Benimde çok sorguladigim şeyler var hele bu dudaklarını koyanlar niye yani amaç ne cidden dudaksa o bizdede var yani bir sen demi kalça var bir sende mi dudak var ne saçma yq
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Bak yorumculara ne diyorlsr. Bende anlamıyorum çoğu şeyi dudak mesela ne demek öpün demek mi göğüs mesela tahrik olun demek mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde çok sorguladigim şeyler var hele bu dudaklarını koyanlar niye yani amaç ne cidden dudaksa o bizdede var yani bir sen demi kalça var bir sende mi dudak var ne saçma yq
Bak yorumculara ne diyorlsr. Bende anlamıyorum çoğu şeyi dudak mesela ne demek öpün demek mi göğüs mesela tahrik olun demek mi
Ay yorumlar ne öyle tövbe estağfurullah
Ya işte millet böyle teşhir sever olmuş
Teşhir değil de millet istediğini yapmak ve bunun hakkında hiçbir eleştiri almak istemiyorum
Başkasını da iyi eleştiriler
Aynen
İşlerine geldiği gibi
Fotofrafi sevdikleri icin profil fotofrafi yapiyorlar, bir baskasinin orofilini niye bu kadar dert ediyorsunuz
Seni sorsun diye
Seni sorsun derken? Laf soktugunu falan mi saniyorsun anlamadim SJXKAKXMA bari duzgun bisi deseydin o nasi sacma bir cumle
Saçmaysa cevap verme
Sana bunun saçma bir cumle oldugunu soylemek icin yazdim PUAHAHAJZ disarda soyleme ha bunu birinin yuzune rezil olursun
Sağol eksik olma
Neden acaba ki sana sormak lazım
Önce ben sordum bayan
Bayan değil kadın bu bir
İki demekki bazı profillerden çıkmıyorsun ki her boktan haberin bar
Şimdi sen yorum yaptın ya veya soru sordun ya profilin de görünüyor ya hani anladın ya sen 😂
Bak çocuk profil de popo resmimi var
A,,**mk daha profil resmin bile yok
E niye küfür ettin şimdi ağzın bozuk mu hep böyle
Abooo ana dilim 😂
Benim de 😂😂
İşgi için
İlgi mı demek istedin