yapacağı o kadar çok şey var ki.. Mahkemede uzlaşma sırasında kıllık yapmayın diye ve ya nafakada ortada anlaşın diye.. Veya sizle iyi geçinip açığınızı bulup mahkemeye sunmak için.. Ohooo okadar çok şey var ki... Çok iyi niyetle bakıyorsunuz.. Siz ayrılmışsınız artık sizden iyi niyetle başka ne beklentisi olabilir ki..
Boşanırken mahkemede zorluk çıkarmasın, az para istesin bu söylediklerim onun kendi yararına iyi niyet değil mi? Sizle iyi geçinip kendi totosunu kurtarıyor..
Önce sebep sunmadan ansızın gitti sonra hayatımdan çık felan konuşmaları yaptık 1 sene sonra oda hakkımı vermeyeceğini direceğini söyledi ben onu unutamadigim için tekrar açıldım en son kavga ettik engelledik birbirimizi şimdi engeli kaldırmış son attığım mesajı okundu işareti var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
boşanana kadar iyi geçinmek
Öyle olsa beni sinirlendirmezdi kazanacagimi kabullenmiş zaten
görürsün bak..
Benle iyi geçinmek bir şey değiştirmez
yapacağı o kadar çok şey var ki.. Mahkemede uzlaşma sırasında kıllık yapmayın diye ve ya nafakada ortada anlaşın diye.. Veya sizle iyi geçinip açığınızı bulup mahkemeye sunmak için.. Ohooo okadar çok şey var ki... Çok iyi niyetle bakıyorsunuz.. Siz ayrılmışsınız artık sizden iyi niyetle başka ne beklentisi olabilir ki..
Elinde şuna bileceği hicbirsey yok kaaybedecegini bildiğini söyledi arada mal kaçırma felanda var
Yani kendisi farkında kaybedeceğini ama beni yumusatamayacagininda farkında nankörlük ettiğiniz terk ettiğiniz birinden nasıl iyi niyet beklersiniz ki
Boşanırken mahkemede zorluk çıkarmasın, az para istesin bu söylediklerim onun kendi yararına iyi niyet değil mi? Sizle iyi geçinip kendi totosunu kurtarıyor..
Öyle bir dünya yok bir insanın umutlariyla gfururuyla oynayyabiliyorsa çekip giderken i kisinin hakkinida vvermeli
o hakkı verecek kadar dürüst iyi biri olsaydı ayrılığa sebep olmazdı... Siz yine de temkinli olun..
Teşekkürler 🙂
Bi sarı ışık yakmak istemiş sanırım
ümit var
Kiyamadi
Kiyamayan insan yariyolda birakmazdı
Ne yaşandı
Önce sebep sunmadan ansızın gitti sonra hayatımdan çık felan konuşmaları yaptık 1 sene sonra oda hakkımı vermeyeceğini direceğini söyledi ben onu unutamadigim için tekrar açıldım en son kavga ettik engelledik birbirimizi şimdi engeli kaldırmış son attığım mesajı okundu işareti var
Çocuk yoksa terket
Yok şükür
Konuşalım bunu
Cinsel arzu olabilir
DengesiLik