Aşağıdaki mesajı yazan kişi bana hala aşık mı?

Merhaba...,

Sana yazmak için uzun bir zaman geçmesini, bazı şeylerin soğumasını, seni tamamen eski bir dost olarak görebilmeyi ve yeni hayatlarımıza adapte olmamızı bekledim. Ve bugün doğru zamanın geldiğini anladım. Aslında bu mesajı sana Whatsapp üzerinden yazacaktım ama sanırım beni engellemişsin. Öncelikle kendimi açıklamak istiyorum, sana Kasım ayında mesaj atıp sildiğimde o mesajın içeriğinde duygusal hiçbir şey yoktu ve ben o mesajın üzerinden uzun zaman geçtikten sonra bir arkadaşım vasıtasıyla yeni bir ilişkin olduğunu öğrendim, bilseydim o mesajı dahi atmazdım emin ol. Eğer seni rahatsız edeceğimi, sana, partnerine veya ilişkine zarar vereceğimi düşünerek bunu yaptıysan yanıldığını belirtmek isterim. Bunca zamandır senden uzak durmam ve herhangi bir kanaldan iletişime geçmemem zaten bu durumun ispatıdır diye umuyorum. Bir zamanlar vakit geçirdiğim birinin aklında bu şekilde yer etmek istemem.

... düzgün şekilde, medenice ayrılamamış olmamız benim için emin ol hiç olumlu bir şey değil. Aramızdaki sevginin bitmesinden daha kötü olan saygının da bitmiş olmasıydı, keşke hiç bu duruma gelmeden bitirseydik her şeyi, bu durumda benim de payım olduğunu elbette kabul ediyorum. Ben senden önceki kız arkadaşımla yıllardır evli olmasına rağmen selamlaşacak, hatta hal hatır soracak durumda isem seninle de aynı durumda olmayı isterim. Mesela yandal yaptığım, yıllarımı geçirdiğim okula gelirken yanlış anlaşılmamayı, gerilmemeyi, yolumu değiştirmemeyi istiyorum. Her şey geride kalmışken, sana karşı en ufak bir kinim yokken bunu bilmeni istememi umarım anlıyorsundur. Bu mesajın beceremediğimiz düzgün veda yerine geçmesini diliyorum. Umarım hayatında ve kariyerinde her şey yolundadır.

Mutlu ve başarılı bir yaşam dilerim...

Aşağıdaki mesajı yazan kişi bana hala aşık mı?