Sevgilimi merak ettiğim için istemeden darladım?

• Sevgilimi gün içinde merak ettiğim için darladım hatamın farkındayım 1 2 haftadır flörtleşiyoduk bi festivalde gönüllü olarak görevliydim festivalin ilk gününde kuzenleriyle festivale geleceğimi söyledi bende gelin dedim belirli bi yaş sınırı yok sonra kuzenleri onu ekti oda geldi bende yalnız kalmasın diye yengem ve abimin yanına otutturdum çok güzel vakit geçirdik abimler gelmeden yarım saat önce kenara çekip konuştum çünkü bir süre mesajlarıma bakmadı bende haliyle sordum telefonun bozuk olduğunu söyledi bende sorun yok dedim sonrasında bak ben senden hoşlanıyorum seninde bana boş olmadığını düşünüyorum dedim oda evet öyle dedi sonrasında sevgili olduk akşamında dj etkinliği vardı eğlendik sonraki gün beni yalnız bırakmamak için görevli olduğum yere tekrar geldi oturduk sohbet ettik o günde eğlendik baya bir sonraki günde tekrar geldi akşamında konser vardı o günde neredeyse hiç işim olmadı sabahtan akşama kadar vakit geçirdik neyse akşam oldu konser oldu bitti sevgilim eve gitti ertesi günü fazla alkol aldığım için biraz rahatsızlandım ateşim falan çıktı sürekli uyuyup uyanıyodum her uyandığımdada onu arıyodum 2 3 kere aradığımda açtı sonrasında açmamaya başladı instagram ve tiktokta aktif olduğunu görüyodum gittim ve hesap sorar gibi neden mesajlarıma bakmıyosun dedim (aptal olduğumu düşünüyorum) sonra çok hızlı ilerlediğimizi söyledi hemen sevgili olduk daha birbirimizi çok tanımıyoruz dedi bende tamam zamana bırakalım dedim sonra rahatsız olacağın birşeymi yaptım dedim oda hayır dedi festivalde çok iyi gidiyoduk dedim oda eğlendik güzeldi dedi bende çokmu darladım seni neden böyle oldu dedim sabahtan beri böyle dedi seni sevdiğim için merak ettim sadece dedim ve konuşmayı kapattık.
  • Ne yapabileceğimi önerebilirmisiniz kızı gerçekten çok seviyorum
Sevgilimi merak ettiğim için istemeden darladım?