Diğer Hadi bakalım benim gibi sabahlara kadar uyumamış veya yeni uyanmış kimler var? MerveXasudeX Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor +1 leyin de sayımızı bilelim be Güncellemeler1 yıl Buralar çok boş.. Güncellemeler1 yıl Süper Soru 💃 Hadi bakalım benim gibi sabahlara kadar uyumamış veya yeni uyanmış kimler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aksam 6dan beri hala uyumadim sabah 10.30 gibi uyurum genelde 1 8 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Neden Yorumla İbrahim1988_34 1 yıl Gece nobetindeyim Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Kolay gelsin Yorumla İbrahim1988_34 1 yıl Peki sen? Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Odama arı ile çekirge girdi bulamadım hala Yorumla İbrahim1988_34 1 yıl Perdeye bak ari ordadir Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Uyuyor galiba.. Vızıldama sesi de yok Yorumla İbrahim1988_34 1 yıl Niye uyumadigini sormustum Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Uyumadan ise başlayacam birazdan ama önce şu kahve keyfimi bitireyim:))) 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl Uyumadık hala devam ediyoruz 1 2 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Kolay gelsin asker abi 🦋 Yorumla atılgan55 1 yıl Eyvallah Yorumla
anıllarca Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Uyku nedir nerede satılır nerede yapılır 1 2 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Bulunca bana da bul Yorumla anıllarca 1 yıl Ben hep yastigimin altında saklardim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben ben benn gereksiz bi enerji var üstümde 2 5 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl kalkıp hoplayıp zıpla enerjin düşsün kuzum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla babam ensemden tuttuğu gibi kapinin önüne koyar aşkom😅 uyuyunca da kafayı kaldiramicam zaten aksama kadar😂 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl anladım 😅😅 yorumunda gizli olmak ne alaka peki 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elim alışmış ayoll Yorumla Metehn01 1 yıl Çok gereksiz miş oda😂 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl gunaydinnn 1 1 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl tünaydınn 🦋🤍 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% 1 yıl Uyumadım hiç 1 10 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Nedenn Yorumla Adembozkurt 1 yıl Çalışıyorum çünkü isteyim Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Kolay gelsinn Yorumla Adembozkurt 1 yıl Sağol sen neden ayaktasin bu satte Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Odama arı ile çekirge girdi onları arıyorum Yorumla Adembozkurt 1 yıl Arı tamamda çekirge nerden girdi Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Bilmiyorum.. Pencereden sineklik var hep o şerefsiz nerden girdi ya.. Yorumla Adembozkurt 1 yıl Hahaha Allah kolaylık versin Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Buldum kafasını ezdim o çekirge picin'in arı nerde ya.. Yorumla Adembozkurt 1 yıl Beni güldürdün allahda seni güldürsün Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Bende burdayım 1 2 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl hoş geldin Yorumla Sert_Seven_Adam 1 yıl Ama sen gelmedin Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hic uyumadim +1 1 5 Yorumla Carpediem0707 1 yıl Neden Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl @Carpediem0707 Uyku ugramak istemedi henuz Yorumla Carpediem0707 1 yıl Uyku da vefasız demkki Yorumla MerveXasudeX 1 yıl niye kızz Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Sen niye aktifsinn Yorumla
KARA060609 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl ben varım :S 1 4 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl hoş geldin Yorumla KARA060609 1 yıl hosbulduk, naber Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Uykuluyum şimdi Yorumla KARA060609 1 yıl gelen kutuna baksana belkı bırı mesaj atmıstır Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ben. 1 1 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Ay abi neden Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uyumamış ve yeni uyanmış hmmm ok 0 0 Yorumla
Red_Black71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Ben *+1* 1 0 Yorumla
papatyaseverimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Benn 2 2 Yorumla MerveXasudeX 1 yıl Sen niye kız Yorumla papatyaseverimmm 1 yıl Boş ver Yorumla
dilek1919 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Niye uyumadın 1 2 Yorumla icardiii789 1 yıl Ben senle hangi ara muhabbet ettim la Yorumla MerveXasudeX 1 yıl uyuyamamak alışkanlık oldu bende de 😅 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. henüz uyumadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aksam 6dan beri hala uyumadim sabah 10.30 gibi uyurum genelde
Neden
Gece nobetindeyim
Kolay gelsin
Peki sen?
Odama arı ile çekirge girdi bulamadım hala
Perdeye bak ari ordadir
Uyuyor galiba.. Vızıldama sesi de yok
Niye uyumadigini sormustum
Uyumadan ise başlayacam birazdan ama önce şu kahve keyfimi bitireyim:)))
Uyumadık hala devam ediyoruz
Kolay gelsin asker abi 🦋
Eyvallah
Uyku nedir nerede satılır nerede yapılır
Bulunca bana da bul
Ben hep yastigimin altında saklardim
Ben ben benn gereksiz bi enerji var üstümde
kalkıp hoplayıp zıpla enerjin düşsün kuzum
Valla babam ensemden tuttuğu gibi kapinin önüne koyar aşkom😅 uyuyunca da kafayı kaldiramicam zaten aksama kadar😂
anladım 😅😅 yorumunda gizli olmak ne alaka peki 🤣
Elim alışmış ayoll
Çok gereksiz miş oda😂
gunaydinnn
tünaydınn 🦋🤍
Uyumadım hiç
Nedenn
Çalışıyorum çünkü isteyim
Kolay gelsinn
Sağol sen neden ayaktasin bu satte
Odama arı ile çekirge girdi onları arıyorum
Arı tamamda çekirge nerden girdi
Bilmiyorum.. Pencereden sineklik var hep o şerefsiz nerden girdi ya..
Hahaha Allah kolaylık versin
Buldum kafasını ezdim o çekirge picin'in arı nerde ya..
Beni güldürdün allahda seni güldürsün
Bende burdayım
hoş geldin
Ama sen gelmedin
Hic uyumadim +1
Neden
@Carpediem0707 Uyku ugramak istemedi henuz
Uyku da vefasız demkki
niye kızz
Sen niye aktifsinn
ben varım :S
hoş geldin