Güncellemeler
1 yıl
Pazartesi kavga ettik instadan çıkarmıştı sadece wpde engelim yoktu sonra dün akşam wpden engellemiş salı ve çarşamba da beni arkadaşım storysinde paylaşmıştı onlar takipleşiyorlar ordan gördü hayatıma devam etmeme uyuz oldu galiba ondan wpden engelledi
Güncellemeler
1 yıl
Arıyorum açmıyor ama engellemedi geri de dönüş yapmıyor napıyor anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Peşinden koşturmak istiyor taktik uyguluyor bu oyuna gelme
Peki napmalıyım
Peşinden koşma illaki o sana yazacak
Açık kapı bırakmış sakinleşmesini bekle
Pazartesi kavga ettik instadan çıkarmıştı sadece wpde engelim yoktu sonra dün akşam wpden engellemiş salı ve çarşamba da beni arkadaşım storysinde paylaşmıştı onlar takipleşiyorlar ordan gördü hayatıma devam etmeme uyuz oldu galiba ondan wpden engelledi
Ayrıldınız mı?
Görüşmeyelim dedi sevgili değiliz bu arada
O zmaan bırak
Umudu mu keseyim bişey mi yapmayayım ondan mı bekleyeyim hisleri vardı kıskanıyordu
Sen hoşlanıyorsan çocuktan zaten sana kızmış bir kalbini almaya çalış. Hoşlanmıyorsan sırf boş kalmayayım diyeyse uğraşma
Hoşlanıyorum özür diledim baya uzun bir mesaj attım instadan görüldü attı 5 saat önce ama engellemedi hatta attığım mesaja hemen 10 dakikada açtı baktı
ne yaptın da kızdırdın bu kadar
O daha duygularını kendine bile itiraf edememişken ben arkadaşlarımla paylaştım bu durumu arkadaşımda onunla konuşurken enişte filan dedi o da bana kızdı senin özelin yok mu diye
Hmm yani bana saçma geldi olay. Aşırı utangaç bir tip de olabilir. Ama anladığım kadarıyla siz olmazsınız bence başlamadan bitir. Hayatımda çok fazla ilişkiye danışma yaptım. Hissedebiliyorum yani. Çocuktan hoşlanıyorsun anlıyorum. Böyle şeye bu kadar tepki veren erkekden olmaz. Onun biraz daha olgunlaşması lazım. Erkek maalesef her zaman kadından olgun olmak zorunda. Çünkü kadın ilişkide çocuk gibi davranıyor. Ancak evlilikte kadın idare edebilmeli evi. Neyse demek istediğim başkasını bul.