O kadar çok urfalı tanıdım ki hepsi zengindi 😂 çoğunun arkası sağlamdı milletvekili tanıdıkları vardı düğünlerine davet ettikleri, öyle aileler var urfada
Yahu tanıdığı olan zenginler her ilde var. Ben Bu topraklardan kaçmaya çalışıyorum. Çünkü maalesef kadına değer pek yok. Para mal mülk hep onların olsun, ben değer istiyorum
Aşiret taraflara bak üniversitede tanıdım urfalıları. ve hepsinin altında son model arabalar vardı daha öğrenciydik ama onlar farklı biz farklı takılırdık 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim arkadaşımın sevgilisi diyarbakırlı. Ama bir zenginiliğini görmedim havalar bin beş yüz ama
Bütün memleket öyle demiyorum zaten genel olarak zengin aile sayısı çok
oralı değilim canım
Kaç zengin tanıdın gerçekte
Ne kadar urfalı diyarbakırlı mardinli ve şırnaklı tanımışsam hepsi zengindi
O kadar emin olma
Neden ya hepsi baya zengindi ama
Bana bir yazar mısın
Nedenn
Nedenini söylicem sanan
Konu ne
Tamam boşve d
diyarbakır urfa van hakkari şırnak
Kesinlikle buranın insanı zengin oluyor
ben de o taraflıyım orada tarım alanları çok geniş aileler kalabalık birlik beraberlik var batı da yaşayan insanlar gibi vurdum duymaz değiller
Evet bu sebepten dolayı çoğu zengin oluyor
düğünde gelin altına damat paraya boğuluyor
Evet görüyoruz geçen urfada paraları valizle taşıyorlardı
O derece yani
oradan birini bul evlensene orada geline acayip değer verirler baş tacı ederler
Kısmet diyelim ☺️
Sen nerelisin
Diyarbakır Türkiye'nin en güzel 5 ilinden birisi orayı gören geri gelmek istemiyor
Güzel olduğunu duymuştum zaten hep urfa mardin diyarbakır turu yapmak istiyorum
gidin yemek yiyin
Ne yiyeyim
Kaburga dolması ciğer kebabı meşhur meyan şerbeti kadayıf soğuk baklava mumbar koyun ayranı gözleme dibek kahvesi ve dahası
Off canım çekti yaa
Eylül başında gideceğim müsait olursanız misafir ederim sizi
Teşekkür ederim ☺️ ama henüz gideceğim tarih belli değil ama teklifinşz için gerçekten teşkkür ederim 🖤
Anne ve babanizi alın gelin kapımız misafire her daim açık
Çok teşekkür ederim yaa
Urfaliyim, burada zenginlik pek yok
Suruç viranşehir birecik hepsi baya zengin. zengin aile çok valla
Ve siverek ne kadar tanıdıysam hepsi babadan zengindi
Hiçte öyle değil, kendim Urfaliyim ordan biliyorum. Sen nerelisin
Zengin olan var ama abartıldığı kadar çok değil
O kadar çok urfalı tanıdım ki hepsi zengindi 😂 çoğunun arkası sağlamdı milletvekili tanıdıkları vardı düğünlerine davet ettikleri, öyle aileler var urfada
Mübarek Urfada 25 senedir yaşıyorum, beni niye bulmuyor bunlar😃
Muhtemelen zenginleri tanımışsindir
Yahu tanıdığı olan zenginler her ilde var. Ben Bu topraklardan kaçmaya çalışıyorum. Çünkü maalesef kadına değer pek yok. Para mal mülk hep onların olsun, ben değer istiyorum
Aşiret taraflara bak üniversitede tanıdım urfalıları. ve hepsinin altında son model arabalar vardı daha öğrenciydik ama onlar farklı biz farklı takılırdık 😂
Benim bir urfalı sevgilim vardı onun kadar kimse değer vermedi bana umarım sende denk gelirsin
Bende aşiret kızıyım. Pek çok aşireti tanıyorum Urfa'da. Zenginlik bazı kesimlerde var, kadına değer hiçbirinde yok
İlk zamanlar öyle gelir sana, sen birde evlilikten sonrasina bak. gör nasıl davranıyor sana
Benim ilgi alanım Ege ve Marmara kesimi. Bunlar kadına değer veriyor 😃😃😃😃
Bilemiyorum ama o şuana kadar tanıdığım en beyefendi erkekti urfalıydı yani o biraz kişilikle alakalı olsa gerek
Ben egeliyim burada dönen bok hiç bir yerde yok galiba bende doğuya gelin geleceğim 😂
şu an konuşmuyor musunuz
Bende Ege'ye gelin gideceğim, sevgilim Egelo😃😃
😂 memleketi nere
Arada arkadaş gibi konuşuyoruz ama kandıracağım onu o da seviyor hâlâ biliyorum 😅 evlenip memleketine gelin geleceğim galibaa
İzmirli ama köken Kütahya
Ablamda Afyon'da evli 9 yıldır. Urfa'da evlenen diğer ablam 3 ay sonra boşandı maalesef, o yüzden dikkat etmek lazım
Kız verirler mi seni izmirliye 😅 bu arada cevap vermek zorun da değilsin nasıl tanıştınız
Üniversite okuyorum İzmir'de, öyle tanıştık 😃😃😃😃
Yok ben ona gerçekten güveniyorum o kadar yakışıklı ki şu an özlediğimi fark ettim yaaa
Bende çok özledim onu
Ayy bende İzmir'de okudum gözümde canlandı
Hanhi bölüm
Biyoloji okuyorum
Sen ne okuyorsun
Benim okul bitti ben kimya mühendisiyim
Biyoloji güzel bölüm
Kaçakçılık ve Mafya diye duymuştum
Her ilde var
Muhakkak
Urfa Siverek 😂
Kesinlikle suruç viranşehir birecik ve siverekliler baya zengin
Birisiyle tanışmıştim bir eğitimde biz şöyle zenginiz böyle zenginiz diye diye bitiremedi😂ona istinaden söyledim yani onun yalancısıyım,))
Ama gerçekten zenginler 😂
Bilemedim öyle birisi zengin olsa ne fayda.. gece gece gıybetinj yapıyorum elin adamının 😂
Doğru mütevazi olsa pek iyi olurdu ☺️ aman boş ver iki laf ettik azcık 😅
Bilmiyorum ki
İşte yazdığım illerde genelde zengin oluyor
Güney dogu
Aynen ama kişi başı gelirin en düşük olduğu yerde güneydoğu nasıl bir hikmetse en zenginlerde güneydoğu da
sirt
Kesinlikle