Güncellemeler
1 yıl
cok masumca ve ciddi bir sekilde sordum lutfen seksle veya arzulamakla bagdastirmayin. niyetim bunlari konusmak degil. neden sekse baglaniyor anlamiyorum.
cok uzun boylu, iri, ellerini pence gibi yapmis bir adam vardi bugun, basta kayboldu sandim ama adam canavar gibi yuruyordu, sizce meth icmis olabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gördüğünüz kişi cin'de olabilir malum onlar aramızda geziyorlar çeşitli kilıklarda biz onları görmeyiz onlar bizi görürler
sigara icse bile mi?
Yani ben bir yerden duydum sokakta gezen güzel bayanların çoğu cinmiş her kılığa girerler afedersin her pisliği yerlermis sigara vız gelir
ama bu erkekti? nasil yani bayanlar da mi cin olabiliyor?
Erkek olduğunu biliyorum eksik yazmısım hatta güzel bayan kılığinda gezerlermis erkekleri etkilemek için diyecektim mesela yolda yürürken bir kedi gelip bacağında sürtunuyorsa oda cinmiş daha bir çok şeyler var
cok ilginc... esasen biz de gecici canlilariz insanlar olarak, bu dunyada bir seyler birakabilirsek ne mutlu bize... ama cinlerin burada olma sebebini bilemem...
Bunu ben duydum etkilendim inanmadım araştırdım doğru olduğunu ögrendim bu dünyada yaşayan 6 cı canliymısiz insanlar bizden önce 5 canlı yaşamış helak olmuş bizden önce yaşayan canlılarda cinlermis gozunuzdeki perdeden dolayı öğreniyoruz ama onlar bizi hep görüyorlar evimizdeler özellikle banyo duşakabin kar ve tuvalete
Ben de kocaman göbekli bi adam gördüm sence inek mi yedi :D
hayir komsumuz soyledi ondan yaziyorum
Belki o an sinirlidir. İnsanın duyguları yüzüne vucuduna yansır.
yok adam baya etki altinda gibi yuruyordu veya ormandan firlamis gibi
Tamam öfke haline benziyor. Mimikler, hareketler, tavırlar duyguları yansıtır.
aynen dogru.
Ya da sen içmiş olabilir misin?
yok
Sorgulamıyorum ama normal biri de içmeyen, pençesi olan canavara sokakta görmez diye düşünüyorum
hayir adam madde altinda gibi saga sola yuruyordu sonra ayakta sigara yakti komsum met almistir dedi met alanlar oyle davraniyor.
Arzulamış gibisin
arzulamak? ne alaka
neden boyle yorumlar yapildi anlamiyorum ben bu siteye seks konusmaya gelmedim. ciddi soruydu bu. insan niye bu sekilde yurur diye. neden her sey sekse bagli ben rahatsiz oldum.
adamin yuzunu bile gormedim dusse bayilacakti adam.
Hayranlık ile yazmışsın
yoo normal
hayranlik olsa ben onu daha ince betimlerdim bence. normal pence gibi eli var demenin nesi hayranlik?
Kimisi pençe sever
fdsudjfgaf komikmis ama yok ben gercekten korktum adam maddeden cinnet gecirecek diye olay oydu.
İlginç
yani yaklassam kafami kirardi. agresyon vardi.
Sen minyon musun
hem agresyon hem sendeleme arasi bir sey
Aa yakışıklı demekki
baglanti goremeyen ben miyim?
Bilmiyorum bacımsu