Diğer Can sıkıntısından yaptığınız en garip şey neydi? kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saat 02.27 ve ben kitaplığımın bir rafını düzenledim çünkü yapacak başka şey bulamadım. Can sıkıntısından yaptığınız en garip şey neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,1b cevap paylaştı. film dizi izlemek. 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben de sıkıntıdan ruj sürdüm sonra hissini sevmedim sildim filan 0 14 Yorumla Rozes52 1 yıl Demek sen gece online oluyorsun ters yazılı üye 🤗🤗🤗😂😂😂😂 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl @Rozes52 her saat aktifim rozesu jsj Yorumla Rozes52 1 yıl Ben niye seni nadir görüyorum 🤭🤭🤭 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Yani sana hep müsaitim ( dur bu iğrenç emojiyi atim da tam tavlamaya çalışan erkek Vibe olsun) ;) Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl @Rozes52 aslında sürekli ban yediğim içni hesabım kısıtlanmış sanırım sorular akışa düşmüyor, hep aynı sorular filan sjjs Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahaha bak emoje tam yerine düştü 😂ban mı niye kız küfür mü ediyorsun yoksa Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl @Rozes52 😂😂 ağzım biraz şeydir bozuktur sjsj etkileşimi düşük hesabın ya gidecem sonunda sjsj Yorumla Rozes52 1 yıl Sende güzel küfür et bunların zeka seviyesine erişilmeyen tarzdan olsun 😂 bol emoje felan kaynat araya 🤗🤗🤗🤗🤭🤭🤭😂😂😂🤣 şöyle Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl @Rozes52 🅰️mk Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Hahahha emoji arasına serpiştirilmiş küfür 10/10 kaks Yorumla Rozes52 1 yıl Kız o neeee koskocaman kırmızı renk bana bak diye bangır bangır çağırıyor 🤭🤭🤭🤭 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl @Rozes52 hiçbir şey ortada göründüğü gibi yanıltıcı değildir 💃🏻💃🏻😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Senin bu serpiştirilmiş kırmızı rengi kullanman için bol bol 🌹🌹🌹🌹🌹atman gerekiyor 🤭🤭🤭 bak sana katılıyorum saklamak istediğinim eşyaları bende hep göz önünde bi yerlerde saklarım 🤣 Yorumla kurbaasever 1 yıl Canım kızlar muhabbete mesaj kutusundan mı devam etseniz? Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eline sağlık güzel olmuş ama. :-) 👏👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
film dizi izlemek.
Ben de sıkıntıdan ruj sürdüm sonra hissini sevmedim sildim filan
Demek sen gece online oluyorsun ters yazılı üye 🤗🤗🤗😂😂😂😂
@Rozes52 her saat aktifim rozesu jsj
Ben niye seni nadir görüyorum 🤭🤭🤭
Yani sana hep müsaitim ( dur bu iğrenç emojiyi atim da tam tavlamaya çalışan erkek Vibe olsun) ;)
@Rozes52 aslında sürekli ban yediğim içni hesabım kısıtlanmış sanırım sorular akışa düşmüyor, hep aynı sorular filan sjjs
Ahahaha bak emoje tam yerine düştü 😂ban mı niye kız küfür mü ediyorsun yoksa
@Rozes52 😂😂 ağzım biraz şeydir bozuktur sjsj etkileşimi düşük hesabın ya gidecem sonunda sjsj
Sende güzel küfür et bunların zeka seviyesine erişilmeyen tarzdan olsun 😂 bol emoje felan kaynat araya 🤗🤗🤗🤗🤭🤭🤭😂😂😂🤣 şöyle
@Rozes52 🅰️mk
Hahahha emoji arasına serpiştirilmiş küfür 10/10 kaks
Kız o neeee koskocaman kırmızı renk bana bak diye bangır bangır çağırıyor 🤭🤭🤭🤭
@Rozes52 hiçbir şey ortada göründüğü gibi yanıltıcı değildir 💃🏻💃🏻😂
Senin bu serpiştirilmiş kırmızı rengi kullanman için bol bol 🌹🌹🌹🌹🌹atman gerekiyor 🤭🤭🤭 bak sana katılıyorum saklamak istediğinim eşyaları bende hep göz önünde bi yerlerde saklarım 🤣
Canım kızlar muhabbete mesaj kutusundan mı devam etseniz?
Eline sağlık güzel olmuş ama. :-) 👏👍
Merhaba kurbansever abla