Diğer Bu elbise giyilir mi iade mi edeyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Çok iç gösteriyor gibi geldi de Bu elbise giyilir mi iade mi edeyim? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır bence güzel 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. Daha güzeli varsa onu deneyin vücudunuzu şekilsiz gösteriyor biraz daha uzun ve geniş olsun rengi siyah değil varsa siyah mavi karışımı alın 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Gayet güzel lakin iç gösteriyor diye endişe etme toplumsal olarak içi dışı bir ve asla gizlim saklım olmayan sorumlu bir bireyim dersin 🤔🙄 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Fiziğin iyi yakışmış giy bence sen giymeyeceksinde kim giyecek görünsün bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. woW fena sksi olmuş.. Az daha görücektim :)) 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Bildiğin transparan olmuş alt tarafı... Rahatsız olabilirsin diye düşündüm 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel ama iç gösteriyor, benim şahsen hoşuma gitmiyor o görüntü 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. içi gözüküyor bence iade et kumaşıda iyi değil gibi 0 0 Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% 1 yıl İçini göstermiş farkında mısın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben de o yüzden sordum ya soruyu okur musun doğru düzgün Yorumla muhendisbey38 1 yıl Vajinan belli Yorumla muhendisbey38 1 yıl Çorap giymen lazım Yorumla
Mehmet09876 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% 1 yıl Fotoda net belli olmuyor evden birine sor 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. İçini çok belli ediyor iade et 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. gayet iyi duruyor aslında 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güneşte ve ışıkta içini olduğu gibi gösterir 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence giyilir üstüne yakışmış seksi göstermiş 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Direkt ortaya çikariyor oldukça transparan... 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Beğendiysen altına kısa tayt giyip giyebilirsin 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 615 cevap paylaştı. O ne öyle tül gibi şeyin görünüyor 0 1 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Ama iade etmeden önce bu elbisenin hakkı verilmeli Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mesaiye çıkarken mi giyeceksin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çalışmıyorum öğrenciyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaçıncı sınıfff Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Giyilir sade guzel. 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Fake. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yapıştırıp geç fake damgasını dkjdjdjdjd Yorumla nomercy7 1 yıl Aynı fotoğrafı birden fazla kişi defalarca paylaştı. Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama lütfen. Benzerleri elbette olur çok klasik günlük bir elbise zaten. Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Elbise güzel ama çok içini gösteriyor 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. tuhaf bir elbise 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aynen öyle transparan tarzı olmuş 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. giyilir ;) 0 0 Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. Çok guzel giy bence 0 0 Yorumla
PikachuEveryWhere Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Çok iç göstermiş bu ya nasıl giyeceksin bunu 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Giyilir 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 988 cevap paylaştı. Olmaz öyleyse 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. mükemmel bebeğim 0 0 Yorumla
roena Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl gayet güzel yakismis 0 1 Yorumla roena 1 yıl icine uygun bir sey giyinsen olabilir Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. doğru gelmiş. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Giyilmez bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Hayır bence güzel
Daha güzeli varsa onu deneyin vücudunuzu şekilsiz gösteriyor biraz daha uzun ve geniş olsun rengi siyah değil varsa siyah mavi karışımı alın
Gayet güzel lakin iç gösteriyor diye endişe etme toplumsal olarak içi dışı bir ve asla gizlim saklım olmayan sorumlu bir bireyim dersin 🤔🙄
Fiziğin iyi yakışmış giy bence sen giymeyeceksinde kim giyecek görünsün bir şey olmaz
woW fena sksi olmuş.. Az daha görücektim :))
Bildiğin transparan olmuş alt tarafı... Rahatsız olabilirsin diye düşündüm
Güzel ama iç gösteriyor, benim şahsen hoşuma gitmiyor o görüntü
Tamam gördük vücudunu. Ego tatmini bittiyse çekilebilir son.
içi gözüküyor bence iade et kumaşıda iyi değil gibi
İçini göstermiş farkında mısın
Ben de o yüzden sordum ya soruyu okur musun doğru düzgün
Vajinan belli
Çorap giymen lazım
Giyme kskfkxmd
Tangan belli olur arkadan
Direkt içini gösteriyor hem de
Fotoda net belli olmuyor evden birine sor
İçini çok belli ediyor iade et
Giyilmez tabiki çin malı gibi duruyor
gayet iyi duruyor aslında
Güneşte ve ışıkta içini olduğu gibi gösterir
Bence giyilir üstüne yakışmış seksi göstermiş
Direkt ortaya çikariyor oldukça transparan...
Rahatsiz olmiycaksin giy
Beğendiysen altına kısa tayt giyip giyebilirsin
O ne öyle tül gibi şeyin görünüyor
Ama iade etmeden önce bu elbisenin hakkı verilmeli
Mesaiye çıkarken mi giyeceksin
Çalışmıyorum öğrenciyim
Kaçıncı sınıfff
Giyilir sade guzel.
Evet hiç olmamış dar gelmiş
Önden daha çok iç gösterir iade et 😳
göstersin ne olacak
iade et, giyilmez. çok transparan
Fake.
Yapıştırıp geç fake damgasını dkjdjdjdjd
Aynı fotoğrafı birden fazla kişi defalarca paylaştı.
Saçmalama lütfen. Benzerleri elbette olur çok klasik günlük bir elbise zaten.
Elbise güzel ama çok içini gösteriyor
tuhaf bir elbise
Aynen öyle transparan tarzı olmuş
giyilir ;)
Yok ya çok iç gösteriyor
İade et
Çok guzel giy bence
Çok iç göstermiş bu ya nasıl giyeceksin bunu
Giyilir
altına külot giymedin galiba
İade et
Olmaz öyleyse