Zor durumda olan birisi benden bir sey istiyorsa mutlaka veririm ve geri cevirmemeye ozen gosteririm.
Dün batum'dan karadeniz yoluna saptim, İstanbul'a gececektim, samsun tarafinda gece vakti anayoldan giderken, baglanti yoldan kardeşim birisi aniden daldı.
Yeşil isik bana yanmasina ragmen oldu..
Inanmayacaksiniz ama milimetrik kurtardim, hafif fren yapip solumu kontrol edip sola saglam sekilde kirdim, arabanin arka tekerine tapponuyla sürttü, lastige denk geldiginden cok ufak ezilmeyle kurtardim.
Yoksa ya takla atardim ya da tirin altina girebilirdim, karsi yondeki araclara girebilirdim.
Sonrasinda saglam bir tartistim, ama fiziki olarak girismedim, jandarma karakolu hemen yandaydi.
Sizce verdiğim sadakalar mı beni korudu?
Sadakanın sizce böyle bir gücü var mı?
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Dün batum'dan karadeniz yoluna saptim, İstanbul'a gececektim, samsun tarafinda gece vakti anayoldan giderken, baglanti yoldan kardeşim birisi aniden daldı.
Yeşil isik bana yanmasina ragmen oldu..
Inanmayacaksiniz ama milimetrik kurtardim, hafif fren yapip solumu kontrol edip sola saglam sekilde kirdim, arabanin arka tekerine tapponuyla sürttü, lastige denk geldiginden cok ufak ezilmeyle kurtardim.
Yoksa ya takla atardim ya da tirin altina girebilirdim, karsi yondeki araclara girebilirdim.
Sonrasinda saglam bir tartistim, ama fiziki olarak girismedim, jandarma karakolu hemen yandaydi.
Sizce verdiğim sadakalar mı beni korudu?
Sadakanın sizce böyle bir gücü var mı?
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Korur bence
Çok şükret ki sadaka vermeyi seven ve bu bilinçte olan bir nefis vermiş Allah sana verebilmek de nasip işi
Allah razi olsun. Allah bana ne nasip etmisse, tamami benim degildir. Bir kismi da zorda olanlarindir. Rizki veren Allah, paylasmayi bileceksin ki geri donusu guzel olsun.
Maşallah diyeyim ben o vakit
Ben de Allah razi olsun diyeyim :)
Ayy dua ediverir misin bana 🙈✨
Elbette ederim. Severek. Ne için istiyorsun?
Atanmam ve hayırlı bir eş için 🌺
Rabbim sana hayırlı bir iş nasip eylesin, endişen olmasın, kalp güzelse sen 1 istesen de o sana 10 verir. Sen yanlıs bir sey istesen de o sana en güzelini en doğrusunu nasip eder. Allah hiç kalbi güzel, iyi olan kuluna nasip etmez mi? InşAllah hayirli, seni üzmeyecek, güzel kalpli bir eşin olsun :) Ayriyetten dua edeceğim.
Ayyyy çooook teşekkür ederim
İki cihanda afiyetle cenneti yaşayasınız inşallah
Rica ederim. Ne kadar güzel bir insansın sen böyle. Nasıl güzel bir dua ettin böyle. Rabbim inşAllah seni en iyi şekilde mükafatlandırsın.
Yanlış anlamazsanız, takip etme imkanınız olur mu?
Kusura bakmayın
Estağfurullah ne kusuru, hayirli akşamlar
İnfak etmek farzdır. Allah her defasında infak edin der. infak edenlerle bunu görmezden gelenler arasında elbette bir fark olacaktır.
Evet, aldığın dua da korur
Cok sükur, yoksa bugun belki de bunlari yazamiyor olacaktim. Hizli gidiyordum cunku, takla atardim kesin.
Geçmiş olsun
hayir sehir efsanesi onlar
Senin dusuncen, saygi duymak lazim
Baskasinni düşüncesini nasil yaziyim zaten
Baskasinin dusuncesi demedim ki ben de
Dedin demedim zaten
%100 korur
Dogru soyluyorsun. Ben de bu sekilde dusunuyorum
Hadis var evet
Kesinlikle, zaten inaniyordum Hadis'e dunden sonra daha da inandim
Öyle bir inanç var Kur'an'da da bahsedilir
Bende oyle dusundum. Cunku ciddi anlamda kimseyi geri cevirmemeye ozen gosteren biriyim. Paylasmayi severim. Cuzdanin icindekilerin hepsinin bana ait olmadigini bilen biriyim.