Diğer İntihara kalkışan? username0401 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlaçla intihara kalkışan var mı? Hangi markadan kaçar tane içtiniz? Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar deneyip denememek beni alakadar eder hangisinden içtiniz onu söyleyin yeter İntihara kalkışan? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
büşbüş6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Ne zorluklar yaşıyorsun bilmiyorum ama bu bi çözüm değil. Her şeye rağmen yeni bi güne uyanmaya değer.. 0 23 Yorumla username0401 1 yıl Ya gerçekten vazgeçmeyeceğim ilacın ismini söyleyin yeter 4 tane alveres 2 tane aspirin aldım hala tık yok ya Yorumla büşbüş6161 1 yıl Nedir problem? Miden kötüdür şu an büyük ihtimal. Etrafında yardım edecek biri var mı? Yorumla username0401 1 yıl Midem hala yerinde maalesef hiçbir şey olmuyor şuanlık Yorumla büşbüş6161 1 yıl Geri dönüşü olmayan bi karar verme. Bi yüzüne su vurup sakinleşmeyi denesen? Yorumla username0401 1 yıl Banyodan çıktım hala sakinleşemedim Yorumla büşbüş6161 1 yıl Bi hava alsan? Camı aç odaya hava girsin biraz Yorumla username0401 1 yıl Valla cam sonuna kadar açık perde bile açık Yorumla büşbüş6161 1 yıl Biraz uyumaya çalışsan? Kulaklığı takıp sakinleştirici bi müzik dinle Yorumla username0401 1 yıl Denedim fayda etmiyor Yorumla büşbüş6161 1 yıl Başka şeyler düşünmeye çalış Yorumla username0401 1 yıl Denerim Yorumla büşbüş6161 1 yıl Senin için dua edeceğim. Umarım kafan dağılır ve bir daha böyle bir şey düşünmezsin Yorumla username0401 1 yıl Teşekkürler Yorumla büşbüş6161 1 yıl Mutlu ol tatlım. Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.. Geriye dönüp baktığında bu günleri atlatabildiğin için kendinle gurur duyacaksın. Yorumla username0401 1 yıl İnşallah diyelim Yorumla büşbüş6161 1 yıl Atlatmış biri olarak ilerde geriye dönüp baktığında çok güçlü olduğunu fark edeceksin. Yorumla username0401 1 yıl Ben atlatabileceğimi sanmıyorum yaşım daha küçük ama yaşadığım şeyleri 60 yaşındaki insan yaşamamıştır belkş Yorumla büşbüş6161 1 yıl Umarım geçer. Biraz uyu rahatlarsın Yorumla büşbüş6161 1 yıl Daha iyi misin? Yorumla username0401 1 yıl Yani düne göre daha iyiyim dün baya kafamı bir yerlere vuruyodum Yorumla büşbüş6161 1 yıl Daha iyi olman iyi. Yorumla username0401 1 yıl Teşekkürler merak edip sorduğun için Yorumla büşbüş6161 1 yıl 💕 Yorumla
777morgan777 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl @username0401 iyi akşamlar, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım mesaj atacaktimda xperim mi ne yetmiyormuş. Mesaj atabilir misin çok kısa bişey sorucam 0 0 Yorumla
İstemsizSessiz Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Çok riskli. Ben bir kere 10 tane antipsikotik almıştım sürekli düşme hissi oldu kabustu benim için bir daha asla 0 5 Yorumla username0401 1 yıl Reçeteli ilaç mı Yorumla İstemsizSessiz 1 yıl Evet ya boş ver yapma inan bana zaten ölecez bi gün o günü bekle Yorumla username0401 1 yıl Psikiyatri mi yazdı peki aile hekimide yazabiliyor mu Yorumla İstemsizSessiz 1 yıl boş ver diyorum hala ne diyosun kendine GEL! Dünya hayatı zaten kısa Yorumla username0401 1 yıl Ya onu sormuyorum bile Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşuna deneme 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu yönelim neden? 0 7 Yorumla Aslanbey032 1 yıl Seni intihara sürükleyen nedir? Yorumla username0401 1 yıl Ailem Yorumla Aslanbey032 1 yıl Konuşalım mı? Yorumla username0401 1 yıl Hayır seks konuşmak istemiyorum eyw Yorumla Aslanbey032 1 yıl Eğer konuyu değiştireceğimi düşünüyorsan yanılıyorsunDerdi olan bir gençsinİstersen paylaşmanı istiyorum Yorumla username0401 1 yıl Paylaşmak istiyorum ama seks hakkında konuşmak istemiyorum Yorumla Aslanbey032 1 yıl Yaralı bir kuşa farklı yaklaşırsan kafası koparMerhem sürersen yarası geçer Merhem niyetindeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yok
Ne zorluklar yaşıyorsun bilmiyorum ama bu bi çözüm değil. Her şeye rağmen yeni bi güne uyanmaya değer..
Ya gerçekten vazgeçmeyeceğim ilacın ismini söyleyin yeter 4 tane alveres 2 tane aspirin aldım hala tık yok ya
Nedir problem? Miden kötüdür şu an büyük ihtimal. Etrafında yardım edecek biri var mı?
Midem hala yerinde maalesef hiçbir şey olmuyor şuanlık
Geri dönüşü olmayan bi karar verme. Bi yüzüne su vurup sakinleşmeyi denesen?
Banyodan çıktım hala sakinleşemedim
Bi hava alsan? Camı aç odaya hava girsin biraz
Valla cam sonuna kadar açık perde bile açık
Biraz uyumaya çalışsan? Kulaklığı takıp sakinleştirici bi müzik dinle
Denedim fayda etmiyor
Başka şeyler düşünmeye çalış
Denerim
Senin için dua edeceğim. Umarım kafan dağılır ve bir daha böyle bir şey düşünmezsin
Teşekkürler
Mutlu ol tatlım. Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.. Geriye dönüp baktığında bu günleri atlatabildiğin için kendinle gurur duyacaksın.
İnşallah diyelim
Atlatmış biri olarak ilerde geriye dönüp baktığında çok güçlü olduğunu fark edeceksin.
Ben atlatabileceğimi sanmıyorum yaşım daha küçük ama yaşadığım şeyleri 60 yaşındaki insan yaşamamıştır belkş
Umarım geçer. Biraz uyu rahatlarsın
Daha iyi misin?
Yani düne göre daha iyiyim dün baya kafamı bir yerlere vuruyodum
Daha iyi olman iyi.
Teşekkürler merak edip sorduğun için
💕
@username0401 iyi akşamlar, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım mesaj atacaktimda xperim mi ne yetmiyormuş. Mesaj atabilir misin çok kısa bişey sorucam
Çok riskli. Ben bir kere 10 tane antipsikotik almıştım sürekli düşme hissi oldu kabustu benim için bir daha asla
Reçeteli ilaç mı
Evet ya boş ver yapma inan bana zaten ölecez bi gün o günü bekle
Psikiyatri mi yazdı peki aile hekimide yazabiliyor mu
boş ver diyorum hala ne diyosun kendine GEL! Dünya hayatı zaten kısa
Ya onu sormuyorum bile
Domestos iç 1 kutu
Saçmalama istersen canım
Boşverrrr düşünme böyle şeyleri
Boşuna deneme
Deneme faydası olmuyor
Bu yönelim neden?
Seni intihara sürükleyen nedir?