Evliyim bir cocuk annesiyim ve Kiz kardeşim evli benim gibi ve ilk çocuğuna hamileyken bebeğini doğumda kayıp etti benim doğumdan 1 yıl sonra her neyse zaman geçti falan ben kardeşime moral verdim Allah'tandır gelen birsey ilk olmadıysa ikincide rabbim yüzünüzü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dedim daima güç moral verdim kız kardeşim ise beni annemlere küçük kardeşlerime benimle ilgili demiş ki ben bıktım ondan sürekli arayıp rahatsız ediyor beni ben onun yüzünden aradığı için eşimle tartışıyoruz bir ablamın uğruna yuvamdan olamam demiş falan oysaki hep te kendisi daha cok ariyor beni doğum günü geçti hediyesini vermek istedim almak istedim alma hediye falan dedi almam dedi kendisi zoruma gitti en son hamileydi 7 aylıkti uzun yola çıktılar eşiyle birlikte 8 saat yol yapıp tatile gittiler abla nasihatı vermiştim hamilesin üstelik 7 aylık dikkat etmen lazım demiştim falan sen bizi kıskanıyorsun paran yok çünkü senin sanane benim tatilerimden dedi ağzımı yumdum sustum oysaki kötü niyetim yoktu kendisini bebeğini düşündüğüm için öyle dedim şimdi de bebeğini kayıp etti canım yandı sonuçta kız kardeşim kötülüğünü istemem benim kızıma sürekli hediye alıp annemlere bırakıyor kardeşim hediyelerini anneme bırakma gelin buyurun eşinle Birgün eşim eşinle takılır sohbet ederler bizde iki kardeş görüşmüş oluruz dediğim sadece kalkıp arkamdan beni kotulemiş annemlere yetmezmiş gibi anneme demiş ki siz en çok ablami eniştemi ve kizisini seviyorsunuz onlara daha bi yakınsınız annemde kızdı ablan neyse sende osun sen neysen oda o demiş ne eksik ne fazla neden öyle konuşuyorsun demiş kardeşime annem kız kardeşim de sinirden böyle konuştum diye cevap verdi artık heryerden engelledim yuvasında sorun çıksa benden bilecek birsey yapmadığım halde... evli olduğum ve çocuklu olduğum halde
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıskanmış bayağı hem de, engelleseydin ama görüşmeyi de kesseydin
Öyle de yaptım engelledim kıskanılmak neyim var bilmiyorum
Aile içinde mutsuz belki o, Sen yanında oldukça seni kıskandı, zaten Zor bir süreçten geçiyor sanırım daha çok da bulmaya açık
Yeni kaybettiyse alttan al
Bir yıl oldu
Uzak dur bakalım nolcak
Özet geçecek olan var mı?
Kardeşin zor bir tecrübe yaşıyor
Nasil tecrübe yani eşiyle mi doğumla ilgili mi bir yıl olmuş doğum edeli
Eşi ile huzurlu olsa böyle davranmayacağını tahmin edersin
Huzurunu kaçıracak hiç birsey yapmıyorum fazla aramıyorum kendisi çok arar beni hep dinledim hep moral verdim eşiyle neden mutsuz olabilir bilmiyorum
Senden sebep huzursuz oluyor demiyorum zaten. Eşiyle yüksek ihtimal cinsel hayatı çok kötü. Travma yaşamışlar.
O zaman yeniden denemeleri lazım
Deniyorlardır ama olmuyor sanırım.
Öyle mi düşünüyorsun gerçekten
Bak özelden yaz istersen. Bebek kaybetmek çok ağır bir yük yazalım
Bende kayıp ettim bebek nedir biliyorum
Sen, neden kaybettin
Trafik kazasında düşürdüm
6 ay geçti ve yeniden hamile kaldım
Trafik kazası yaptım annemlerin dediği tek şey benim için neden ölmedin
çok uzun yazmissin