Kız kardeşiniz boyle konussa ne yaparsınız?

Evliyim bir cocuk annesiyim ve Kiz kardeşim evli benim gibi ve ilk çocuğuna hamileyken bebeğini doğumda kayıp etti benim doğumdan 1 yıl sonra her neyse zaman geçti falan ben kardeşime moral verdim Allah'tandır gelen birsey ilk olmadıysa ikincide rabbim yüzünüzü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dedim daima güç moral verdim kız kardeşim ise beni annemlere küçük kardeşlerime benimle ilgili demiş ki ben bıktım ondan sürekli arayıp rahatsız ediyor beni ben onun yüzünden aradığı için eşimle tartışıyoruz bir ablamın uğruna yuvamdan olamam demiş falan oysaki hep te kendisi daha cok ariyor beni doğum günü geçti hediyesini vermek istedim almak istedim alma hediye falan dedi almam dedi kendisi zoruma gitti en son hamileydi 7 aylıkti uzun yola çıktılar eşiyle birlikte 8 saat yol yapıp tatile gittiler abla nasihatı vermiştim hamilesin üstelik 7 aylık dikkat etmen lazım demiştim falan sen bizi kıskanıyorsun paran yok çünkü senin sanane benim tatilerimden dedi ağzımı yumdum sustum oysaki kötü niyetim yoktu kendisini bebeğini düşündüğüm için öyle dedim şimdi de bebeğini kayıp etti canım yandı sonuçta kız kardeşim kötülüğünü istemem benim kızıma sürekli hediye alıp annemlere bırakıyor kardeşim hediyelerini anneme bırakma gelin buyurun eşinle Birgün eşim eşinle takılır sohbet ederler bizde iki kardeş görüşmüş oluruz dediğim sadece kalkıp arkamdan beni kotulemiş annemlere yetmezmiş gibi anneme demiş ki siz en çok ablami eniştemi ve kizisini seviyorsunuz onlara daha bi yakınsınız annemde kızdı ablan neyse sende osun sen neysen oda o demiş ne eksik ne fazla neden öyle konuşuyorsun demiş kardeşime annem kız kardeşim de sinirden böyle konuştum diye cevap verdi artık heryerden engelledim yuvasında sorun çıksa benden bilecek birsey yapmadığım halde... evli olduğum ve çocuklu olduğum halde

Kız kardeşiniz boyle konussa ne yaparsınız?