Diğer Hiç güneşi bu kadar kırmızı gördünüz mü? To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor İlk kez görüyorum 😂 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🩷🌸 Hiç güneşi bu kadar kırmızı gördünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Görmüş olabilirim evet 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Görmüş olabilirim, hatırlamıyorum aşko ckdnndsn 💅💖 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 🥹🌸 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet bizim burada aksam uzeri cok sık oluyo pembe pembe 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Havada aşk kokusu var der gibi. 🙄 2 6 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evett 😃 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Güneşin sana mesajı olabilir, bence acilen bir sevdiceğin olsun. Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Var zaten 😄 Yorumla BloodyGamer 1 yıl O zaman hemen onunla buluşuyor ve bu aşkı tazeliyorsun. Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Bizim aşkımız hep taze dimi?❤️ @Ahmet373737 Yorumla Ahmet373737 1 yıl İnşallah canım, hep taze kalır. 💜🙏🏻 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% 1 yıl Güneşe Venüs diyeni de gördük sjdjfj 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Shsjjs Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% 1 yıl O. Venus. Gezegeni. Herjes karistiriyor 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl İlk kez görüyorum Yorumla ShelbyCobra 1 yıl Cunku. Gunes degil O. Venus gezegeni ve. Aksam gun batimlarinda eger yorunge tutarsa zamanlama olarak. Kirmizi gunes gibi. Goruluyor Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Seninki geri dönmüş😂😂😂 1 6 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evet ☺️ Yorumla Yaban00 1 yıl Dayanamadı herhalde, akşam gider sabah gelir tekrar😂😂 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😅😅 ara vermek istemişti biraz geri geldi Yorumla Yaban00 1 yıl Akşama geri gider @ahmet373737 abey Yorumla Yaban00 1 yıl Soruya. Cevap vermeyi unuttum. Evet gördüm. Ama bu kırmızı değil. Hava şartlarından kaynaklı. Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Çok değişik ben ilk kez görüyorum böyle bi şeyi 😅 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kırmızı değil ki o mor 1 5 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Kırmızı göründü bana 😂 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Seninki hesabı kapatmış? 🥹 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Kendisi biraz ara vermek istedi uygulamaya 🥺 döner mi bilmem ama ilişkimiz devam ediyor 🌸 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl İyi bari sevindim, selam söyle. Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Tamamdır söylerim 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gördüm güzel sevgilim. ❤️ 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl İlk sana göndermiştim zaten hayatım ❤️❤️🫶🏻🫶🏻 Cevap sahibi 1 yıl ❤️❤️❤️🌸
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. 99 da görmüştüm sanırım 🤔 1 0 Yorumla
Maxcom_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Niye kızarttin günesi🤣 1 2 Yorumla Maxcom_00 1 yıl Ben de var kıpkırmızı güneş fotom Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ben değil o kızarmış nedense haha Yorumla
Karizma1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır 1 8 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Bende ilk kez görüyorum hahas Yorumla Karizma1998 1 yıl Hangi il burası? Yorumla Karizma1998 1 yıl Matem havası var. Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Hatay Yorumla Karizma1998 1 yıl Çok ilginç, bir şarkı var, o geldi aklıma, hava kararırken çekilmiş resimse olabilir. Yorumla Karizma1998 1 yıl Gökyüzü hüzünlü matem var sanki Her taraf karanlık sessiz sedasız Yorumla Karizma1998 1 yıl https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-53717520 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Vayy çok değişik Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Güneş saklanıyor galiba 0 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evet ayrıca da kızmış gibi kırmızı 😂 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. Her sabah görüyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. gördüm daha önce 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pek çok kez. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Görmüş olabilirim evet
Görmüş olabilirim, hatırlamıyorum aşko ckdnndsn 💅💖
🥹🌸
Evet bizim burada aksam uzeri cok sık oluyo pembe pembe
Havada aşk kokusu var der gibi. 🙄
Evett 😃
Güneşin sana mesajı olabilir, bence acilen bir sevdiceğin olsun.
Var zaten 😄
O zaman hemen onunla buluşuyor ve bu aşkı tazeliyorsun.
Bizim aşkımız hep taze dimi?❤️ @Ahmet373737
İnşallah canım, hep taze kalır. 💜🙏🏻
Güneşe Venüs diyeni de gördük sjdjfj
Shsjjs
O. Venus. Gezegeni. Herjes karistiriyor
İlk kez görüyorum
Cunku. Gunes degil O. Venus gezegeni ve. Aksam gun batimlarinda eger yorunge tutarsa zamanlama olarak. Kirmizi gunes gibi. Goruluyor
Seninki geri dönmüş😂😂😂
Evet ☺️
Dayanamadı herhalde, akşam gider sabah gelir tekrar😂😂
😅😅 ara vermek istemişti biraz geri geldi
Akşama geri gider @ahmet373737 abey
Soruya. Cevap vermeyi unuttum. Evet gördüm. Ama bu kırmızı değil. Hava şartlarından kaynaklı.
Çok değişik ben ilk kez görüyorum böyle bi şeyi 😅
Kırmızı değil ki o mor
Kırmızı göründü bana 😂
Seninki hesabı kapatmış? 🥹
Kendisi biraz ara vermek istedi uygulamaya 🥺 döner mi bilmem ama ilişkimiz devam ediyor 🌸
İyi bari sevindim, selam söyle.
Tamamdır söylerim 😄
Gördüm güzel sevgilim. ❤️
İlk sana göndermiştim zaten hayatım ❤️❤️🫶🏻🫶🏻
❤️❤️❤️🌸
99 da görmüştüm sanırım 🤔
Niye kızarttin günesi🤣
Ben de var kıpkırmızı güneş fotom
Ben değil o kızarmış nedense haha
Hayır
Bende ilk kez görüyorum hahas
Hangi il burası?
Matem havası var.
Hatay
Çok ilginç, bir şarkı var, o geldi aklıma, hava kararırken çekilmiş resimse olabilir.
Gökyüzü hüzünlü matem var sanki Her taraf karanlık sessiz sedasız
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-53717520
Vayy çok değişik
Güneş saklanıyor galiba
Evet ayrıca da kızmış gibi kırmızı 😂
BK gibi görünüyor güneş
Ay olmasın o
Her sabah görüyorum
gördüm daha önce
Görmedim
Dün böyledi
Pek çok kez.