Merhaba...,
Sana yazmak için uzun bir zaman geçmesini, bazı şeylerin soğumasını, seni tamamen eski bir dost olarak görebilmeyi ve yeni hayatlarımıza adapte olmamızı bekledim. Ve bugün doğru zamanın geldiğini anladım. Aslında bu mesajı sana Whatsapp üzerinden yazacaktım ama sanırım beni engellemişsin. Öncelikle kendimi açıklamak istiyorum, sana Kasım ayında mesaj atıp sildiğimde o mesajın içeriğinde duygusal hiçbir şey yoktu ve ben o mesajın üzerinden uzun zaman geçtikten sonra bir arkadaşım vasıtasıyla yeni bir ilişkin olduğunu öğrendim, bilseydim o mesajı dahi atmazdım emin ol. Eğer seni rahatsız edeceğimi, sana, partnerine veya ilişkine zarar vereceğimi düşünerek bunu yaptıysan yanıldığını belirtmek isterim. Bunca zamandır senden uzak durmam ve herhangi bir kanaldan iletişime geçmemem zaten bu durumun ispatıdır diye umuyorum. Bir zamanlar vakit geçirdiğim birinin aklında bu şekilde yer etmek istemem.
... düzgün şekilde, medenice ayrılamamış olmamız benim için emin ol hiç olumlu bir şey değil. Aramızdaki sevginin bitmesinden daha kötü olan saygının da bitmiş olmasıydı, keşke hiç bu duruma gelmeden bitirseydik her şeyi, bu durumda benim de payım olduğunu elbette kabul ediyorum. Ben senden önceki kız arkadaşımla yıllardır evli olmasına rağmen selamlaşacak, hatta hal hatır soracak durumda isem seninle de aynı durumda olmayı isterim. Mesela yandal yaptığım, yıllarımı geçirdiğim okula gelirken yanlış anlaşılmamayı, gerilmemeyi, yolumu değiştirmemeyi istiyorum. Her şey geride kalmışken, sana karşı en ufak bir kinim yokken bunu bilmeni istememi umarım anlıyorsundur. Bu mesajın beceremediğimiz düzgün veda yerine geçmesini diliyorum. Umarım hayatında ve kariyerinde her şey yolundadır.
Mutlu ve başarılı bir yaşam dilerim...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aşk değil geçilen tüm zamanlarda olgunlaşmış vicdan azabı cekmemek adina kendisini aciklamak istemis ve senin ilişkin varken bana aşık mi düşüncesi neden kafanda dolaniyor karsi tarafa haksızlık değil mi bu
Bir insan aradan 1 yıl geçmişken neden yazar ki
o 1 yıl içinde olgunlaşmış ve insanlar olgunlaştığı sürece tüm hatalarını göz önünde bulundurur.. bu hatalari da sürekli akillarinda kaliyor ve bu da vicdan azabina sebep olmakta sana kendisini açıkladıktan sonra da vicdani rahatlamış
Asik insan dostluktan, baska bir erkekle olan iliskinin zarar gormemesinden vs bahsedemez. Ayrildiktan sonra medeniyetten duzgun bir iletisimden bahsetmek ask degildir maalesef.
Peki neden böyle bir mesaj atmış olabilir
Kotu ayrilmissiniz belli ki. Hatali oldugu yerleri gorup vicdanini rahatlatmaya calisiyor.
Çok yakışıklı biriydi o, benden de kendisi ayrıldı. Şimdi onun seviyesinde olmayan biri ileyim. Bu durum onu delirtmiş olamaz mı sence? İletişime geçmek için bir bahane değil mi bu?
Bence odaklanman gereken baska seyler var. Sevgilini eski sevgilinle neden kiyasliyorsun? Onun seviyesinde degil gibi bir cumle kullaniyorsun neden onunla birliktesin? Ayip gercekten. Ilk harekette aklin karismis yazik sevgiline. Digerine gelecek olursak o seni istiyor olsaydi baska turlu seyler yazardi. Bu durum onu delirtmemis dedigim gibi ask medeni bir sey degil. Arkadas kalalim demezdi asla asik olsa.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!