Güncellemeler
1 yıl
Bu devirde sadik bakire her istediğini yapacak sozunden cikmayacak ama auni zamanda bakımlı guzel iyi eğitimli dil bilen cocuk dogurmak isteyen bir kadinim hayatimda alkol sigara icmedim club falan gitmedim iliskim olmadi hic iyi bir eğitimim var ben de yuksek maas alicam zaten o yuzden dengim olmali yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Onlar da nerede bu diyorlardı ya
Vizyonun ne senin?
Sanane sen pilot musun
Knk pilot olsam senin gibi varoşu uçağın yanından geçirmem
Bi varos kelimesi öğrenmissin baksana tanimina tam seni anlatıyor ismin bile ele veriyor seni hem pilot olmak kim sen kimmm benim vizyonuma bile yetisemezsin sen ben de bos degilim ki kendi dengim iyi para kazanan birini istiyorum
Senin gibi seviye*iz birine verdiğim zamana acıyorum
O kadar isin gucun yok ki nerde ne yazsam da sitedeki erkeklere yaransam da beni begenseler diye vakit harciyosun cidden yazik
Senin seviyen neymis acaba kezban benim levelime omru hayatında cikamazsin sen
Tatlım konuştuğum hiçbir erkek yok.
Konuşmak isteyen de oldukça fazla.
Benim ağırlığım yeter denk değiliz dedim ya bundan dolayı.
Şimdi güzelce kalk elini yüzünü yıka kendine gel çarpmış olmasın sana laflarım
E ucuz malin isteyeni cok oluyo tabii
şu an burada kendini pazarlaman gibi
Belli ucuzluğun
ihtiyacı yok onların zaten 1 milyon + gelirleri oluyor her gün başka yavruya kaçar seni ne yapsın.
Hepsi öyle mi ne genelleme yapiyosun hem ben ona her gun baska birisi olurum o hic merak etmesin insanın aile kurmasi onemli sey 1 milyon da abarttin yani 600 700k bisi kazanıyorlar
teyzeme extra cheddarlı burger lütfen yanına çocuk menüsünden uçak hediyeli🤣😂 Abla soğun da olsun mu? Bu da soru canıım ablam karamelize sever kesin onu da 😉
Bunu yazarken ne hissetti🤙🤙🤙😏 karsina ciksam ağzının suyu akar ama benim seviyeme yetisemezsin
extra cheddarlı kaşar ablam benim 😉 Gizli et satan ablam Yürü be kim tutar seni 🥴
Bence boşuna ugrasma onların takıldığı yer burası değil:))
E soyle nerdeler ben de onu sormusum ya
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bizim takıldığımız black mekan var orada bulursun anca..
Sebep ne pilot istemenin. Git hava alani çevresi kafe otel takil bulursun
600 700k para kazaniyo aylik e surekli de ucuyo o yokken catur cstur parasini yicem
Adam da verecek sana tum karti dimi... senin gibi istedi sehirde birini zaten bulur. Senin ozelligin ne ki adam seni tercih etsin
Yazdim ya bu devirde sadik bakire her istediğini yapacak sozunden cikmayacak ama auni zamanda bakımlı guzel iyi eğitimli dil bilen cocuk dogurmak isteyen kadini bul bulabilirsen hayatimda alkol sigara icmedim club falan gitmedim iliskim olmadi hic
Eee bunlarin olmadigi ortamda plot zor eee egitimli isen sen o kadar para kazan
Kazancam zaten orasi kesin kocam niye benle aynı ya da benden az kazansin o zaman ben onu yönetirim evin diregi reisi ben olurum o fazla kazanmali ki benim uzerimde soz sahibi olmali benden ustun olmali
Eee o senin parani yesin
Erkek adam istiyorum ben kari gibi kilibik değil
Vay vay erkeklik kavramin para kazanip seni alsin mi
Erkeklik kavramım o mu dedim parasini kazanan erkek sozunu de gecirir parasi varsa yanindakini koruyup kollar parasi varsa daha iyi babalik kocalik yapar hic fakir edebiyatı ile avutmayin kendinizi ben elim adamini besleyemem davul dengi dengine calar hayat boyle
Sen kazancin kac para
Kadinda erkekte iyi kazaniyorsa guzel olur herhalde
Ketcap mayonez de olsun mu knk o da bizden ikramimiz
Tek pilot istedim lan tek kriter bak pilot yakışıklı olsun uzun olsun kasli olsun vs demedim saymadim tek kriter
La pilot seni neden istesin acaba senin ne ozelligin var. Sende calis sende zengin ol
👏👏
Bu devirde sadik bakire her istediğini yapacak sozunden cikmayacak ama auni zamanda bakımlı guzel iyi eğitimli dil bilen cocuk dogurmak isteyen kadini bul bulabilirsen hayatimda alkol sigara icmedim club falan gitmedim iliskim olmadi hic ayrica iyi bir bolumde okuyorum zaten ben de iyi bir maas kazanicam kesin orasi davul dengi dengine işte kocam benle ayni ya da benden niye daha az kazansin daha cok kazansin ki soz sahibi o olsun bana ustunlugu olsun
The belansekerim kiskancliktan bi tarafların tutusmus sanirim senin ama merak etme burdaki erkekler sondurur birazdan tum skler senin al
Sabah akşam yanan ve bu soruyu soran kenar mahalle dilberi konuştu.
O saydiklarin bende de var bende bakirim alkol surmedim agzina sigara yok vs var yani size ozel degil ama neden ozellikle pilot olacakmis ve seni alacak onu pek anlamadim gider basla hostes falan bulur onun yerine doktor hemsire muhabbeti gibi ayni alan ayni is
Ben zaten illa beni mi alsin diyorum okuma ozurlu musunuz bana talio olan varsa yazsin diyorum hepsi benim olsun mu diyorum
The belansekerim engellemis yorumumu da sildirmis bir de agirina gitti galiba dogru sözlerim ahahaha
Sana durduk yere kim niye talip olsun zaten kanka kafan guzel herhalde
Sanane ya pilot değilsen yazip durma allahin fakiri amma uzattin isteyen yazar sana mi soracak hayırdır
Kes lan o. rospu seni
Havaya bak belki üstüne düşer
Keske nerde yoksa elin oğullarıni beslemek zorunda kalicam
Uçursun beni diyorsun yani. Güzel hayat.
Ben onu uçururum aslinda da
Diyosuun 😄
Hayriye kalk bakkaldan 2 ekmek al acıktım
Kuulsun mennn🤙🤙🤙
Onun çok sevgilisi olur tavsiye etmem
Aman onemli değil maksat davul dengi dengine olsun elin oglumu besleyemem ben
Sen ne vereceksin ona?
Yanlış anlama ama bacım başkasının parası için evlenirsen sadece mutlu olamazsın
Parasi icin değil de denk olalim diye ama ben zaten o sekilde de mutlu olurum hic sorun degil asik olamıyorum cunku
Ne için olursa olsun bu para olur başka bir şey de olur sana tavsiyem sevmeden bir şeyler hissetmeden evlenme daha çok üzülürsün şu an sana anlamsız gelse de ya parasını harcarım her şeye katlanırım diye düşğnüyorsun ama o işlet öyle olmuyor gerçek hayatta o evlenenler bu şekilde evlenmiyor
Çalış hostes ol önce sdfg
Hostes olmak sart mi cogu pilotun karisi ev hanimi falan benim gördüğüm
Pilot olmadan kalmışlardır onları😅
Ahahaha gördüğüm en sayko paylaşım
Havaalanında pilottan bol ne var :D
Neden pilot
Zenginler cunku 600 700k maas az mi
Haklısın umut dünyası
Eşini uçur o pilot olur :)
Uçakta.
pilotum..
Yalancıyii
napiyim edevleti mi gonderiim yalanciyi yazmis.. :)
Evlenene kadar mı
Hostes olman gerek