifresi bende olan kisisel hesabini acip sifreyi degistirmis cok pisman olsun istiyorum onu kimsenin benim gibi sevemeyecegini kimsenin ona benim gibi deger veremeyecegini biliyor ancak yapisi pisman olupta yazmaya musait degil gibime geliyor bu nasil pisman olur sizce

BBöylee bir insanin pisman olmasi icin ne olmasi gerekiyor ve böyleleride günün birinde pismanlik yasarmi bunun icin napabilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Ve ilk defa boyle bir ayrilik yasiyoruz ilk defa bende arayip sormuyorum