Eski bir arkadasimin (erkek) nişanı var ve benide davet etmiş çok şaşırdım çünkü 3 yıl önce küsmüstük kendisi bana obez olduğumu ve uaninda dolasturmaktan utandigini söyledi neyse işte bende baya bir kilo verdim tam 23 kilo 346 gram verdim. Kum saati de bir fizik yaptım kendime zaten o potansiyelim vardı sadece obezdim. Neyse iste bu elbiseyi almayı düşünüyorum alıyım mi başka rengi falanda olur. İntikam elbisesi olsun istiyorum
Askim intikam gibi düşün ne kaybettiğini görsün diye zaten kızlada kendi istediği için nisanlanmiyormus yani şimdi kızı gömmek istemem ama kız 1.60 larda 80 kilolarda falandır çok kilolu duruyor. Zamanında arkadas olarak bile olsa beni yanında gezdirmeye utanıyordu şimdi bu kızı karısı olarak gezdirsin bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet bence giyilir
Bana öyle dese hayatta gitmezdim. Elbisenin modeli güzel ama renk kötü
Askim intikam gibi düşün ne kaybettiğini görsün diye zaten kızlada kendi istediği için nisanlanmiyormus yani şimdi kızı gömmek istemem ama kız 1.60 larda 80 kilolarda falandır çok kilolu duruyor. Zamanında arkadas olarak bile olsa beni yanında gezdirmeye utanıyordu şimdi bu kızı karısı olarak gezdirsin bakalım
Al kız arkandayım açıklamayı okumadan önce abartılı olur dedim ama haketmiş o 😆😆
Şimdiki kızlada zaten görücü usulü tanışmislar ailesine karşı çıkamamış haspam bı görsünde ne kaybettiğine baksın hahahaisgjsh
Ben de okumamıştım sayende okudum 😀 ben de yanındayım 🤣
Fiziğine uygunsa harika bir seçim olur. Aslında rengide çok güzel. Dikkat çekiyor. Güzel bir intikam
yani giyilir... heleki ortam ve gelecekler bunu kaldırıyorsa
Bence güzel ama rengi keşke mavi olsa daha güzel olurdu açık mavi
O renk pek hoş değil gibi ama bide vücut ten rengin önemli
Güzel gider ya
fizğin böylese kesinlikle çok güzel
Rengi kötü başka renkleri varsa onlara bak
Siyah kırmızı bordo ve pembesi var
Gider.
giderr
güzel aşko 💅
Hak etmiş giy ve git
Gayet şık bir elbise