Diğer Duyduğunuz en ilginç atasözü ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benimki kalkmış s*ke herkes oturur 🖕😆 Güncellemeler1 yıl Elin s*kini görmeyen kendikini zurna sanar Duyduğunuz en ilginç atasözü ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. en ilginc degil ama en sevdigim deveye diken insana diken gerekir.. 0 0 Yorumla
Recep00_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Karpuz aldım ham çıktı içinden dam çıktı şu gavurun kızında 9 kilo * çıktı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu mani ama Yorumla Recep00_ 1 yıl Sende bilionmu bunu Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyordum Yorumla
FatherofaCat Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Sizin atasözleri hep x kelime içeriyor anlaşılan 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ak akçe kara gün içindir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bu mu ilginç Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sakla samanı gelir zamanı Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Damlaya damlaya göl olur Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aciktaki g... e herkes s... rrr 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Heboys 1 yıl Hangi ata bu Yorumla
kurtmolla Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Elmanın iyisi kasada a... n iyisi kısada olurr 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bak bu doğru işte Yorumla kurtmolla 1 yıl Boyun kaç Yorumla Soran 1 yıl 160 Yorumla kurtmolla 1 yıl Ooo meme bedenin kaç Yorumla Soran 1 yıl 80 c Yorumla kurtmolla 1 yıl Offf çok büyük ve seksi ten rengin ne Yorumla Soran 1 yıl Beyaz Yorumla kurtmolla 1 yıl Belin ince mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla kurtmolla 1 yıl Kalcan geniş mi gelsene özele Yorumla
artsiziz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Sende benimkine otur😋😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlilere oturmuyorum Yorumla artsiziz 1 yıl Evli değilim Yorumla
Onyekuruu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Sende oturur musun 😃 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Uzun ve kalınsa evet Yorumla Onyekuruu 1 yıl Özele gelsene kararını ver 😃 Yorumla Alpp035 1 yıl Abi tam pp deki Atatürk fotoğrafı çok güzel yazıcaktım ki yorumunu okuyunca yazamadım Yorumla Onyekuruu 1 yıl Sağol kardeşim Yorumla Alpp035 1 yıl Abi büyük ihtimalle erkek hesabı ayrıca neyse benlik bir şey değil de pp deki Atatürk fotoğrafını nerden buldun diyecektim zaten Yorumla Onyekuruu 1 yıl Yapay zeka ile yaptım kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Yoo erkek hesabı değil Yorumla Alpp035 1 yıl Neyse aranızdaki diyaloga karışmıyorum @Onyekuruu güzel olmuş Atatürk fotoğrafı, resmi indirebilir miyim izin verirsen Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın ona göre yazıcam özelden Yorumla Onyekuruu 1 yıl İndir knka sorun yok senin olsun Yorumla Onyekuruu 1 yıl 27 yaşındayımm Yorumla Alpp035 1 yıl Tamamdır indirdim pp deki Atatürk resmini teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Boyun kaç Yorumla Onyekuruu 1 yıl Herşeyi burada söylemeyim 😃 Yorumla Soran 1 yıl Boyunu söyleyebilirsin bence. Normal boyundan bahsediyorum Yorumla Onyekuruu 1 yıl 178 Yorumla Onyekuruu 1 yıl Kurtarmadı mı 😃 Yorumla Soran 1 yıl İyi aslında ama 190 olsaydı keşke Yorumla Onyekuruu 1 yıl Yuhhh 190 çok az nadir değilim maalesef sen gel yinede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
😅
en ilginc degil ama en sevdigim deveye diken insana diken gerekir..
Karpuz aldım ham çıktı içinden dam çıktı şu gavurun kızında 9 kilo * çıktı
Bu mani ama
Sende bilionmu bunu
Bilmiyordum
Sizin atasözleri hep x kelime içeriyor anlaşılan
Ak akçe kara gün içindir
Bu mu ilginç
Sakla samanı gelir zamanı
Aynen
Damlaya damlaya göl olur
Evet
Aciktaki g... e herkes s... rrr
Çok iyi
Teşekkür ederim
Hangi ata bu
Elmanın iyisi kasada a... n iyisi kısada olurr
Bak bu doğru işte
Boyun kaç
160
Ooo meme bedenin kaç
80 c
Offf çok büyük ve seksi ten rengin ne
Beyaz
Belin ince mi
Evet
Kalcan geniş mi gelsene özele
Sende benimkine otur😋😂
Evlilere oturmuyorum
Evli değilim
Sende oturur musun 😃
Uzun ve kalınsa evet
Özele gelsene kararını ver 😃
Abi tam pp deki Atatürk fotoğrafı çok güzel yazıcaktım ki yorumunu okuyunca yazamadım
Sağol kardeşim
Abi büyük ihtimalle erkek hesabı ayrıca neyse benlik bir şey değil de pp deki Atatürk fotoğrafını nerden buldun diyecektim zaten
Yapay zeka ile yaptım kardeşim
Yoo erkek hesabı değil
Neyse aranızdaki diyaloga karışmıyorum @Onyekuruu güzel olmuş Atatürk fotoğrafı, resmi indirebilir miyim izin verirsen
Kaç yaşındasın ona göre yazıcam özelden
İndir knka sorun yok senin olsun
27 yaşındayımm
Tamamdır indirdim pp deki Atatürk resmini teşekkürler
Boyun kaç
Herşeyi burada söylemeyim 😃
Boyunu söyleyebilirsin bence. Normal boyundan bahsediyorum
178
Kurtarmadı mı 😃
İyi aslında ama 190 olsaydı keşke
Yuhhh 190 çok az nadir değilim maalesef sen gel yinede
Yapilacak işin anasini yatmak biplermis